Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:04 moze mi ktos napisac ile mozna zarobic bedac konsultantka Avonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onaion Re: avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:13 własciwie to tyle ile zdołasz wcisnąć kosmetyków swoim znajomym i rodzinie. Chodzi w tym wszystkim o to ze cena ktora jest w katalogu, jest o odrobine wyższa ( w zaleznosci od produktu- im drozszy tym ciut wiecej kasy)) niz cena za ktorą kupisz dany produkt w avonie. Więc w rezultacie sprzedajesz bliskim produkty drozej, aby jakies drobne trafiły do twojej kieszeni. ot, cała tajemnica. mam nadzieje ze cos zrozumialas z tego :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: avon 25.01.07, 13:26 odrobine? nie wiem jak w Avonie ale w Oriflame marza sprzedawcy to 1/3 ceny produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:22 to pomyśl ile zarabiasz na produkcie który niech kosztuje te 20 zł . Miesiecznie jestes w stanie wcisnąć ok 12 produktów, bo wiadomo ze co miesiąc nie kazdy kupuje krem, czy puder itp. A po drugie większośc osób woli samemu sprawdzic sobie np fluid w sklepie a nie kupowac w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś