izuchag 07.10.09, 14:49 prosba o rozszyfrowanie roku osobistego i kiedy ostatecznie sie on zmienia, po urodzinach czy na przelomie wrzesnia/pazdziernika? moja data urodzenia -25/10/1976 Pozdrawiam i z gory dziekuje Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izuchag Re: do p.Janusza - i nie tylko :) 08.10.09, 09:17 Witam ponownie cofam pytanie... Poczytalam i 'policzylam' ze znajduje sie w 2 roku cyklu - co mi sie zupelnie nie zgadza z moimi odczuciami. Ja mam wrazenie jakbym wchodzila w nowy cykl i cos sie mialo dopiero zaczynac. Prosze o interpretacje tego w ktorym 'miejscu' sie znajduje dla glebszej analizy podaje liczby z imion i nazwiska R-1, M-1, A-7, B-1, W-1, E-2, F-1, N-2, I-4, S-3, G-2, O-2, L-2, Z- 3, K-3 Dodatkowo mam pytanie o moje lata pustki. A na koniec cos co mnie gnebi od dluzszego czasu, a mianowicie jak wplywa na kobiete zmiana nazwiska? Czy mozna to jakos sprawdzic, czy lepiej czasem zmienic czy dolaczyc? Liczby tego mojego potencjalnego nowego nazwiska to A-2, Z-1, M-1, R- 1, E-1 H-1. wiem ze troche duzo tych pytan, ale jesli uzyskam odpowiedz chociaz na ktorej z nich to bede wdzieczna. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - i nie tylko :) 08.10.09, 14:30 Witaj Naturalnym jest, że masz wrażenie wchodzenia w nowy etap życia. Cały miniony rok byłaś w roku własnym jeden a rok własny o wibracji 2/11 zaczyna się właśnie, konkretniej zaczął się wraz z końcem września br. Ponadto, niezwykle istotnym jest, że jesteś jednocześnie w trakcie zmiany szczytu. Kończy się pierwszy szczyt o wibracji 8 i zaczyna szczyt drugi, który ma wibrację 3. Trójka jest wibracją ogólnie pojmowanej komunikacji, ekspresji własnej, potrzeby pozostawiania w kontakcie z innymi ludźmi, zdobywania nowych przyjaźni, poznawania nowych znajomych. Tworzy jednak pewien konflikt z drugim cyklem o wibracji siedem, w którym pozostaniesz do ok. 60 roku zycia. Siódemka jest wibracją raczej życia wewnętrznego, skrywania emocji, powściągliwości, oszczędnego wyrażania siebie w sensie emocjonalnym i werbalnym. W kontekście urodzeniowej czwórki, może więc jednak nie dochodzić do eksplozji trójkowych aspektów i pozostaną one wytłumione. Twoje aktualne wibracje własne mają wartość 11-8-1 są generalnie poprawne, choć w układzie z drogą życia, są moim zdaniem nieco niedopasowane, nie do końca harmonijne. Wibracje które pozyskasz wraz z nazwiskiem męża to istny dynamit. 9-1-1 to chyba najbardziej dynamiczne wibracje. Są bardzo zadaniowe, nastawione na osobistą realizację, determinację w dążeniu do celu. Są jednak jednocześnie niezwykle rewolucyjne, anarchistyczne, negujące ogólnie przyjęte reguły. Są bardzo silne i czasem bywają zbyt silne. W każdym razie osoba z takimi wibracjami nie da sobie w kaszę dmuchać i bardzo gwałtownie reaguje na próby dyscyplinowania jej, ustawiania w szeregu. Dobrze więc jest pozostawiać niezależnym, np. w działaniach zawodowych, gdyż w przeciwnym wypadku może być trudno zaakceptować zwierzchników, chyba że są perfekcyjni i będą swoimi działaniami inspirować osobę o wibracjach 9-1-1. Pozdrawiam Odpowiedz Link
izuchag Re: do p.Janusza - i nie tylko :) 08.10.09, 15:37 Dziekuje p.Januszu za odpowiedz! Jestem bardzo wdzieczna za poswiecony mi czas. Powiem szczerze w ostatnim czasie faktycznie jakbym sie 'chowala' przed ludzmi - nie chce mi sie uzewnetrzniac, nowe przyjaznie, jesli sie zaczynaja nawiazywac to jakby z dystansem, nie mam potrzeby angazowania sie w nie. Jakas sie sobie bardziej otwarta wydawalam wczesniej! A co oznacza ze moje wibracje sa nie do konca dopasowane i harmonijne do mojej drogi zycia? Czy mozna je jakos 'dopasowac'? A ten 'dynamit' to moze nastapic w momencie jesli dolacze nazwisko meza do swojego, czy jesli je zmnienie calkiem? Pozdrawiam ))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - i nie tylko :) 08.10.09, 20:02 Witaj Niedopasowanie wynika z faktu, że drugi czarny szczyt ma u ciebie wibrację dwa. To w konfrontacji z jedenastką w wibracjach własnych daje zazwyczaj realizację jedenastki na poziomie zredukowanym czyli dwa i niesie ze sobą niekorzystne aspekty dwójki. Szczególnie, że obecne są jednocześnie siódemka w drugim cyklu oraz urodzeniowa czwórka, które do otwierających nie należą. Co do przyjęcia nazwiska męża. Nie ma znaczenia czy zmienisz aktualne nazwisko, czy też dodasz do niego nazwisko męża. Z numerologicznego punktu widzenia wszystko pozostaje tak samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
izuchag Re: do p.Janusza - i nie tylko :) 09.10.09, 09:01 Dziekuje p. Januszu! Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia we wszystkich pana zamiarach Odpowiedz Link