femina77 08.01.10, 14:51 witam, mam pytanie czy ten rok będzie lepszy od minionego, chodzi mi szczególnie o moje relacje damsko-męskie? Z góry dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 25.02.1977 11.01.10, 14:06 Witaj Rok 2010 będzie dla ciebie rokiem własnym o wibracji trzy. Trójka to liczba komunikacji międzyludzkiej. W pozytywnej opcji tej wibracji zatem, życie towarzyskie powinno przeżywać rozkwit. Nowe kontakty, nowi znajomi, nowi przyjaciele, flirty, romanse z których jeden może stać się tym prawdziwym, na całe życie. Łatwość nawiązywania kontaktów może również zaowocować powodzeniem w pracy zawodowej i przynieść tobie sukcesy. Trudno powiedzieć na ile będziesz korzystać z pozytywnych aspektów trójki, ponieważ znajdujesz się w dość trudnym okresie drogi życia. Cykl siedem realizowany za pośrednictwem szczytu 4/13 to nie łatwe zadanie. Przynosi wiele ograniczeń, zmagań w budowaniu życiowej stabilizacji. Układ taki przynosi często zastój i marazm, choć generalnie czwórka jest harmonijna z twoją urodzeniową 33/6. W każdym razie będzie zdecydowanie cieplej w obszarze osobistym. Pozdrawiam Odpowiedz Link