dre21
23.08.10, 20:59
witam nie wiem czego oczekuje piszac ten post. wiec sprawa wyglada tak jestem z moim facetem ( numerologiczna 5 zodiakalna panną) od pol roku ogolnie znamy sie 3 lata ja jestem numerologiczna 8 i zodiakalnym strzelcem. Problem polega na tym ze nie potrafie sie od niego uwolnic.. wszystko miedzy nami mozna powiedziec sie układa jest dobrze ,sex jest udany oboje mamy podbne zainteresowania itd. ale nie w tym rzecz moja ukochana 5 miewa takie chwile np jak dzisiaj ze jest obrazony na caly swiat odbija sie to wtedey wszystko na mnie probuje z nim rozmawiac pytac o co chodzic jakos mu dogodzic rozluznic atmosfere itd ale sie nie da srednio raz na tydzien dobija mnie swoim zachowaniem nie mowi o co mu chodiz staje sie chamski nie mily arogancki dobija mnie slowami psychicznie nie potrafie tego zrozumiec. dzien wczesniej jest wszystko ładnie pięknie milosc kwitnie a na drugi dzien z aniola w diabła. jak mam sobie z tym poradzic jak zachowac sie w takiej sytuacji? przepraszam za składnie zdan ale własnie siedze zaplkana bo juz sobie nie potrafie poradzic z tą całą sytuacją.