Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację

28.08.10, 18:13
Ostatnie kilkanaście miesięcy było w moim życiu bardzo ciężkie,
ciągle pod górkę. Chciałabym zapytać, czy numerologia mogłaby to
jakoś wyjaśnić. Problemy pojawiają się zarówno w sferze uczuciowej
jak i zawodowej. Moja data urodzenia 15.07.1981

A - 8
B - 1
D -1
E -2
G -1
I -3
K -2
L -3
M - 3
N -2
R -1
Ś -1
T -1
W -1
Z -1
Y -3

Dodam, że interesuję się numerologią, ale moja wiedza póki co nie
jest duża.
Panie Januszu, może Pan pomoże?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź i wszelką pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o interpretację 03.09.10, 14:19
      Witaj
      Jesteś w pierwszym cyklu 7, który zakończy się w 32 roku zycia oraz pierwszym szczycie 4/13 który
      będzie trwał do 31 zycia. Nie jest to korzystny układ dla urodzeniowej piątki jaką jesteś. Trzynastka
      może przynosić spore obciążenia i ograniczenia. Zmusza do konkretnych działań, realizuje się za
      pośrednictwem pracy a konkretniej tworzenia trwałych struktur. jest jednak wibracją zamykającą w
      dość sztywne ramy, przynoszącą konieczność mozolnej wspinaczki po drabinie życia. To dość trudne
      do zaakceptowania dla urodzeniowej piątki, która jest wibracją skrajnie różną, nie znosi ograniczeń,
      nakazów i zakazów, najbardziej ceni osobistą wolność oraz rozmaitość wyboru. Nie jest to łatwe do
      pogodzenia z czwórką a szczególnie czwórką z trzynastu.
      W kontekście cyklu siedem tworzy się klimat ograniczenia, spowolnienia, braku rozmachu co może
      dawać marazm i zastój. Jest to tym bardziej możliwe, że aktualnie jesteś w roku własnym siedem,
      tak więc ewentualne niekorzystne aspekty mogą być zdecydowanie bardziej odczuwalne...
      Myślę, że od października, gdy wejdziesz w rok własny osiem, powieje świeży wiatr i przyjdzie nowa
      silna energia. Ósemka jest harmonijna z piątką, tak więc można przypuszczać, że sytuacja poprawi się
      na lepsze.
      twoje wibracje własne z imion i nazwisk mają wartość 3-1-4/13 i w gruncie rzeczy są to korzystne
      wibracje własne. jednak pojawia się ponownie trzynastka, co oczywiście nie jest korzystne w
      kontekście szczytu 4/13. Brakuje tobie również wibracji sześć w imionach i nazwiskach, znaczy to że
      nie ma tam liter, które mają wibrację 6 czyli F, O oraz X. Zwykle taki brak przynosi jakieś dysfunkcje
      w sferze za którą szóstka odpowiada. jest to rodzina, dom rodzinny, związek ale także praca
      zawodowa. Takie wibracje własne są zasadniczo dla ciebie ok. jednak nie teraz ale dopiero po 32
      roku zycia będą dobrze współgrać. No a brak powinien być wypełniony, np. za pomocą zmiany
      numerologicznej.
      Pozdrawiam
      • sonrisa06 Re: Proszę o interpretację 04.09.10, 15:08
        Witam ponownie.
        Panie Januszu bardzo dziękuję za odpowiedź. Porównanie mojego życia do mozolnej wspinaczki po
        drabinie jest bardzo trafne - niestety. Jestem pod wrażeniem Pana wiedzy i umiejętności. Wszystko
        co Pan napisłał pokrywa się z rzeczywistością. Faktycznie mam problemy w rodzinie/związku, chociaż
        bardzo zależy mi na moim małżeństwie. Mam w związku z tym jeszcze jedną gorącą prośbę do Pana,
        proszę o zinterpretowanie numerologii mojego męża.
        Data urodzin męża:01.01.1976r
        Imiona i nazwisko:
        A 4
        C 1
        E 1
        F 1
        I 1
        K 1
        Ł 1
        M 3
        N 2
        R 2
        S 1
        T 2
        U 1
        Z 1
        Y 3
        Prosiłabym także o zinterpretowanie jak moja numerologia odnosi się do numerologii męża, jaki
        tworzymy związek i (nie wiem czy to można wyliczyć)czy ma on szanse na przetrwanie.
        Nie wiem czy to się przyda, ale podam jeszcze datę naszego ślubu: 18.02.2006r.
        Przepraszam, że znów zawracam Panu głowę. Bedę bardzo wdzięczna za odpowiedź - to dla mnie
        bardzo ważne. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
        • janus50 Re: Proszę o interpretację 08.09.10, 15:01
          Witaj
          Moim zdaniem jesteście bardzo dobrze zgrani wibracyjnie. Ty jesteś piątką on siódemką co tworzy harmonię. Ponadto ty jesteś aktualnie w cyklu siedem co daje kolejny harmonijny element.
          Twój mąż jest aktualnie w drugim cyklu 1 (do ok 56 roku życia) i drugim szczycie 6 (do 38 r.ż.) oznacza to silną inspirację do działania na rzecz rodziny. Po 38 r.ż. wejdzie w szczyt 8 co przyniesie dążenie do realizowania się w sferze materialnej, czyli kariera zawodowa powinna się mocno zaakcentować. W czarnych szczytach posiada wyłącznie czwórki, co może dawać pracoholizm i zagubienie w szczegółach, albo też totalne lenistwo i bałaganiarstwo (może występować przemiennie). Może ograniczać siebie i najbliższych i mieć skłonności do ukrytej agresji.
          Jego wibracje własne są dość trudne, bo mają wartość 6-4/13-1 - mówią one o osobie silnie nastawionej na realizowanie się w rodzinie, oddanej rodzinie. Jednak ponownie pojawia się trudna czwórka, która może przynosić trudne konfrontacje w sferze ogólnie pojmowanej pracy i tworzeniu trwałych struktur. Może to dawać brak stabilności, ciągłe szarpanie się z rozmaitymi utrudnieniami.
          Data ślubu bardzo korzystna u ciebie rok/miesiąc/dzień własny 3/5/5 a u małżonka 1/3/3 to korzystny układ.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka