16.09.10, 09:59
Witam,
bardzo proszę o interpretację, chciałabym złaożyć firmę i nie wiem czy wszystko dobrze się zgra.
Moja data urodzenia to 10.02.1978
Imię - 9
Nazwisko - 5
Nazwisko panieńskie - 11/2
Imię z bierzmowania - 7
Mój adres to - 6
Nazwa firmy może być: 3, 7, 22/4 lub 8
Chciałabym zając się wyrobem biżuterii.
Bardzo proszę o pomoc, jeśłi trzeba więcej informacji to oczywiście podam

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
M
Obserwuj wątek
    • nika1002 Re: Firma 17.09.10, 13:11
      Wrzelkich wyliczeń dokonywałam na podstawie tabelki z tej strony:
      www.fengshui.art.pl/numerologia/7-numerologia-pitagorejska/20-podstawy-numerologii
    • janus50 Re: Firma 22.09.10, 16:47
      Witaj
      Dla firmy zajmującej się produkcją biżuterii zdecydowanie wibracja nazwy 3. Trójka to twórcza ekspresja, duże wyczucie dla formy, umiejętność artystycznej kreacji. Przyciąga również pomocnych ludzi, przyjaciół, klientów.
      Od 1 października wchodzisz w rok własny o wibracji siedem, nie jest to może super biznesowa wibracja ale nie jest również jakaś niekorzystna. Można powiedzieć że jest neutralna. Pażdziernik będzie dla ciebie miesiącem własnym o wibracji 8 więc bardzo korzystnie, bo to typowo biznesowa wibracja.
      Pozostaje wybrać jeszcze dzień rozpoczęcia działalności, który może mieć wibrację uniwersalną 5 i wtedy po dodaniu do wibracji nazwy 3 da biznesowe przeznaczenie 8. Możesz również wybrać dzień uniwersalny 8 i da tobie wtedy przeznaczenie 11/2, które da dużą ambicję i zacięcie artystyczne ale nie jest to typowo biznesowa wibracja. Myślę że data uniwersalna 5, która będzie wówczas "urodzeniową" wibracją firmy będzie najkorzystniejsza. Piątka daje wszechstronność i elastyczność a także kontakty zagraniczne, ponadto jest to typowo handlowa wibracja.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • nika1002 Re: Firma 23.09.10, 10:58
        Bardzo dziękuję za pomoc smile
        Pozdrawiam serdecznie
        Monika
    • nika1002 dodatkowe pytanie 07.10.10, 13:38
      Witam,
      jeszcze raz dziękuję za odpowiedź smile
      Mam dodatkowe pytanie, nie wiem czy wyrobię się w październiku z tą firmą i tak się zastanawiam czy mogę ją założyć w następnych miesiącach. Czy wystarczy, że wibracja dnia będzie 5, czy też po październiku zaczyna się jakiś inny okres i już nie będzie tak dobrze smile
      Nie bardzo się w tym wszystkim rozeznaję, stąd moje pytanie.
      Dziękuję
      Pozdrawiam serdecznie
      Monika
      • janus50 Re: dodatkowe pytanie 11.10.10, 14:58
        Witaj ponownie
        Problemem może być fakt, że listopad będzie dla ciebie miesiącem własnym o wibracji 9 co nie jest korzystne dla działań indywidualnych. Rozsądnie byłoby poczekać do grudnia, który będzie miał dla ciebie, w odniesieniu osobistym, doskonałą wibrację 1, perfekcyjną na zaczynianie.
        W kontekscie nazwy, data o wibracji uniwersalnej 5 jak najbardziej.
        Pozdrawiam
        • nika1002 Re: dodatkowe pytanie 14.10.10, 10:46
          Witam,
          bardzo dizękuję za odpowiedź smile
          Pozdrawiam serdecznie
          Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka