30.11.10, 10:06
Witam po rocznej przerwiesmile
Skorzystałam z porady numerologa, którego mi Pan polecił i na swój temat wiem już chyba wszystko co na ten moment mnie interesuje. Natomiast niedawno poznałam pewnego męzczyznę (trochę ode mnie starszego - ca napewno jest dla mnie jakąś przeszkodą), który mnie niesamowicie mnie zafascynował - jest to bardzo początkowa faza znajomości - w tej chwili na stopie koleżeńskiej, ale byłabym wdzięczna gdyby Pan zerknął z grubsza na nasze daty urodzenia.
Ja - 07.08.1985
On - 01.06.1969

Pozdrawiam serdeczniesmile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: :) 05.12.10, 17:14
      Witaj
      Mężczyzna 5 posiada magnetyzm, który przyciąga do niego płeć przeciwną. Zwykle jest zainteresowany związkiem niezobowiązującym lub przelotnym. Urodzeniowo ty 2/11 on 5 to dwie skrajności i trudno oczekiwać aby urodził się z tego trwały związek, raczej przygoda lub związek dość luźny. Trochę więcej harmonii widać porównując wasze cykle i szczyty, tu jest zdecydowanie lepiej i możliwe, że jest to element dający szansę na dłuższy związek, o ile w jego wibracjach własnych piątka nie jest również silnie zaakcentowana. W każdym razie zarówno u ciebie jak i u niego, wnioskując wyłącznie w oparciu o cykle i szczyty, jest nieźle, choć należy pamiętać o tym, że wibracja urodzeniowa ma duży wpływ na związek, jednak nie zawsze decydujący.
      Pozdrawiam
      • krasnomotylek Re: :) 07.12.10, 11:01
        A czy 2 piątki to jest mocno zaakcentowane?
        Dodam, że ja mam 3
        Czy może to sie liczy jakoś inaczej?
        Pozdrawiam i dziękuje za wcześniejszą odpowiedź
        • janus50 Re: :) 12.12.10, 16:43
          Witaj ponownie
          Silnie zaakcentowane piątki będą wówczas, gdy będą się znajdowały w jakimś istotnym elemencie portretu numerologicznego. np. w wibracjach własnych, w przeznaczeniu, w aktualnie aktywnym cyklu, szczycie lub czarnym szczycie albo w wibracji urodzeniowej. Fakt posiadania liter o wartości 5, czyli E, N i W ma znaczenie, jednak z uwagi na to, że ta wibracja należy do najczęściej występujących, musiałoby ich być wiele, np w ilości przekraczającej dwie średnie i więcej. Wtedy można powiedzieć że będą w tym miejscu silnie zaakcentowane.
          Średnią wyliczamy przez podzielenie sumy wszystkich liter, nie chodzi tutaj o ich wartość numerologiczną ale o ilość liter, przez 9. Np. jeśli masz we wszystkich imionach i nazwisku 18 liter to podzielenie przez 9 da średnią 2,0.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka