Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza o interpretację

04.01.11, 12:14
Bardzo proszę o analizę mojej i mojego męża drogę życia. Ja urodziłam się 21.04.1972 r. a mój mąż 22.02.1975r.Panie Januszu źle między nami się układa.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 08.01.11, 18:18
      Witaj
      Są obecne układy konfliktowe w waszych drogach życia. Podstawowym z nich jest twój drugi cykl o wibracji 3 oraz jego drugi cykl 4/22. Są to wibracje skrajnie od siebie różne i stąd mogą się pojawiać sytuacje napięciowe. Jednak powinno właśnie teraz zacząć się poprawiać, gdyż twój mąż właśnie wszedł w swój drugi szczyt o wibracji 8 co niesie ze sobą harmonię z twoją urodzeniową ósemką. Z drugiej strony jednak, on, będąc urodzeniową jedynką, w cyklu 22/4 i szczycie 8, będzie chciał się z pewnością mocno indywidualnie realizować, mocno angażować się w życie zawodowe i siłą rzeczy mniej czasu będzie poświęcał domowi i rodzinie. Może również pojawić się u niego silna skłonność do dominacji i skrajnego uporu.
      Ty z kolei, będąc aktualnie w szczycie 11/2, w którym pozostajesz do 46 roku życia, oczekujesz adoracji, wyrazów miłości i oddania. Niełatwe jest to do pogodzenia. Nie sądzę jednak aby miało to przynieść jakąś katastrofę, nie jest aż tak fatalnie. Z pewnością nie zaszkodzi odrobina tolerancji i wyrozumiałości i to oczywiście po obu stronach. Powyższe oczywiście wyłącznie z dat urodzenia. Wibracje własne z imion i nazwisk mogą przynieść kolejne istotne wskazówki.
      Pozdrawiam
      • szmakas Re:Brakująca szóstka. 24.01.11, 15:43
        Witam
        Panie Januszu bardzo dziękuję za interpretację ,mojej i męża daty urodzenia.Moje obliczenia (dotyczące pierwszego,drugiego imienia i imienia wybranego na bierzmowaniu,oraz nazwiska
        panieńskiego):
        A-9,B-0,C-3,D-8,E-20,F-0,G-14,H-0,I-27,J-0,K-6,L-3,M-4,N-20,O-0,P-0,R-9,S-1,T-2,,W-5,X-0 ,Y-7,Z-24.Panie Januszu jak można uzupełnić brakującą szóstkę?. Pozdrawiam
    • szmakas Re:brakująca szóstka 25.01.11, 15:52
      Witam.
      Panie Januszu podaję poprawione obliczenia:A-11,C-1,D-2,E-4,G-2,I-3,J-1,K-3,L-1,M-2,N-4,R-1,S-2,T-1,Y-1,Z-4.Wibracje własne 11/2-14/5-7.
      Pozdrawiam
      • janus50 Re:brakująca szóstka 25.01.11, 17:47
        Witaj ponownie
        11/2-5/14-7 to trudne wibracje własne. Pełne emocji i wewnętrznych napięć. Możliwe doły psychiczne skłonność do depresji.
        Brakującą szóstkę można uzupełnić na drodze transformacji numerologicznej. Możesz o niej poczytać w wątku przyklejonym u góry forum.
        Pozdrawiam
        • szmakas Re:brakująca wibracja 26.01.11, 16:23
          Witam
          Panie Januszu ,numerologia zaskakuje mnie coraz bardziej.Szóstka to :rodzina,związki,dom rodzinny,stabilizacja.Mi brakuje szóstki ,w całej sferze za jaką odpowiada ta liczba ,mam problemy.panie Januszu ,jakie najlepiej nadać sobie imię ,aby te problemy malały (jeśli mogę tak powiedzieć).Czy mogę zrobić to sama?.Jeśli chodzi o numerologię ,przeczytałam dopiero dwie książki,nastawiona jestem na edukację w tej dziedzinie .
          Pozdrawiam
          • janus50 Re:brakująca wibracja 26.01.11, 16:37
            Witaj
            Teoretycznie można taką zmianę przeprowadzić samemu. Jednak przy ustawianiu wibracji własnych należy wziąć pod uwagę wiele czynników, które muszą być zoptymalizowane. Ponadto, numerolodzy, którzy od lat zajmują się zmianami numerologicznymi mają wypracowane własne procedury, które powodują, że transformacja jest skuteczna i trwała. Dlatego, aby uniknąć pomyłki, która czasem może być fatalna w skutkach, warto zgłosić się do doświadczonej w tej materii osoby.
            Pozdrawiam
            • szmakas Re:prośba 30.01.11, 15:05
              Witam .
              Panie Januszu mam prośbę,o wyliczenie lat pustki dla siebie i mojego męża .przypominam daty urodzenia :moja-21,04,1972,męża -22,02,1975.
              Pozdrawiam.
              • janus50 Re:prośba 07.02.11, 11:27
                Witaj
                Lata pustki dla daty 21-4-1972 - ostatnie to 2004-2006, kolejne 2016-2018, 2028-2030
                Dla daty 22-2-1975 - ostatnie 2000-2002, kolejne 2012-2014, 2024-2026
                Pozdrawiam
                • szmakas Re:prośba 13.02.11, 17:42
                  Witam.Panie Januszu jestem bardzo wdzięczna za podanie lat pustki.Mam następne pytanie czy numerologia może być pomocna w wyborze lekarza specjalisty.Jak obliczyć dobry dzień na zabieg chirurgiczny,na kupno mieszkania?przypominam swoją datę ur.21,04,1972 r.,mąż 22,02,1975r.Pozdrawiam.
                  • janus50 Re:prośba 16.02.11, 12:41
                    Witaj
                    Aby obliczyć korzystny dzień, musimy znać najpierw wibrację miesiąca i roku własnego.
                    Rok własny obliczamy:
                    Dzień urodzenia + miesiąc urodzenia + obliczany rok = wibracja roku własnego.
                    Dla przykładu dla ciebie aktualny rok własny ma wibrację 2/11 bo:
                    21+4+2011=11/2
                    Miesiąc własny obliczamy:
                    wibracja roku własnego + obliczany miesiąc, czyli np. luty 2011 będzie dla ciebie miesiącem własnym 4 bo:
                    2 + 2 = 4
                    Dzień własny obliczamy:
                    wibracje miesiąca własnego + obliczany dzień, czyli np. dzisiejszy dzień, 16 luty, będzie dla ciebie dniem własnym 2/11 bo:
                    4 + 16 = 2/11.
                    Na działania indywidualne należy dobierać takie lata, miesiące, dni własne, których wibracje posiadają silną, ekspansywną energię np. 1, 3, 8. Należy również pamiętać, że zarówno rok, miesiąc jak i dzień powinny być korzystne. Nie można uznać za korzystny np dzień własny 8 podczas gdy mamy np. rok i miesiąc własny 9. Oczywiście szanse na to aby wszystkie trzy elementy były korzystne nie są duże. Dlatego można akceptować sytuację, gdy jakiś z trzech elementów nie jest korzystny a pozostaje neutralny. Istotne jest by dzień był możliwie najbardziej korzystny. Oczywiście unikamy dziewiątki, która jest niekorzystna.
                    Pozdrawiam
                • szmakas Re:brakująca szóstka 13.02.11, 17:59
                  Witam.Panie Januszu co sądzi Pan o wibracji dla mojej drogi życia 9-1-1 ,imię wybrałam Bogna.POZDRAWIAM I BARDZO ,BARDZO dziękuję za pomoc.
                  • janus50 Re:brakująca szóstka 16.02.11, 12:45
                    9-1-1 to bardzo silne, dynamiczne wibracje własne. Dają bardzo mocne impulsy do działań indywidualnych, siłę przebicia, determinację w dążeniu do celu.
                    Czasami okazują się zbyt silne, gdy osoba nimi obdarzona nie jest w stanie przepracować energii (np. leń). Energia musi być wykorzystana, w przeciwnym wypadku zacznie się wypalać od środka.
                    Są to bardzo korzystne wibracje, jeśli jesteś osobą, która gotowa jest podjąć wyzwanie i zaangażować się maksymalnie w indywidualną realizację, bez ziewania i czekania na to że coś spadnie ci z nieba.
                    Pozdrawiam
                    • szmakas Re:mieszkanie 11.03.11, 17:12
                      Witam .Panie Januszu od 10 lat staram się kupić mieszkanie .Kiedy już byłam bardzo blisko ,mogłam dostać dobry kredyt na mieszkanie ,to mąż został zwolniony z pracy ,zawsze spadała mi jakaś przeszkoda .Pech ciągle pech.Czy w tym roku będzie inaczej?.Przypomnę moją datę ur.21,04,1972,mąż 22,02,1975r.Nie wiem czy stary przyjaciel ur 12,11,1976r}męża będzie mi pomocny?Mam wrażenie że mąż boi się podejmować poważne decyzje.Ja natomiast lubię urzędy i banki ,zawsze wychodzę z każdej instytucji uśmiechnięta{sama tego nie rozumiem}. Pozdrawiam
                      • janus50 Re:mieszkanie 12.03.11, 16:39
                        Witaj
                        Co do twojej drogi życia oraz wibracji własnych już się wypowiadałem. Jesteś urodzeniową ósemką jednak aktualnie w szczycie 11/2 oraz cyklu 3, co przy dość trudnych wibracjach własnych może nie dawać wystarczających możliwości.
                        Natomiast twój małżonek wchodzi właśnie w drugi szczyt 8/44 co dla urodzeniowej jedynki powinno być bardzo silnym impulsem do działania, szczególnie, że pozostaje w cyklu 4/22.
                        Być może ma kiepskie wibracje własne, że nie potrafi wykorzystać optymalnie możliwości jakie daje mu aktualnie droga życia a mogą być spore gdyż jest także w roku własnym 1.
                        Co do przyjaciela to aktualnie fajny kumpel ale zbyt wiele pomóc chyba nie może - kończy pierwszy szczyt 5, jest w roku 9 więc cała para może pójść w gwizdek.
                        Pozdrawiam
    • szmakas Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 04.04.11, 08:37
      Witam. Panie Januszu zauważyłam ,że z jedną osobą moje kontakty polepszyły się a z drugą pogorszyły (zawsze były bardzo dobre).Jakby zmiana cyklu w jaki weszłam ,miała wpływ .Podam daty ur 10,02,1949 ,i 16,03,1968 .Panie Januszu jak porównywać cykle?.Na siłę nie chcę z daną osobą nawet rozmawiać.
      Pozdrawiam
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 06.04.11, 17:22
        W gruncie rzeczy, obie te osoby są podobne do siebie. Starsza jest w cyklu 5 i szczycie 7 a młodsza w cyklu 7 i szczycie 5. Przy czym osoba młodsza, z uwagi na cykl 7/16 może mieć problemy w sferze kontaktów międzyludzkich, relacji z innymi. Ponadto, jest właśnie w bardzo istotnym momencie życia z astrologicznego punktu widzenia, gdyż jest to czas pierwszej (i jedynej) opozycji Urana do Urana urodzeniowego. Jest to tzw kryzys wieku średniego. Życie i otoczenie takiej osoby może się zmienić czasem bardzo radykalnie.
        Pozdrawiam
        • szmakas Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 25.04.11, 11:06
          Panie Januszu czy z osobami; w cyklu 5 i szczycie 7,w cyklu 7 i szczycie 5 mam szanse współpracować finansowo? Pozdrawiam.
          • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 27.04.11, 17:57
            Witaj
            Trudno jest mi się odnosić do tego bez żadnych kompletnie danych, bez dat urodzenia.
            W każdym razie piątki to wolni strzelcy, zwykle mało odpowiedzialni i podejmujący ryzykowne działania, spontaniczne i nie przemyślane. Jeśli założymy skrajnie negatywny wydźwięk tych wibracji (5 i 7) to oczywiście można powiedzieć, że lepiej z mądrym zgubić niż z niemądrym znaleźć. Siódemka generalnie jest ok, zwykle sama traci na kontaktach finansowych z innymi i rozmaitych spółkach, jednak piątka w tym kontekście nakazuje zachować daleko idącą ostrożność.
            Pozdrawiam
            • szmakas Re: Prośba do Pana Janusza o interpretację 30.05.11, 17:25
              Witam .Panie Januszu bardzo dziękuję za pomoc.Panie Januszu osoba urodzona 7,03,1971.r.i ja ur 21,04,1972 r Jak mogę sprawdzić z kim bezpiecznie robić interesy? Jakich osób najlepiej się "trzymać"? Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka