Dodaj do ulubionych

moja transformacja

12.05.11, 15:17
Dostałam od numerologa nowe i imię i nazwisko do zmiany urzędowej, bo taką wyraziłam chęć. Teraz jednak się waham, bo to jednak problem, w moim przypadku tym bardziej... Czy mogę go po prostu użyć jak imienia przy zmianie karty?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: moja transformacja 12.05.11, 17:36
      Witaj
      baktejra napisała:

> Dostałam od numerologa nowe i imię i nazwisko do zmiany urzędowej, bo taką wyra
      > ziłam chęć. Teraz jednak się waham, bo to jednak problem, w moim przypadku tym
      > bardziej... Czy mogę go po prostu użyć jak imienia przy zmianie karty?
      Nie do końca rozumiem, czego użyć, imienia czy nazwiska. Poproszę o konkrety. Najlepiej datę urodzenia oraz poprzednie wibracje z zawartością liter oraz dodane na zmianie imię i nazwisko. Oczywiście bez podawania imion i nazwisk. Wystarczy zawartość liter np. A - 5 razy, B - 2 razy itd...
      Pozdrawiam
      • instalar Re: moja transformacja 13.05.11, 01:06
        w jaki sposób zmieniasz nazwisko? czy mozna zmienić sobie nazwisko z własnej chęci, własnego pomysłu np na jakieś rodowe?
        Imię można, ale nazwisko chyba w jakiś szczególnych przyp. jak to wygląda u Ciebie?
      • baktejra Re: moja transformacja 13.05.11, 18:46
        Numerolog dobrał mi imię i nazwisko do zmiany w urzędzie. Ale ja nie chcę tego zrobić. Wolałabym zastosować zmianę karty. Pani numerolog powiedziała, że to zupełnie coś innego . Do moich obecnych wibracji dodała te z nowego imienia i nazwiska, więc działa to chyba na tej samej zasadzie jak przy zmianie karty?
      • baktejra Re: moja transformacja 16.05.11, 20:14
        janus50 napisał:

> Nie do końca rozumiem, czego użyć, imienia czy nazwiska. Poproszę o konkrety. N
        > ajlepiej datę urodzenia oraz poprzednie wibracje z zawartością liter oraz dodan
        > e na zmianie imię i nazwisko. Oczywiście bez podawania imion i nazwisk. Wystarc
        > zy zawartość liter np. A - 5 razy, B - 2 razy itd...
        > Pozdrawiam

W nadziei na interpretację podam dane.
        Ur.7.7.1988
        Teraz mam takie wibracje:
        4/3/7
        A- 3
        C- 1
        E- 2
        G- 1
        H- 1
        I- 1
        K- 1
        L- 1
        M-4
        N- 2
        O- 3
        S- 1
        T- 1
        W-1
        Po zmianie:
        1/2/3
        A- 6
        C- 1
        E- 2
        G- 1
        H- 1
        I- 2
        K- 2
        L- 2
        M-4
        N- 2
        O- 3
        R- 1
        S- 3
        T- 2
        U- 1
        W-1
        Z- 1
        lub(mam do wyboru):
        1/9/1
        A- 6
        C- 2
        E- 2
        G- 1
        H- 1
        I- 1
        K- 2
        L- 2
        M-4
        N- 3
        O- 3
        R- 1
        S- 3
        T- 2
        U- 1
        W-1
        Y- 1

Chodzi mi o dodanie sobie imienia i nazwiska (czyli sumy liter) tak jak dobiera się samo imię przy zmianie karty. Inaczej: powiedzmy, że chcę zmienić swoją kartę, ale od numerologa dostałam i i imie i nazwisko, nie tylko imię. To chyba nie robi żadnej różnicy, bo w końcu jest to tylko suma poszczególnych liter?
        • janus50 Re: moja transformacja 17.05.11, 15:00
          Witaj
          Rozumiem, że twoim pierwotnym zamiarem było dokonanie zmiany przez oficjalne zarejestrowanie/zmianę nowego nazwiska i imienia w Urzędzie Stanu Cywilnego. To skuteczna forma zmiany jednak nieodwracalna. Zmieniłaś jednak decyzję i nie chcesz dokonywać zmiany urzędowej a chcesz pracować ze zmianą mentalnie, technikami zalecanymi przez numerologa.
          Taka forma jest oczywiście możliwa, jednak w moim przekonaniu praca z nowym nazwiskiem nie ma w tym układzie sensu. Nazwisko jest elementem zdecydowanie bardziej stabilnym, mało elastycznym, należący do grupy osób, element ten tkwi w naszej podświadomości w powiązaniu z konkretnymi wydarzeniami i sama praca mentalna może nie dać wystarczających efektów. Co innego imię, to czynnik o dużej zmienności, bardziej indywidualny, osobisty. Z takim o wiele łatwiej pracowac.
          Aktualny układ twojej drogi życia jest dość mało stabilny, cykl 7 i szczyt 5/14 może przynosić dużą dynamikę, spontaniczność działania, zmieniające się okoliczności zewnętrzne, decyzje impulsywne i nie przemyślane, które później okazują się pochopne. Jako że jesteś urodzeniową czwórką, pierwszy szczyt 5/14 może byc dla ciebie uciążliwy, gdyż daje dynamikę, która nie jest zgodna z urodzeniową czwórką. Może to przynosić napięcia i emocjonalne rozdarcie. Podejmowanie ważnych, strategicznych życiowe decyzji w tym czasie, musi być oparte na bardzo głębokich przemyśleniach, nie wolno tego robić pod wpływem nastroju chwili.
          Twoje pierwotne wibracje własne nie są korzystne i decyzja o zmianie jest właściwa.
          Natomiast dobrane wibracje nie są w moim przekonaniu optymalne. 1-2-3 zawiera w sobie dużą sprzeczność pomiędzy dwójką a jedynką i może sprawiac, że będziesz postrzegana przez innych zupełnie inaczej niż to bedziesz wewnętrznie czuła. Za sprawą jedynki będziesz miała inspirację do indywidualnego działania, bycia liderem, a będziesz postrzegana za sprawą dwójki jako osoba podporządkowana, wykonawca planów innych ludzi. Nie jest to korzystne.
          Druga opcja wibracji 1-9-1 to niezwykle silne wibracje, uważam, że w kontekście aktualnie działającej piątki są zbyt dynamiczne, będą dawać dużą nerwowość, impulsywność. to wibracje dobre dla bardzo pasywnej drogi życia, a taki układ będziesz miała dopiero po 32 roku życia.
          Druga sprawa to litera Y. Numerolog postrzega ją jako spółgłoskę, co jest oczywiście błędne, bo dla nas, Polaków, Y jest i będzie samogłoską. Tak jest ona zapisana w naszej podświadomości. Nie rozumieją tego zachodni nauczyciele numerologii, dla których jest ona naturalnie spółgłoską, bo tak nakazują reguły ich języka. Dlatego wibracje 1-9-1 są w tym przypadku 8-2-1 co jest niekorzystne.
          Praca z nimi nie ma więc większego sensu....
          Pozdrawiam.
          • baktejra Re: moja transformacja 17.05.11, 17:30
            Dziękuję, uzyskałam odpowiedź i cenne rady. Jaką wibrację poleciłby mi Pan na zmianę?
            • janus50 Re: moja transformacja 19.05.11, 17:32
              Odpowiedź na twoje pytanie nie jest prosta, gdyż przebywasz aktualnie w szczycie 5/14, który charakteryzuje się dużą dynamiką zmian. To co ważne jest dziś, jutro przestaje mieć znaczenie. Trudno tutaj coś rozsądnego wybrać, bo gdy damy wibracje stabilne to po przejściu szczytu 5/14 przestaną być one aktualne. Kiedy z kolei damy bardzo energetyczne to wówczas ta piątka wystrzeli w kosmos.
              Ponadto zawsze warto wiedzieć czego ty oczekujesz, jakie ty widzisz potrzeby, jakie elementy swojej osobowości chciałabyś wzmocnić a jakie wytłumić...
              Pozdrawiam
              • baktejra Re: moja transformacja 21.05.11, 19:43
                Zależy mi na niezależności, samodzielności, pewności siebie, odwadze, wytrwałości, otwartości na ludzi. Chcę stłumić kompleksy, zahamowania, lęki, niezdecydowanie, problemy z komunikacją, emocjonalne huśtawki. Jak na tym tle wypada 8/1/9 ?
                • janus50 Re: moja transformacja 22.05.11, 17:17
                  Witaj
                  Problemy z komunikacją wynikają z kompleksów, zahamowań i lęków. W tym układzie 8-1-9 lub 1-8-9 są korzystne, ponieważ dają poczucie wartości własnej, odwagę, chęć do rywalizowania z innymi, pozytywną życiową drapieżność.
                  Pozdrawiam
                  • instalar Re: moja transformacja 16.06.11, 20:51
                    Mi numerolog ustawił 7/3/1 i też y jako społgłoskę, a tam tych Y sporo bo dostałam nie tylko zmiane jaką chciałam ale też korektę....smile Sama nie wiem co myślec o tym, niby bardzo miła i sensowna osoba.

Mi kombinacja o jakiej Państwo wyżej piszą bardzo mi się podoba i uważam, że takie kombinacje dobre są w dzisiejszym świecie i w tym całym wyściugu.
                    Ja jestem 5 i teraz powoli kończy mi się cykl 4 i potem już oba mam 5. Ciekawe jak taka wibracja by grała ze mna w tych nadchodzących cyklach....

Ja także zmieniam nazwisko bo obecne jakie mam to jest często przekręcane a zresztą zawiera element mozna powiedzieć osmieszający. A imienia nie używam, gryzie się ze mną, wiem że ono zawsze będzie wibrować dlatego przy nowej kombinacji liczę wszystko razem, stare plus nowe...chyba tak się to zlicza.
          • baktejra Re: moja transformacja 17.08.11, 18:17
            W końcu dostałam imię do transformacji. Moje wibracje własne zmieniają się według niego z 4/3/7 na 8/3/2. Na forum przeczytałam, że to ekspresywne, otwierające i komunikatywne wibracje, więc ok. Tylko że pani numerolog potraktowała literkę "Y" jako spółgłoskę. Jeśli weźmiemy ją za samogłoskę, będą one 6/5/2, a to już nie wiem, czy takie dobre. Poza tym dołożyła mi 7-kę i 5-kę. Chyba się nie przyłożyła, ale stwierdziłam, że nic innego nie pasowało, trudno jej było znaleźć idealne ustawienie, żeby nie zniszczyć mi przeznaczenia. Powiedziała, że dała mi 8-kę jako liczbę duszy, a dla parzystych dróg życia powinna ona być nieparzysta. Na moje pytanie, co mi dadzą te wibracje, powiedziała, że nie wie, bo "to nie są wibracje dla mnie". O tyle dobrze, że mi nie zaszkodzą.

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak będzie wyglądać sytuacja, gdy wkroczę w drugi szczyt 6? Dla urodzeniowej 4-ki w cyklu 7 będzie to korzystne?

Z góry dziękuję smile
            • janus50 Re: moja transformacja 21.08.11, 11:31
              Witaj
              baktejra napisała:

> W końcu dostałam imię do transformacji. Moje wibracje własne zmieniają się wedł
              > ug niego z 4/3/7 na 8/3/2. Na forum przeczytałam, że to ekspresywne, otwierając
              > e i komunikatywne wibracje, więc ok. Tylko że pani numerolog potraktowała liter
              > kę "Y" jako spółgłoskę. Jeśli weźmiemy ją za samogłoskę, będą one 6/5/2, a to
              > już nie wiem, czy takie dobre. Poza tym dołożyła mi 7-kę i 5-kę. Chyba się nie
              > przyłożyła, ale stwierdziłam, że nic innego nie pasowało, trudno jej było znale
              > źć idealne ustawienie, żeby nie zniszczyć mi przeznaczenia. Powiedziała, że dał
              > a mi 8-kę jako liczbę duszy, a dla parzystych dróg życia powinna ona być niepar
              > zysta. Na moje pytanie, co mi dadzą te wibracje, powiedziała, że nie wie, bo "t
              > o nie są wibracje dla mnie". O tyle dobrze, że mi nie zaszkodzą.

No cóż, pani numerolog jest skrajnie nie konsekwentna. Bo skoro dla parzystych dróg życia należy dawać nieparzyste dążenia duszy, to nie rozumiem.

> zysta. Na moje pytanie, co mi dadzą te wibracje, powiedziała, że nie wie, bo "t
              > o nie są wibracje dla mnie". O tyle dobrze, że mi nie zaszkodzą.

To nie rozumiem po co ta cała zmiana, skoro sama pani numerolog nie wie, swoją drogą jest to chyba osoba mało doświadczona lub też po prostu miała zły dzień. Czy to nie było czasem w Krakowie?

>
              > Mam jeszcze jedno pytanie. Jak będzie wyglądać sytuacja, gdy wkroczę w drugi sz
              > czyt 6? Dla urodzeniowej 4-ki w cyklu 7 będzie to korzystne?

8-3-11 to korzystne wibracje własne, jednak dla nich trzeba mieć silną drogę życia. Nie są to korzystne wibracje dla urodzeniowej czwórki z mocno zaznaczonymi siódemkami. Twoja droga życia do zbyt silnych nie należy niestety, powinnaś dostać dynamit w wibracjach, choć na obecną chwilę, z uwagi na szczyt 5/14, niekoniecznie jest to dobry czas.
              W moim przekonaniu i tak wibracje zmieniły się na 6-5-2 więc są niekorzystne. Mają zawartą w sobie sprzeczność pomiędzy piątką a szóstką i dwójką, które są skrajnie różne od piątki.
              Zestawienie urodzeniowej czwórki z cyklem siedem może dawać spore ograniczenia i pasywność więc konieczne jest rozruszanie tego układu, tego z pewnością nie dadzą wibracje 6-5-2
              Pozdrawiam

>
              > Z góry dziękuję smile
              • baktejra Re: moja transformacja 22.08.11, 09:50
                > > >
                > No cóż, pani numerolog jest skrajnie nie konsekwentna. Bo skoro dla parzystych
                > dróg życia należy dawać nieparzyste dążenia duszy, to nie rozumiem.
                >
                >To nie rozumiem po co ta cała zmiana, skoro sama pani numerolog nie wie, swoją
                > drogą jest to chyba osoba mało doświadczona lub też po prostu miała zły dzień.
                > Czy to nie było czasem w Krakowie?
                >
                Dla mnie wystarczy, że jest ta litera "y" wprowadzająca wątpliwości. Nie rozdwoje sie przecież smile . Sama zresztą znajduje lepsze kombinacje, np. 1/8/9. Za jakis czas zasięgne porady u kogos innego.

Pozdrawiam
    • baktejra Re: moja transformacja 13.10.11, 15:17
      Witam!
      Przeprowadziłam transformację na własną rękę, tzn. dodałam sobie dwa imiona. Ogólny wynik jest korzystny - zmiana z 4/3/7 na 9/8/8. Droga życia 4 + 8 = 3 (przeznaczenie). Nie wiem tylko, czy wypełniłam jakieś braki, czy nie, bo nie potrafię tego liczyć. Proszę o pomoc.

wibracje własne
      a-3
      c-1
      e-1
      g-1
      h-1
      i-1
      j-1
      k-1
      l-1
      m-4
      n-2
      o-3
      s-1
      t-1
      w-1

dodane po transformacji

a-3
      c-1
      i-1
      j-1
      l-1
      p-1
      r-1
      t-1
      u-1
      y-1
      z-1

data ur. 7.7.1988

Pozdrawiam
      • janus50 Re: moja transformacja 19.10.11, 14:33
        Witaj ponownie

Z podanych przez ciebie zawartości liter wychodzi mi 8-4/13-3, być może pominęłaś jakieś litery/literę? Oczywiście takie wibracje nie są korzystne, z uwagi na karmiczną 13.
        > dodane po transformacji
        >
        > a-3
        > c-1
        > i-1
        > j-1
        > l-1
        > p-1
        > r-1
        > t-1
        > u-1
        > y-1
        > z-1
        >

Po dodaniu tej zawartości wychodzi u mnie 3-1-4/13, dla urodzeniowej czwórki niekorzystnie, szczególnie z uwagi na występowanie 4/13. No ale oczywiście nalezy sprawdzić prawidłowość danych...
        Nie masz żadnych braków w zawartości pierwotnej, więc jest w tym względzie ok.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka