Dodaj do ulubionych

...Panie Januszu...

31.05.11, 20:32
Bardzo proszę o interpretację.
Już raz mi Pan pomógł,za co jestem bardzo wdzięczna.

Kobieta urodzona 6 marca 1954 roku.
Litery z imienia i nazwiska:
A-1
H-1
E-3
L-1
N-1
B-1
O-2
T-1
R-1
K-1

Bardzo proszę o interpretację. Jaki czas przed nią?

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: ...Panie Januszu... 03.06.11, 15:18
      Witaj
      Jest urodzeniową jedynką, w trzecim i ostatnim cyklu 1/19 oraz czwartym i ostatnim szczycie 4/22. Dla urodzeniowej jedynki realizowanie się w cyklu o identycznej wibracji oznacza zwykle okres rozwoju i pomyślności, ponieważ cykl jest w pełnej harmonii z wibracją urodzeniową. Może to przynieść wyraźne zaznaczenie aspektów wibracji jeden, odwagę, determinację, wytrwałość, poszukiwanie nowych możliwości i sposobów realizowania się. Może dać też upór, zaczynanie wielu spraw na raz i nie kończenie, kłótliwość, negowanie autorytetów.
      Cykl jeden realizowany za pośrednictwem szczytu cztery może oznaczać koniecznosć dużego zaangażowania w sferze szeroko pojmowanej pracy, zmaganie się z problemami, które stoją na drodze do uzyskania stabilizacji życiowej, okoliczności ograniczające zakres i możliwości działania, może być to np. uwikłanie w rozmaite rodzinno - domowe troski, dużą odpowiedzialność.
      Zawartość liter z imion i nazwisk, którą podałaś, daje dość trudne wibracje własne o wartości 1-4-5/14 i są to dość trudne wibracje własne, szczególnie, że brak jest jej czwórek w zawartości, czyli liter D i M co w obliczu szczytu 4 może przynosić jego niekorzystne aspekty.
      Mam jednak wrażenie, że nie podałaś wszystkich posiadanych przez nią liter, bo jest ich trochę mało, zwykle jest dużo więcej. Oczywiście nie mogę wykluczyć że ma ona bardzo krótki imiona i nazwiska, ale na wszelki wypadek poproszę o potwierdzenie, że podałaś wszystkie imiona, również z bierzmowania oraz nazwiska - rodowe, po mężu lub mężach jeśli była wielokrotnie zamężna.
      Pozdrawiam
      • ewka027 Re: ...Panie Januszu... 03.06.11, 20:25

Bardzo dziękuję za poświęcony czas panie Januszu.
        Faktycznie napisałam Panu tylko litery z imienia i nazwiska po mężu.
        Już podaje resztę.
        Litery z nazwiska rodowego to:

E-1
        R-1
        G-1
        L-1
        C-1
        H-1
        I-2

Imię z bierzmowania:
        M-1
        A-3
        G-1
        D-1
        L-1
        E-1
        N-1

Dodam ,że poprosiłam o tę interpretację że względu na możliwy problem zdrowotny.Czekamy na diagnozę,dlatego chciałam wiedzieć jaki czas przed nią...
        Jak można się Panu odwdzięczyć za te interpretacje?

• janus50 Re: ...Panie Januszu... 04.06.11, 17:43
          Witaj ponownie
          Numerologia nie zajmuje się ciałem fizycznym człowieka, można w oparciu o drogę życia domniemywać stanu zdrowia, jednak w moim przekonaniu to czysta spekulacja.
          Wibracje własne z imion i nazwisk dają wartość 5/14-3-8 i nie są to korzystne wibracje własne. Jest w nich dużo energii, jednak chaotycznej i nie sprecyzowanej, która może dawać dużą amplitudę wydarzeń korzystnych i niekorzystnych przeplatających się ze sobą.
          Wibracje te stoją również w sprzeczności z aktualnym szczytem 4, szczególnie piątka jest tutaj konfliktująca, może to dawać wewnętrzne napięcia.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka