Dodaj do ulubionych

Prosba o ocenę sytuacji

12.10.11, 22:04
Witam!
Prośba do Pana Janusza o ocenę sytuacji.
Ostatnio jedna ze znanych numerologów (na tym forum również), sporządziła mi portret numerologiczny-Pani stosuje szkołę Gladys Lobos. Wcześniej sporządziłam sobie sama piramidkę wg Pana wskazówek i danych z wątku o piramidce..Spytałam Panią o powielającą się liczbę karmiczną u mnie (w II i II PZW- liczba 16/7)., jednak usłyszałam od Pani Numerolog, iż posiadam jedynie liczbę karmiczną 19 w spółgłoskach imienia. I że owszem pojawia się u mnie 16- ale nie traktuje jej się w tym miejscu jako liczbę karmiczną. Dostałam wskazówki co do ewentualnych zmian w portrecie, że 5 są moją zmorą i problemem....ja ze swojej piramidki upatrywałam swój problem w związkach osobistych-a wg tej cenionej Pani numerolog- to nie jest mój problem..Przyznam,że jeśli zdecydowałabym się na zmianę numerologiczną,to chyba pomyślałabym o Pani z Bydgoszczy..
czy mogłabym prosić o Pana interpretację ? ur. się 8 stycznia 1979r.
Imiona (wraz z tym nadanym na bierzmowaniu), oraz nazwisko;
A - 4
D - 1
E - 1
G - 2
I – 4
K- 1
L - 2
M – 1
N- 2
O - 3
R - 1
S -1
W-1

piramidka
4PZ--------------------------9/27-------------------------4PZ
3PZ----------------------7/16/25/43---------------------3PZ
1PZ------------9------------------------7/16/34----------2PZ
C-----------1--------------------8----------------8/26---------C
1WW------------7-----------------------0 v 7----------2WW
WG---------------------------7 v 0-------------------------WG
DZ------------------------8/17/26/35-----------------------DZ

Serdecznie pozdrawiam - Karola
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prosba o ocenę sytuacji 13.10.11, 16:51
      Witaj
      Poziom lekceważenia daty urodzenia oraz wynikającej z niej drogi życia, jest u numerologów ze szkoły Pani Lobos czasem zdumiewający. Data urodzenia to przecież astrologia w pigułce a jeśli ktoś akceptuje numerologię to i automatycznie akceptuje także astrologię, bowiem reguły liczenia drogi życia oparte są na cyklach planetarnych.
      Masz bardzo silne cykle 1-8-8 jak i wibrację urodzeniową - 8. To elementy obejmujące wewnętrzne inspiracje i motywy działania. Punkty zwrotne określają okoliczności zewnętrzne i te elementy u ciebie do najłatwiejszych nie należą, przede wszystkim z uwagi na wspomniane 16. Twierdzenie, że liczby karmiczne w drodze życia nie mają znaczenia jest dla mnie kompletnie nie zrozumiałe. Ja sam przebrnąłem przez trzynastkę a relacje setek osób na tym forum potwierdzają zdecydowanie, że liczby karmiczne w drodze życia są jak najbardziej do uwzględnienia.
      Twoje wibracje własne mają wartość 9-1-1 i są to bardzo silne i dynamiczne wibracje w odniesieniu indywidualnym.
      Uciążliwość szesnastek może być zdecydowanie większa z kilku powodów - brak jest tobie wibracji dwa w zawartości, czyli nie masz w swoich imionach i nazwisku liter wyrażających wibrację dwa, czyli B i T - dwójka odpowiada także za związki więc jej brak będzie je utrudniał, co w kontekście szesnastek jest oczywiście niekorzystne. Brak jest tobie także ósemek, czyli liter H, Q oraz Z. Ósemka odpowiada za sferę finansów i pomnażania dóbr materialnych, z uwagi na to, że jesteś urodzeniową ósemką i pozostajesz do końca życia w cyklach osiem, rozsądnym byłoby uzupełnić tą ósemkę, gdyż zarówno cykle jak i urodzeniowa ósemka jest osłabiona i mogą się realizować w sposób niekorzystny.
      Wibracje 9-1-1 są co prawda bardzo silne, jednak w moim przekonaniu mogą być dla ciebie nieodpowiednie, gdyż z uwagi na ich silne zindywidualizowanie, nie są dobrym remedium na szesnastki. Potrzebowałabyś czegoś co doda tobie ciepła, np 3-8-11..
      Co do piątek i problemu z nimi, nie widzę takiego problemu, być może Pani Numerolog nie uwzględniła imienia z bierzmowania.
      Pozdrawiam
      • fantek1 Re: Prosba o ocenę sytuacji 13.10.11, 21:33
        Dziękuję Panie Januszu za poświęcony czas!
        Tak naprawdę mocno się "przejechałam" na tym zamówionym portrecie numerologicznym, ponieważ liczyłam na pomoc w interpretacji mojej piramidki i liczb karmicznych, a dostałam opis liczby nr 8 (na dwie strony), który można znaleśc w internecie, a potem zdawkowy opis jednej znalezionej liczby karmicznej nr 19, oraz informację, iż 5 występująca w liczbie ekspresji i liczbie celu powoduje przyciąganie pechowych wydarzeń i okoliczności, oraz jest niedobra, niekorzystna, utrudniająca życie.
        Tak jak mówiłam,miałam jakieś pojęcie o swojej numerologii, ale potrzebowałam wsparcia w interpretacji..
        Pana słowa potwierdziły to, co znalazłam w innych/większości interpretacji/pozycji numerologicznych.
        No nic, wyrobiłam sobie zdanie o tym systemie i tyle...

Ciepło pozdrawiam. Karola
        • janus50 Re: Prosba o ocenę sytuacji 13.10.11, 21:37
          Witaj ponownie
          Ta Pani powinna tobie zwrócić pieniądze. Jak mogły się jej pokazać piątki w wibracjach własnych? Przecież system Lobos ma identyczne wartości liter jak system klasyczny. Generalnie jest identyczny z paroma wyjątkami, ktore jednak robią różnicę... Np uznawanie Y za spółgłoskę lub sposób liczenia roku osobistego.
          Pozdrawiam
          • fantek1 Re: Prosba o ocenę sytuacji 19.10.11, 13:47
            Witam ponownie!

Panie Januszu, właśnie skończyłam czytać książkę p. N. Czarmińskiej (jest niesamowita!)- w trakcie której robiłam krok po kroku swoją analizę, i wychwyciłam błąd w podanych Panu wcześniej ilości liter w imieniu i nazwisku (pomyliłam "K" z "G"). Przepraszam za tą pomyłkę, bo poświęcił Pan czas na interpretację nieprawidłowych danychsad piramidka jest ok, a literki prawidłowo wyglądają tak:
            A - 4
            D - 1
            E - 1
            G - 1
            I – 4
            K- 2
            L - 2
            M - 1
            N- 2
            O - 3
            R - 1
            S -1
            W-1

Liczba duszy to 9/63
            Liczba ekspresji: 5/14
            Liczba celu: 5/14

wg moich wyliczeń nie brakuje mi trochę 2,3 i 4 (po 2 ilości tych samych potencjałów na 2,7 średniej doskonałości), mam nadmiar 1 i 9 ( po 5 ilości tych samych potencjałów na 2,7 średniej doskonałości) i ani jednej 8, kiedy ta liczba wystepuje w mojej drodze życia, liczbie urodzenia.
            Z liczb karmicznych to własnie nadal przedmiotowa 16 z piramidki (II i III PZW), liczbę 14 z liczby ekspresji i celu , a nawet w numerze dziedzicznym nazwiska 26/8.
            Pani Czarmińska nic nie wspominała o liczbach karmicznych w społgłoskach imienia (bo tutaj Pani numerolog znalazła liczbę 19) - więc ją pominełam.
            Znalazłam jedynie ciekawe info, iz jeśli liczba 14 (jako dług karmiczny) występuje w liczbie eksepresji to zakłóci sferę materialną albo zawodową, a w liczbie celu będzie przeszkadzac w samorealizacji..
            Ale nie znalazłam w tej książce informacji o tym, o jakich wibracjach własnych Pan mówił podając mi liczby 9-1-1. Co to Jest ? liczba duszy+liczba ekspresji + liczba celu ?? w takim razie moje byłyby 9-5-5 ??
            I jak ustalić, jakie wibracje są najodpowiedniejsze? czy może Pan mi polecić jakąs literaturę, gdzie będzie omówiona kwestia wibracji własnych?

Będę wdzieczna za jeszcze raz poświęcony czas.
            Pozdr. Karola.
            • janus50 Re: Prosba o ocenę sytuacji 21.10.11, 12:33
              Witaj ponownie
              fantek1 napisała:

> Panie Januszu, właśnie skończyłam czytać książkę p. N. Czarmińskiej (jest niesa
              > mowita!)- w trakcie której robiłam krok po kroku swoją analizę, i wychwyciłam b
              > łąd w podanych Panu wcześniej ilości liter w imieniu i nazwisku (pomyliłam "K"
              > z "G"). Przepraszam za tą pomyłkę, bo poświęcił Pan czas na interpretację niep
              > rawidłowych danychsad piramidka jest ok, a literki prawidłowo wyglądają tak:
              > A - 4
              > D - 1
              > E - 1
              > G - 1
              > I – 4
              > K- 2
              > L - 2
              > M - 1
              > N- 2
              > O - 3
              > R - 1
              > S -1
              > W-1
              >
              > Liczba duszy to 9/63
              > Liczba ekspresji: 5/14
              > Liczba celu: 5/14
              >
              U mnie wychodzi 9-5/14-5(131). Więc generalnie to samo. Nie są to korzystne wibracje własne.
              > wg moich wyliczeń nie brakuje mi trochę 2,3 i 4 (po 2 ilości tych samych potenc
              > jałów na 2,7 średniej doskonałości),
              To nie jest tak, że każda wibracja powinna posiadać podobny poziom. Są wibracje, które w naszej strefie kulturowej występują często i są takie, które występują rzadziej. Istotna jest w gruncie rzeczy sytuacja, kiedy jakiejś wibracji zupełnie brakuje. W twoim przypadku jest to brak wibracji 2 (K liczymy jako 11 a 11 nie posiada typowych aspektów dwójki). Dwójka jest bardzo istotna, gdyż odpowiada za budowanie harmonii, partnerstwa, związków. Brak jest tobie również wibracji 8 (H, Q oraz Z), która odpowiada za sferę finansów i pomnażania.

> mam nadmiar 1 i 9 ( po 5 ilości tych samyc
              > h potencjałów na 2,7 średniej doskonałości) i ani jednej 8, kiedy ta liczba wys
              > tepuje w mojej drodze życia, liczbie urodzenia.

1, 5 oraz 9 to najczęściej występujące wibracje i ich większe nasycenie jest naturalne, nie traktujemy tego jako nadmiar. Brak ósemki w kontekście liczby urodzenia może być szczególnie niekorzystny, gdyż powoduje pewne osłabienie wibracji urodzeniowej.

> Z liczb karmicznych to własnie nadal przedmiotowa 16 z piramidki (II i III PZW)
              > , liczbę 14 z liczby ekspresji i celu , a nawet w numerze dziedzicznym nazwiska
              > 26/8.
              > Pani Czarmińska nic nie wspominała o liczbach karmicznych w społgłoskach imieni
              > a (bo tutaj Pani numerolog znalazła liczbę 19) - więc ją pominełam.
              Niezwykle rzadko zdarza się, aby ktoś w swoich imionach i nazwiskach nie miał żadnej liczby karmicznej. Zawsze gdzieś w jakimś imieniu czy nazwisku się przyplącze. Dlatego w moim przekonaniu nie mają one tam wielkiej mocy.

> Znalazłam jedynie ciekawe info, iz jeśli liczba 14 (jako dług karmiczny) występ
              > uje w liczbie eksepresji to zakłóci sferę materialną albo zawodową, a w liczbie
              > celu będzie przeszkadzac w samorealizacji..
              > Ale nie znalazłam w tej książce informacji o tym, o jakich wibracjach własnych
              > Pan mówił podając mi liczby 9-1-1. Co to Jest ? liczba duszy+liczba ekspresji +
              > liczba celu ?? w takim razie moje byłyby 9-5-5 ??
              Dokładnie tak

> I jak ustalić, jakie wibracje są najodpowiedniejsze? czy może Pan mi polecić ja
              > kąs literaturę, gdzie będzie omówiona kwestia wibracji własnych?

Nie znam takiej literatury. To kwestia odpowiedniej oceny i interpretacji, która wynika z doświadczenia i znajomości wzajemnego oddziaływnia na siebie wibracji oraz kontekstu wibracji własnych do wibracji urodzeniowych.
              Np. 9-5-5 to wibracje bardzo dużej dynamiki, jednak piątka daje energię niesprecyzowaną, chaotyczną, dziewiątka ma wiele wspólnego z piątka, więc układ taki może przynosić problemy z ustanowieniem stabilnych i trwałych okoliczności życiowych. Oczywiście karmiczna 14 nie jest korzystna, ponadto w kontekście drogi życia mamy kolejne konflikty (sprzeczne aspekty wibracji).

>
              > Będę wdzieczna za jeszcze raz poświęcony czas.
              > Pozdr. Karola.
              Pozdrawiam
              • fantek1 Re: Prosba o ocenę sytuacji 01.11.11, 10:53
                Dziękuję Panie Januszu za poświęcony czas.
                Zamówiłam już analizę numerologiczną i transformację (jeśli wg opinii Pani Iwony to będzie konieczne)-więc dam potem znać jak mi idziesmile
                • carolina-8 Re: Prosba o ocenę sytuacji 12.11.11, 18:36
                  Panie Januszu, tu wciąż fantek1-ale skasowałam tamto konto,stąd inny autorsmile

Mam pytanko, jestem w trakcie transformacji-karta właśnie do mnie zmierza.
                  Wybrałam piękne imię, które uzupełniło dwójki i ósemki, będę miała wibracje 1-9-1, które mają być najlepszym lekarstwem na moje 7, w białych i czarnych szczytach.
                  Ale doczytałam tutaj na forum o wypalaniu się tych wibracji po kilku latach..czy przy moich siódemkach w II i III pz oraz w we wszystkich czarnych wyzwaniach też może mi to grozić ??
                  czy nie mam się o co martwic w moim przypadku??
                  pozdr.
                  • janus50 Re: Prosba o ocenę sytuacji 15.11.11, 12:44
                    Witaj ponownie
                    carolina-8 napisała:

> Mam pytanko, jestem w trakcie transformacji-karta właśnie do mnie zmierza.
                    > Wybrałam piękne imię, które uzupełniło dwójki i ósemki, będę miała wibracje 1-9
                    > -1, które mają być najlepszym lekarstwem na moje 7, w białych i czarnych szczyt
                    > ach.
                    > Ale doczytałam tutaj na forum o wypalaniu się tych wibracji po kilku latach..cz
                    > y przy moich siódemkach w II i III pz oraz w we wszystkich czarnych wyzwaniach
                    > też może mi to grozić ??
                    > czy nie mam się o co martwic w moim przypadku??

1-9-1 to bardzo dynamiczne i silnie energetyczne wibracje. W przypadku gdy droga życia jest równie dynamiczna i energetyczna, może po jakimś czasie nastąpić wypalenie, jednak tylko w przypadku kiedy zostaniemy pasywni, nie będziemy tej dużej energii przepracowywać.
                    W twoim przypadku, gdy droga zycia jest dość pasywna i wibracja urodzeniowa również, raczej tobie to nie grozi, możesz być spokojna!
                    Pozdrawiam
                    • carolina-8 Re: Prosba o ocenę sytuacji 15.11.11, 16:29
                      Ogromnie dziękuję i cieplutko pozdrawiam!

Karolina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka