Dodaj do ulubionych

DÓŁ JAK CHU***

24.03.12, 00:56
Bardzo, baaardzo prosze o interpetację data urodzin 16.09.1984
imię Paulina
CZY W KOŃCU BEDĘ KOCHAC I BĘDĘ KOCHANA??? Marze o rodzinie, dzieciach, pragnę prostego życia, jak do tej pory niszcze chyba wszystko co można. Ile mam czekać, ile to jeszcze potrwa, czy w ogóle czeka mnie cos dobrego w tym życiu czy w ogóle powinnam sie juz zabićtongue_out
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: DÓŁ JAK CHU*** 25.03.12, 13:22
      Witaj
      kinda.kinda napisała:

> Bardzo, baaardzo prosze o interpetację data urodzin 16.09.1984
      > imię Paulina
      > CZY W KOŃCU BEDĘ KOCHAC I BĘDĘ KOCHANA??? Marze o rodzinie, dzieciach, pragnę p
      > rostego życia, jak do tej pory niszcze chyba wszystko co można. Ile mam czekać,
      > ile to jeszcze potrwa, czy w ogóle czeka mnie cos dobrego w tym życiu czy w og
      > óle powinnam sie juz zabićtongue_out

Twoja droga życia wynikająca z daty urodzenia zawiera w sobie niemało wyzwań, nie jest łatwa. Nie oznacza to oczywiście, że nie możesz ułożyć sobie życia. Do takiej drogi życia niezbędne są bardzo silne i stabilne wibracje imienne. Jeśli są słabe, możesz napotykać rozmaite utrudnienia. Jedna wibracje imienne są czynnikiem zmiennym, można je skorygować i tym samym pozyskać nowe możliwości. Zanim więc się odniosę do twoich pytań, chciałbym sprawdzić twoje wibracje imienne, bo jest możliwe, że to one są kulą u nogi. Podaj więc zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach. Również imię z bierzmowania i nazwisko po mężu (o ile byłaś zamężna) no i rodowe oczywiście. Najlepiej na zasadzie: np. A = 5 razy, B = 1 raz, C = 2 razy itd.
      Pozdrawiam
      • kinda.kinda Re: DÓŁ JAK CHU*** 25.03.12, 22:11
        Dobrze więc piszę, ale już ze droga życiowa nie jest łatwa mnie przeraziłosad
        Imię: A=2, P=1, U=1, L=1, I=1, N=1
        Drugie imię: E=1 W=1 A=1
        Nazwisko (mam niestety tylko rodowe): A=1, K=1, S=1, N/Ń=1, I=1, M=1, E=1, R=1, Z=1
        Imię z bierzmowania: Ł=1, U=1, C=1, J=1, A=1
        Ksywka (której bardzo często używam): K=1, I=1, N=1, D=1, A=1

OGÓLNIE ILOŚCI LITER BEZ KSYWKI: A=5, P=1, U=2, L/Ł=2, I=2, N/Ń=2, E=2, W=1, R=1, Z=1, M=1, S=1, K=1, C=1, J=1

Z ksywką: A=6, P=1, U=2, L/Ł=2, I=3, N/Ń=3, E=2, W=1, R=1, Z=1, M=1, S=1, K=2, C=1, J=1, D=1
        • janus50 Re: DÓŁ JAK CHU*** 05.04.12, 15:22
          Witaj ponownie
          kinda.kinda napisała:

> Dobrze więc piszę, ale już ze droga życiowa nie jest łatwa mnie przeraziłosad

Zapewniam cię, że co najmniej 30% ludzi ma zdecydowanie mniej korzystną. Ponadto, jest to udowodnione, że osoby, które w swoim życiu muszą borykać się z rozmaitymi przeciwnościami losu, zdecydowanie lepiej radzą sobie z różnymi problemami i wychodzą z nich obronną ręką, niż osoby, które mają drogę życia (numerologicznie) usłaną różami.

> Imię: A=2, P=1, U=1, L=1, I=1, N=1
          > Drugie imię: E=1 W=1 A=1
          > Nazwisko (mam niestety tylko rodowe): A=1, K=1, S=1, N/Ń=1, I=1, M=1, E=1, R=1,
          > Z=1
          > Imię z bierzmowania: Ł=1, U=1, C=1, J=1, A=1
          > Ksywka (której bardzo często używam): K=1, I=1, N=1, D=1, A=1
          >
          > OGÓLNIE ILOŚCI LITER BEZ KSYWKI: A=5, P=1, U=2, L/Ł=2, I=2, N/Ń=2, E=2, W=1,
          > R=1, Z=1, M=1, S=1, K=1, C=1, J=1

Nie brałem pod uwagę ksywki, gdyż należałoby przeprowadzić analizę jej pochodzenia. jeśli pochodzi od nazwiska lub pierwszego imienia, wówczas nie bierzemy jej pod uwagę.

Aktualnie jesteś w drugim cyklu 7/16 i pierwszym szczycie 7/16, jednocześnie jesteś pod działaniem dwójki w czarnym szczycie i jesteś oczywiście urodzeniową 2/11. Jest to układ dość dołujący niestety. Koniecznie należy zadbać o wewnętrzną harmonię, to podstawa, gdyż to ona w takim układzie zostaje zwykle zaburzona. Jakieś techniki relaksacyjne, idealne byłoby regularne uczestniczenie w zajęciach Tai Chi.
          twoje wibracje imienne choć nie należą do jakiś niekorzystnych specjalnie, nie są także rewelacyjne. Ich wartość wynosi 3-2/11-5 i można je określić jako poprawne, aczkolwiek jest w nich zawarta sprzeczność pomiędzy 2 i 5 i tym samym kolejną dwójkę.
          Niekorzystny jest niewątpliwie fakt, że brakuje tobie dwóch istotnych wibracji w imionach i nazwisku. Oznacza to, że nie ma tam liter, które wyrażają brakujące wibracje. Są to bardzo istotne wibracje dla budowania trwałych relacji osobistych. Brak tobie dwójek (litery B i T) oraz szóstek ( F, O oraz X) Dwójka odpowiada za partnerstwo i współpracę a szóstka za rodzinę i trwałe relacje osobiste. Za sprawą tych braków możesz odczuwać jakieś deficyty w sferach, za które te brakujące wibracje odpowiadają.
          Jako że jesteś urodzeniową dwójką i masz dwójkę w czarnym szczycie, niekorzystne aspekty wibracji dwa mogą być mocniej uwypuklone i przynosić doły psychiczne, problemy w budowaniu harmonijnych relacji osobistych. To da się skorygować numerologicznie.
          Problem więc nie jest tak dramatyczny, bo da się go rozwiązać lub też przynajmniej zdecydowanie osłabić...
          Pozdrawiam

>
          > Z ksywką: A=6, P=1, U=2, L/Ł=2, I=3, N/Ń=3, E=2, W=1, R=1, Z=1, M=1, S=1, K=2,
          > C=1, J=1, D=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka