30.07.12, 17:07
Witam Pana
Panie Januszu w styczniu napisał Pan o mojej firmie która ma w nazwie wibrację 5.
Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energię i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pamiętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wzloty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosperity a może także dać upadek.
Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.
I było pięknie do niedawnasmile

Wspólnik od trzech tygodni zaczął stosować jakieś intrygi w stosunku do mnie i niektórych ludzi zatrudnionych we firmie,zastrasza ich...zachowuje się jak idiota .
Postanowiłam zrobić porządek dopóki firma jest w dobrej kondycji.Zaproponowałam spłatę jednego ze wspólników.Albo on mnie spłaci albo ja jego.Ja na spłatę mam on szuka chętnego z kasą na moje miejsce. Nie ukrywam,że wolałabym jego spłacić...tylko czy będzie chciał się odczepić.Podejrzewam go o hazard.Wspólnik urodził się 29.05.1978 wibracje własne posiada 5-5-1 brak 2.Moja data 24.03.1961 obecne wibracje 1-9-1.W chwili zakładania działalności wspólnik i ja byliśmy w latach pustki.Tylko ,ze ja urodziłam się w latach pustki i jest nadzieja,że mogę liczyć na małego bonusa smile. Panie Janusz mam pytanie kto ma większe szanse w prowadzeniu firmy.
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Firma 31.07.12, 12:28
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Witam Pana
      > Panie Januszu w styczniu napisał Pan o mojej firmie która ma w nazwie wibrację
      > 5.
      > Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energi
      > ę i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pam
      > iętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wz
      > loty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosp
      > erity a może także dać upadek.
      > Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.
      > I było pięknie do niedawnasmile
      >
      > Wspólnik od trzech tygodni zaczął stosować jakieś intrygi w stosunku do mnie i
      > niektórych ludzi zatrudnionych we firmie,zastrasza ich...zachowuje się jak idio
      > ta .
      > Postanowiłam zrobić porządek dopóki firma jest w dobrej kondycji.Zaproponowała
      > m spłatę jednego ze wspólników.Albo on mnie spłaci albo ja jego.Ja na spłatę ma
      > m on szuka chętnego z kasą na moje miejsce. Nie ukrywam,że wolałabym jego spłac
      > ić...tylko czy będzie chciał się odczepić.Podejrzewam go o hazard.Wspólnik urod
      > ził się 29.05.1978 wibracje własne posiada 5-5-1 brak 2.Moja data 24.03.1961 ob
      > ecne wibracje 1-9-1.W chwili zakładania działalności wspólnik i ja byliśmy w la
      > tach pustki.Tylko ,ze ja urodziłam się w latach pustki i jest nadzieja,że mogę
      > liczyć na małego bonusa smile. Panie Janusz mam pytanie kto ma większe szanse w p
      > rowadzeniu firmy.

Osoba tak silnie obłożona piatkami przy braku dwójek jest totalnie nieprzewidywalna. Jej działania mogą być nieracjonalne, emocjonalne, spontaniczne, nieprzemyślane, podejmowane pod wpływem nastroju chwili. Osoba może być skrajnie niezdyscyplinowana, chaotyczna, aczkolwiek, sprytna, elastyczna a nawet błyskotliwa.Pozostaje w cyklu 2/11, jednak może się on realizować w negatywie z uwagi na brak dwójek, więc aspekt partnerstwa i współpracy może mocno okaleczony - zamiast spajać, będzie antagonizować, insynuować, intrygować. Próby porozumienia się będzie odrzucać.
      Równolegle pozostaje w szczycie 9, co może wskazywać na straty osobiste, również w obszarze materii i relacji biznesowych. W teorii więc jest w pozycji niekorzystnej i ty masz zdecydowanie lepsze argumenty, zarówno jeśli chodzi o wygranie konfliktu jak i prowadzenie firmy. Największym zagrożeniem jest jego nieprzewidywalność i skłonność do hazardu, jak wspomniałaś. Nie tylko hazardu w sensie dosłownym ale także hazardowego podejścia do życia i podejmowanych decyzji, stawiania wszystkiego na jedną kartę.
      Receptą może być zastosowanie wobec niego taktyki totalnie niekonwencjonalnej. Wysunąć np. propozycje, które będą skrajnie zawyżone na twoją korzyść, by później zejść na "jego" poziom, który okaże się w rezultacie twoim celem.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam
      >
      >
      • porucznikowa Re: Firma 31.07.12, 14:58
        Witam Pana
        Dziękuję za interpretacje i receptę smile mój mąż też jest tego samego zdania co Pan. Tłumaczy mi życie jest grą itd.. .No cóż ochłonęłam , emocje przeszły, wyciszyłam się, i muszę tę sprawę z pomocą męża mądrze rozegrać .Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka