Witam Pana
Panie Januszu w styczniu napisał Pan o mojej firmie która ma w nazwie wibrację 5.
Piątka jest bardzo dynamiczna i wszechstronna oraz elastyczna, daje dużą energię i jest wibracją handlową. Brzmi to bardzo dobrze dla firmy, jednak należy pamiętać o tym, że piątka to najmniej stabilna wibracja w numerologii. Przynosi wzloty i upadki. Dlatego nie jest zbyt bezpieczna, bo może przynosic okresy prosperity a może także dać upadek.
Oby tobie służyła jak najdłużej w pozytywnym sensie.
I było pięknie do niedawna
Wspólnik od trzech tygodni zaczął stosować jakieś intrygi w stosunku do mnie i niektórych ludzi zatrudnionych we firmie,zastrasza ich...zachowuje się jak idiota .
Postanowiłam zrobić porządek dopóki firma jest w dobrej kondycji.Zaproponowałam spłatę jednego ze wspólników.Albo on mnie spłaci albo ja jego.Ja na spłatę mam on szuka chętnego z kasą na moje miejsce. Nie ukrywam,że wolałabym jego spłacić...tylko czy będzie chciał się odczepić.Podejrzewam go o hazard.Wspólnik urodził się 29.05.1978 wibracje własne posiada 5-5-1 brak 2.Moja data 24.03.1961 obecne wibracje 1-9-1.W chwili zakładania działalności wspólnik i ja byliśmy w latach pustki.Tylko ,ze ja urodziłam się w latach pustki i jest nadzieja,że mogę liczyć na małego bonusa

. Panie Janusz mam pytanie kto ma większe szanse w prowadzeniu firmy.
Pozdrawiam