Dodaj do ulubionych

mam pytanie odnośnie 2/7 =9

24.08.12, 11:08
Witam, podobno 27 oznacza wielką moc duchową, zupełnie się w tym zgubiłam, czy ostatni rok 9 ma wpływ na tak wiele moich porażek, mam wrażenie że to najgorsze lata mojego życia, a gdzie przełom? podobno rok 2013 ma przynieść wiele zmian, tylko jakich??? Jestem więcej niż zagubiona...Co o tym myślicie?Będę wdzięczna za każda wskazówkęsmile
Obserwuj wątek
    • dzunglak mam pytanie odnośnie 2/7 =9 24.08.12, 11:09
      Zapomniałam moja data to 02.11.1976 smile
    • dzunglak Re: mam pytanie odnośnie 2/7 =9 09.10.12, 11:43
      podobno nie 27 tylko 36
      teraz to już sama niewiem
      tak czy inaczej jestem ciekawa jak zapowiada się najbliższy roksmile
    • janus50 Re: mam pytanie odnośnie 2/7 =9 28.10.12, 16:44
      Witaj
      dzunglak napisał(a):

> Witam, podobno 27 oznacza wielką moc duchową, zupełnie się w tym zgubiłam, czy
      > ostatni rok 9 ma wpływ na tak wiele moich porażek, mam wrażenie że to najgorsze
      > lata mojego życia, a gdzie przełom? podobno rok 2013 ma przynieść wiele zmian,
      > tylko jakich??? Jestem więcej niż zagubiona...Co o tym myślicie?Będę wdzięczna
      > za każda wskazówkęsmile

Z początkiem października weszłaś w swój rok osobisty o wibracji jeden, który jednocześnie rozpoczyna twój trzeci szczyt o wibracji 2/11. Szczyt ten potrwa do 45 roku życia.
      Rok jeden wskazuje na nowe drogi, nowe możliwości, nowe sytuacje. Może tobie przynieść zupełnie nowe otwarcie, które sprawi, że zaczniesz się realizować w innych niż do tej pory okolicznościach. Fakt przebywania jednocześnie w cyklu 2, który będzie trwał do 55 roku zycia może dawać w kontekście nowo rozpoczętego szczytu 2 okres rozwoju, gdyż cykl realizowany jest za pośrednictwem takiej samej wibracji w szczycie. Oznacza to, że okoliczności zewnętrzne przyniosą tobie możliwości, które będą zgodne z twoimi dążeniami, zdefiniowanymi przez cykl dwa i równocześnie wibrację dnia urodzenia.
      Dwójka to partnerstwo i współpraca, sensoryczność, wrażliwość, dążenie do budowania harmonijnych relacji z innymi ludźmi, poszukiwanie trwałego i zgodnego związku. Sukces możliwy poprzez współpracę z innymi ludźmi, działania indywidualne będą trudne w realizacji.
      Okres raczej pasywny, statyczny, nastawiony na wchłanianie bodźców. Duża wrażliwość może w kontekście z urodzeniową dziewiątką dawać talenty kreatywne.
      Wiele oczywiście zależy od twoich wibracji imiennych a także ewentualnych braków wibracji w zawartości liter imion i nazwisk. Jeśli np. brak jest tobie dwójek (litery B i T) wówczas trudno będzie tobie realizować typowo aspekty dwójki, co przeniesie się oczywiście na realizację cyklu i szczytu dwa, która nie będzie łatwa a co za tym idzie, nie musi przynieść tobie korzyści.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka