Dodaj do ulubionych

rok osobisty 5 sąd

29.08.12, 15:01
Witam Pana
Panie Januszu jakie szanse mam na wygranie sprawy w sądzie 12.09.2012r stara sprawa z pewnym urzędem walczę już od 2009r i w końcu oddałam ich do sądu.Wiem że mam spore szanse na wygranie sprawy ,ale różnie może być. Chodzi o pieniądze i odpowiedzialność urzędniczą .
W dniu rozprawy będę w roku osobistym 5 miesiącu osobistym 5 i w dniu osobistym 8,zrobiłam też wykres kwartalny wyszła 1 do końca września .Mój pełnomocnik (mąż) w roku osobistym 7 miesiącu osobistym 7 i w dniu osobistym 1.Chciałam nadmienić,że w rok osobisty 5 nie można się nudzić różne niespodzianki człowieka spotykają i
te dobre i te złe.Żyję tyle lat na świecie i nigdy nie miałam ze sądem do czynienia.A już jestem po jednej rozprawie z Ochroną Środowiska,którą na szczęście wygraliśmy smile.
Gdyby Pan mógł spojrzeć swoim fachowym okiem i odpowiedzieć czy ro5-mo5-do-8 może być korzystny dla mnie ,będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: rok osobisty 5 sąd 31.08.12, 15:14
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Witam Pana
      > Panie Januszu jakie szanse mam na wygranie sprawy w sądzie 12.09.2012r stara sp
      > rawa z pewnym urzędem walczę już od 2009r i w końcu oddałam ich do sądu.Wiem że
      > mam spore szanse na wygranie sprawy ,ale różnie może być. Chodzi o pieniądze
      > i odpowiedzialność urzędniczą .
      > W dniu rozprawy będę w roku osobistym 5 miesiącu osobistym 5 i w dniu osobistym
      > 8,zrobiłam też wykres kwartalny wyszła 1 do końca września

to generalnie dobry układ, istotne jest równiez to, z jakiej podliczby te piątki wynikają.
      zerknąłem także w twoją astrologię i masz aktualnie tranzyt Plutona do urodzeniowego Merkurego, co daje m.in. siłę perswazji.

.Mój pełnomocnik (
      > mąż) w roku osobistym 7 miesiącu osobistym 7 i w dniu osobistym 1.

Siódemka to umysł analityczny, ścisły, niezbędny w sporach prawnych, tak więc układ ten również można uznać za korzystny.

Chciałam nadm
      > ienić,że w rok osobisty 5 nie można się nudzić różne niespodzianki człowieka sp
      > otykają i
      > te dobre i te złe.

Ja właśnie wchodzę w cykl 5, więc do końca życia ziewania nie będzie smile

> Żyję tyle lat na świecie i nigdy nie miałam ze sądem do czyn
      > ienia.A już jestem po jednej rozprawie z Ochroną Środowiska,którą na szczęście
      > wygraliśmy smile.
      > Gdyby Pan mógł spojrzeć swoim fachowym okiem i odpowiedzieć czy ro5-mo5-do-8 m
      > oże być korzystny dla mnie ,będę wdzięczna.

Trzymam kciuki!!!
      Pozdrowionka

> Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: rok osobisty 5 sąd 01.09.12, 10:43
        Witam ponownie

Drogi Panie Januszu bardzo dziękuję Panu za odpowiedź smile
        Napisał Pan
        < to generalnie dobry układ, istotne jest równiez to, z jakiej podliczby te piątki wynikają.
        zerknąłem także w twoją astrologię i masz aktualnie tranzyt Plutona do urodzeniowego Merkurego, co daje m.in. siłę perswazji .

Rok osobisty u mnie pochodzi niestety od karmicznej 14/5 a u mojego męża rok osobisty 16/7 .

Bardzo dziękuję Panu za zerknięcie w moją astrologię .Astrologia bardzo mnie interesuje niestety pomimo zgromadzonych materiałów i poświęconego czasu dla astrologii nauka jakoś trudno mi przychodzi .Nie znam godziny swoich narodzin wiem tylko ,że urodziłam się bardzo wcześnie rano.Szukałam astrologa drogą internetową w celu ustalenia godziny narodzin metodą zwaną rektyfikacją horoskopu ,ktoś się podjął ...ale sprawa jest bardzo trudna.
        Napisał Pan:
        <masz aktualnie tranzyt Plutona do urodzeniowego Merkurego, co daje m.in. siłę perswazji>

Bardzo pocieszająca prognoza w takim razie dla Sądu będę wiarygodna

Napisał Pan również.
        Ja właśnie wchodzę w cykl 5, więc do końca życia ziewania nie będzie smile

No i bardzo dobrze , będzie Pan aktywny,energiczny szkoda życia na ziewanie smilea tak na poważnie jestem ciekawa jak Pan odczuje zmianę cykli z siódemki na piątkę i jak odbiorą Pana najbliżsi.Jak zmieniłam wibracje własne ciężko rodzinie było przyzwyczaić się do moich nowych zasad.Często słyszałam od męża chyba jakiś diabeł w ciebie wstąpił smile ale na szczęście po czasie zaakceptowali mnie.U Pana cykl 7 będzie różnił się znacznie od cyklu 5.
        Życzę pozytywnych zmian ,dziękuję za wszystko pozdrawiam.
        • janus50 Re: rok osobisty 5 sąd 01.09.12, 11:32
          Witaj ponownie
          porucznikowa napisała:

> Rok osobisty u mnie pochodzi niestety od karmicznej 14/5 a u mojego męża rok
          > osobisty 16/7 .

Z czternastu, gdy bierzemy pod uwagę skrócone liczenie. Gdy przeliczymy na podliczbach wówczas sprawa ma się zgoła inaczej. Poszperałem na forum i znalazłem twoją datę urodzenia - 24-3 dzień i miesiąc. To daje nam rok 32/5 i miesiąc 41/5. A to zdecydowanie bardziej korzystne.
          >
          > Bardzo dziękuję Panu za zerknięcie w moją astrologię .Astrologia bardzo mnie i
          > nteresuje niestety pomimo zgromadzonych materiałów i poświęconego czasu dla as
          > trologii nauka jakoś trudno mi przychodzi .

To prawda, nie jest łatwo, ja uczę się już 5-6 lat, oczywiście na tyle na ile czas pozwala a ciągle jestem głąbem smile.

> Nie znam godziny swoich narodzin wi
          > em tylko ,że urodziłam się bardzo wcześnie rano.Szukałam astrologa drogą intern
          > etową w celu ustalenia godziny narodzin metodą zwaną rektyfikacją horoskopu ,kt
          > oś się podjął ...ale sprawa jest bardzo trudna.

To zależy od tego co to znaczy wcześnie rano. Czy np. pomiędzy 3 a 8 czy np. około 4.
          Bo jeśli to drugie to z pewnością pomoże tobie Pan Piotr Piotrowski z Bydgoszczy, mój nauczyciel i astrologiczny guru. On stosuje metodę Animodar (mam nadzieję że nie przekręciłem smile)

> Napisał Pan:
          > <masz aktualnie tranzyt Plutona do urodzeniowego Merkurego, co daje m.in. s
          > iłę perswazji>
          >
          > Bardzo pocieszająca prognoza w takim razie dla Sądu będę wiarygodna
          >
          > Napisał Pan również.
          > Ja właśnie wchodzę w cykl 5, więc do końca życia ziewania nie będzie smile
          >
          > No i bardzo dobrze , będzie Pan aktywny,energiczny szkoda życia na ziewanie smilea
          > tak na poważnie jestem ciekawa jak Pan odczuje zmianę cykli z siódemki na piąt
          > kę i jak odbiorą Pana najbliżsi.Jak zmieniłam wibracje własne ciężko rodzinie b
          > yło przyzwyczaić się do moich nowych zasad.Często słyszałam od męża chyba jakiś
          > diabeł w ciebie wstąpił smile ale na szczęście po czasie zaakceptowali mnie.U Pan
          > a cykl 7 będzie różnił się znacznie od cyklu 5.

Energia coraz większa, zgadza się, ale tego się spodziewałem....

> Życzę pozytywnych zmian ,dziękuję za wszystko pozdrawiam.

Pozdrawiam serdecznie
          • porucznikowa Re: rok osobisty 5 sąd 01.09.12, 12:11
            Witam Pana
            janus50 napisał:
            > Z czternastu, gdy bierzemy pod uwagę skrócone liczenie. Gdy przeliczymy na podl
            > iczbach wówczas sprawa ma się zgoła inaczej. Poszperałem na forum i znalazłem t
            > woją datę urodzenia - 24-3 dzień i miesiąc. To daje nam rok 32/5 i miesiąc 41/5
            > . A to zdecydowanie bardziej korzystne.
            Świetna wiadomość smile

> To zależy od tego co to znaczy wcześnie rano. Czy np. pomiędzy 3 a 8 czy np. ok
            > oło 4.
            > Bo jeśli to drugie to z pewnością pomoże tobie Pan Piotr Piotrowski z Bydgoszcz
            > y, mój nauczyciel i astrologiczny guru. On stosuje metodę Animodar (mam nadziej
            > ę że nie przekręciłem smile
            Między 4 30 a 6 30 duża różnica
            Dziękuję za polecenie odszukałam stronę Pana Piotrowskiego skontaktuje się może przyjmie zlecenie oczywiście tylko drogą internetową do Bydgoszczy mam 200 km.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka