muza_tajemna
30.11.12, 19:52
Serdeczne uszanowania dla założyciela forum. Zwracam się ze skromną prośbą, gdyby był Pan tak łaskaw rzucić okiem na poniższą piramidkę i wyjawić kilka pozytywów jakimi mogą obdarzać charakteryzujące mnie wibracje numerologiczne, byłabym niezmiernie wdzięczna.
Ostatnio rozważam wyjazd zagraniczny, być może tymczasowy w celach zarobkowych ale jeśli los ułożyłby się pomyślnie nie wykluczam, że na stałe. Czy liczby zawarte w mojej dacie urodzenia dają jakieś informacje na temat czy takie wyjazdy są dla mnie dobrą opcją? Nie mam żadnej piątki w portrecie (liczba pasjonatów podróżowania, o ile się nie mylę) a jednak coś ciągnie mnie w świat.
W którym roku osobistym jestem teraz (od kiedy do kiedy on trwa?) i jakich tendencji mogę się spodziewać. Dodam, że nasila się we mnie pragnienie jakichś zmian w życiu, zmiany pracy, partnera i wyjazdu, czy to ma jakiś związek z moim osobistym rokiem? Jestem aktualnie też w nie najlepszej kondycji emocjonalnej, zatem proszę o jakieś podbudowujące treści, bardzo mi się to przyda...
8
/ \
3/12
/ \
4 8
/ \ / \
2 2 6
Liczba życia 28/10?/==>1 [11luty86]
A=4
F=1
G=1
I=3