Dodaj do ulubionych

prośba do p.Janusza

29.04.13, 21:14
Proszę o nakreślenie mojego portretu. Interesuje mnie zmiana pracy, której dość dlugo szukam i co z tym związane zmiana mieszkania na większe lub własny dom. CZy to w ogóle mozliwe? Ur. 12.01.1974. Litery ; wszystkie imiona z bierzmowania włącznie i nazwisko: A-7,I-1,K-1,N-3,L-2,S-1,T-2,U-1,P-1,R-1,Z-1,Y-1,W-1. Imiona i nazwisko bez imienia z bierzmowania: A-5,I-1,K-1,N-1,L-2,S-1,T-2,U-1,P-1,R-1,Z-1,Y-1,W-1
Dziękuję, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba do p.Janusza 26.05.13, 17:23
      Witaj
      kasia7412 napisała:

> Proszę o nakreślenie mojego portretu. Interesuje mnie zmiana pracy, której dość
      > dlugo szukam i co z tym związane zmiana mieszkania na większe lub własny dom.
      > CZy to w ogóle mozliwe? Ur. 12.01.1974. Litery ; wszystkie imiona z bierzmowan
      > ia włącznie i nazwisko: A-7,I-1,K-1,N-3,L-2,S-1,T-2,U-1,P-1,R-1,Z-1,Y-1,W-1. Im
      > iona i nazwisko bez imienia z bierzmowania: A-5,I-1,K-1,N-1,L-2,S-1,T-2,U-1,P-1
      > ,R-1,Z-1,Y-1,W-1

Aktualnie jesteś w dość korzystnym układzie drogi życia, pozostając w cyklu trzy do swojego 57 roku życia oraz w szczycie 1 do 47 roku życia. Jesteś również w roku osobistym o wibracji jeden co daje sporą szansę na znalezienie nowych możliwości i szans. Szczyt o wibracji jeden postawi ciebie w sytuacjach, gdzie będziesz musiała samodzielnie podejmować decyzje, mocno stać na własnych nogach, nie oglądać się na innych, jest to okres działań indywidualnych i gdy w taki sposób będziesz postępować, przyniesie to tobie korzyść. Pewnym problemem mogą być czarne szczyty o wibracji dwa, które mogą przynosić brak wiary we własne siły, zaniżanie wartości własnej, kompleksy, problemy z podejmowaniem decyzji.
      Twoje wibracje imienne (wraz z imieniem z bierzmowania) mają wartość 3-8-11/2 i należą one do dość korzystnych, jednak w twoim przypadku mogą być nie do końca optymalne, z uwagi na 2/11, które w obliczu czarnych szczytów 2 może realizować się niekorzystnie.
      Ponadto, brak jest tobie w zawartości liter dwóch bardzo istotnych z punktu widzenia budowania stabilnych okoliczności życiowych wibracji. Brak jest tobie wibracji 4, która wyrażana jest przez litery D i M oraz wibracji 6, którą wyrażają litery F, O oraz X.
      Czwórka odpowiada za sferę szeroko rozumianej pracy i gdy jej brak w zawartości, mogą pojawiać się w tej przestrzeni problemy.
      Z kolei szóstka odpowiada za rodzinę, związek, dom rodzinny, ale również za stabilizację, gdyż jest to wibracja parzysta. Brak szóstki może więc przynieść jakieś utrudnienia w obszarze za który ona odpowiada.
      Warto byłoby uzupełnić te wibracje oraz ewentualnie zmienić wibracje imienne na bardziej dynamiczne.
      Pozdrawiam

> Dziękuję, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka