Dodaj do ulubionych

Wielka prośba-problem z finansami

24.11.13, 20:46
Panie Januszu, na to forum odesłała mnie Jasmina z astoforum. Mam wielką prośbę o analizę. Mam nadzieję, że znajdzie Pan dla mnie czas i sprawdzi moje imiona i nazwisko. Co muszę dodać lub zmienić żeby nie mieć już więcej problemów z finansami? To sa moje wszystkie imiona i nazwisko.
E-2
K-4
N-5
Z-2
A-6
I-3
P
G
Y
S-2
O-2
R-2
W-2
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 24.11.13, 21:50
      Poproszę jeszcze o datę urodzenia... Przy literach P i G nie podałaś ilości liter...
      Pozdrawiam

anten_ka napisała:

> Panie Januszu, na to forum odesłała mnie Jasmina z astoforum. Mam wielką prośbę
      > o analizę. Mam nadzieję, że znajdzie Pan dla mnie czas i sprawdzi moje imiona
      > i nazwisko. Co muszę dodać lub zmienić żeby nie mieć już więcej problemów z fin
      > ansami? To sa moje wszystkie imiona i nazwisko.
      > E-2> K-4> N-5> Z-2> A-6> I-3> P> G> Y> S-2> O-2> R-2> W-2
    • anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 25.11.13, 11:58
      Panie Januszu, faktycznie nie podałam liczb, bo tam jest po jednej literce. Czytałam trochę forum i widziałam, że trzeba też uwzględnić rodowe nazwisko, w taki razie podaje wszystkie imiona i wszystkie nazwiska. data: 8 styczeń 1978

C-1
      D-1
      Ł-1
      W-3
      Y-1
      R-2
      0-3
      P-1
      K-5
      Z-3
      S-2
      E-3
      I-5
      N-5
      G-1
      A-6
      Ą-1
      Ż-1
      • janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 14:18
        Witaj ponownie
        anten_ka napisała:

> Panie Januszu, faktycznie nie podałam liczb, bo tam jest po jednej literce. Czy
        > tałam trochę forum i widziałam, że trzeba też uwzględnić rodowe nazwisko, w tak
        > i razie podaje wszystkie imiona i wszystkie nazwiska. data: 8 styczeń 1978
        > C-1> D-1> Ł-1> W-3> Y-1> R-2> 0-3> P-1> K-5> Z-3> S-2> E-3> I-5> N-5> G-1> A-6> Ą-1> Ż-1

Twoje wibracje imienne maja wartość 2/11-9-2/11. To bardzo szlachetne wibracje. Dają wielką wrażliwość, sensoryczność, bardzo wysoki poziom etyczno - moralny. Są to jednak wibracje kompletnie niebiznesowe, określiłbym je bardziej jako humanistyczne.
        Ponadto, z uwagi na brak w zawartości liter wibracji dwa (litery B i T) moga się one realizować na negatywach dwójki i przynosić przewrażliwienie na własnym punkcie, brak siły przebicia, niską samoocenę, problem z podejmowaniem szybkich decyzji oraz skłonności do popadania w doły psychiczne - szczególnie, ze jesteś urodzeniową siódemką, której "życie wewnętrzne" jest zwykle bardzo bogate, jednak często pojawia się introwertyczność i powściągliwość w wyrażaniu uczuć i emocji, co prowadzi do depresyjności.
        Brak jest tobie jeszcze jednej, bardzo istotnej w kontekście realizowania się w obszarze materialnym, wibracji - czwórki, która wyrażana jest poprzez litery D i M. Wibracja ta wspiera nas w budowaniu trwałych materialnych fundamentów życia, tworzeniu stabilności materialnej.
        Jesteś urodzona dnia o wibracji 8 i pozostajesz jednocześnie w cyklu 8 do swojego 57 roku zycia. Masz więc predyspozycje do realizowania się w przestrzeni pomnażania dóbr materialny. Jako urodzeniowa siódemka jednak, powinnaś unikać spółek, a jeśli już to z pakietem kontrolnym udziałów.
        W każdym razie, wibracje należałoby zmienić numerologicznie na jakieś dynamiczne i mocno zindywidualizowane, te aktualne są bardzo pasywne i zachowawcze w kontekście biznesowo - materialnym. No i oczywiście uzupełnic brakujące wibracje.
        Pozdrawiam
        • anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 14:31
          Dziękuję Panie Januszu,

Co mam teraz robić czy wystarczy że dodam sobie imię z literami B lub T oraz D lub M ?
          • anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 15:04
            np. MATYLDA
            • janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 15:06
              anten_ka napisała:

> np. MATYLDA

MATYLDA oczywiście wypełnia świetnie braki, ale daje fatalne wibracje 2/11-4/13-6.
          • janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 15:04
            Witaj ponownie
            anten_ka napisała:

> Dziękuję Panie Januszu,
            >
            > Co mam teraz robić czy wystarczy że dodam sobie imię z literami B lub T oraz
            > D lub M ?

No nie jest to takie proste, choć teoretycznie możesz. Jak jednak wykazuje praktyka, samodzielne majstrowanie przy wibracjach może przynieść więcej szkody niż pożytku.
            Bo z jednej strony trzeba znaleźć imię które ustawi wibracje na korzystne a z drugiej musi to imię także wypełnić braki. Bardzo istotna też jest odpowiednia praca z dodanym imieniem, każdy numerolog ma swoje metody, bardziej lub mniej skuteczne...
            Nalezy się zgłosić do numerologa, który ma odpowiednie doświadczenie w takich zmianach.
            Ja osobiście polecam Panią Iwonę Łukiewską z Bydgoszczy. Ma spore doświadczenie, choć dość długie terminy, bo ma sporo pracy.
            Pozdrawiam

• anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 26.11.13, 15:56
              Bardzo dziękuję za wszelkie rady Panie Januszu. Skorzystam smile
        • laura988 Re: Wielka prośba-problem z finansami 29.11.13, 21:32
          Panie Januszu - jako podwójna "7" (z drogi życia i z dnia urodzenia) pozwolę sobie zapytać, dlaczego siódemka powinna unikać spółek, jak Pan napisał powyżej?
          • janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 30.11.13, 17:08
            Witaj
            laura988 napisała:

> Panie Januszu - jako podwójna "7" (z drogi życia i z dnia urodzenia) pozwolę so
            > bie zapytać, dlaczego siódemka powinna unikać spółek, jak Pan napisał powyżej?

Siódemka nie jest wibracją biznesową i nie jest też wibracją materialną. Jest wibracją typowo duchową i świat materii ze wszystkimi jego pułapkami jest w pewnym sensie środowiskiem dla niej obcym. Dlatego często nie potrafi przewidzieć, że ktoś może ją oszukać, okraść, wykorzystać. Spółki tak, jednak z pakietem większości i decydującym głosem.
            Pozdrawiam
            • laura988 Re: Wielka prośba-problem z finansami 03.12.13, 12:36
              Ale powiem Panu, że jako '7" mam doskonałą intuicję, od razu widzę np. że ktoś kłamie, dosłownie jakoś z oczu jestem w stanie to wyczytać, to samo z próbami kantów, wyczuwam na kilometr, ale może z każdemu z wiekiem przychodzi wink
              • anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 03.12.13, 21:02
                Ja także mam doskonała intuicję. Wręcz mam wrażenie że widzę aury wokół ludzi. Zawsze widziałam czy ktoś ma uczciwe zamiary czy nie. Zanim zaczynałam z kimś działać biznesowo wiedziałam czy będą problemy czy nie. Zawsze sprawdzało się to w sprawach prywatnych. Często powstrzymywałam się przed mówieniem o tym, bo to głupie " nie ufać" komuś tylko dlatego, że coś mi podpowiada intuicja i widzę złą aurę wink jednak w 100% to się zgadzało i zawsze po jakimś czasie prawda wychodziła na wierzch.
                Jednak pan Janusz miał pewnie coś innego na myśli. Jako osoby mocno czujące czasami wolimy sami coś stracić niż sprawić komuś ból lub przykrość i przez to nie jesteśmy twardymi graczami w biznesie " Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą d***" . Dla mnie zawsze sprawiedliwość jest cenniejsza niż zysk zdobyty " po trupach". Dlatego jako człowiek mogę spać spokojnie.
                • laura988 Re: Wielka prośba-problem z finansami 04.12.13, 11:20
                  haha, mam dokładnie tak samo jak Ty, no dosłownie jakbym sama to napisała. ciągle mnie zaskakuje, jaka trafna jest jednak numerologia.

myślę, że w naszym przypadku największy problem to zaufać swojej intuicji i nie wmawiać sobie, że "może mi się tylko tak zdaje" albo "może ja przesadzam". niestety wiele razy tak miałam, że stłumiłam w sobie głos intuicji i źle się to potem kończyło... Może z takim podejściem można jednak pewien sukces w biznesie osiągnąć wink
                  • anten_ka Re: Wielka prośba-problem z finansami 04.12.13, 16:40
                    Mam nadzieję że osiągnę sukces wink generalnie czuje się kobietą sukcesu, brak mi tylko do szczęścia pełnego konta.

• janus50 Re: Wielka prośba-problem z finansami 05.12.13, 00:47
                  Witaj
                  anten_ka napisała:

> Ja także mam doskonała intuicję. Wręcz mam wrażenie że widzę aury wokół ludzi.
                  > Zawsze widziałam czy ktoś ma uczciwe zamiary czy nie. Zanim zaczynałam z kimś d
                  > ziałać biznesowo wiedziałam czy będą problemy czy nie. Zawsze sprawdzało się to
                  > w sprawach prywatnych. Często powstrzymywałam się przed mówieniem o tym, bo to
                  > głupie " nie ufać" komuś tylko dlatego, że coś mi podpowiada intuicja i widzę
                  > złą aurę wink jednak w 100% to się zgadzało i zawsze po jakimś czasie prawda wyc
                  > hodziła na wierzch.
                  > Jednak pan Janusz miał pewnie coś innego na myśli. Jako osoby mocno czujące cza
                  > sami wolimy sami coś stracić niż sprawić komuś ból lub przykrość i przez to nie
                  > jesteśmy twardymi graczami w biznesie " Jak się ma miękkie serce trzeba mieć t
                  > wardą d***" . Dla mnie zawsze sprawiedliwość jest cenniejsza niż zysk zdobyty "
                  > po trupach". Dlatego jako człowiek mogę spać spokojnie.

Ujęłaś to doskonale. Dokładnie o to chodzi. Siódemki są doskonałymi śledczymi, właśnie dzięki swojej intuicji. Sprawy materii jednak, które często są skomplikowanymi i zapętlonymi przez system prawny strukturami, mogą być dla nich pułapką...
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka