Dodaj do ulubionych

Prośba - numerologia dla firmy

09.01.14, 01:18
Szanowny Panie
30-08-2013 r ( 8 ) faza księżyca -dąży do nowiu
podpisaliśmy ( 3 udziałowców ) - rok osobisty 9,5,4
akt notarialy spólki z o.o. z nazwą ( 5 )
Dzisiaj chciałabym ją zarejestrować w KRS czyli z dnia byłaby 8.faza księżyca dąży do pełni Spólka to biuro rachunkowe dla którego ponoć dobra jest liczba przeznaczenia 4.
Czy wobec tego 8 / 5 / 4 ( 13) bedzie korzystne dla Spólki ? Udziałowców rok osobisty będzie 5,5 dla trzeciego ur. 16/1/1984 r to jeszcze 9 czy już 1 ?

Będę wdzięczna za szybka odpowiedź i serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba - numerologia dla firmy 13.01.14, 11:48
      Witaj
      ksiegowauz napisał(a):

> Szanowny Panie
      > 30-08-2013 r ( 8 ) faza księżyca -dąży do nowiu

Księżyc malejący nie jest korzystny na rozpoczynanie nowych projektów.
      Wibracja daty rozpoczęcia działalności oczywiście korzystna.

> podpisaliśmy ( 3 udziałowców ) - rok osobisty 9,5,4
      > akt notarialy spólki z o.o. z nazwą ( 5 )

Zdaje się, że liczysz lata osobiste wg. systemu Lobos, który wzbudza wiele kontrowersji, jednak generalnie tylko w Polsce, gdyż tylko u nas jest w powszechnym użyciu. W pozostałym numerologicznym "świecie" system tej jest nieznany lub też ignorowany z uwagi na brak rzeczowego uzasadnienia. Pani Lobos wprowadziła ten system, gdyż podpowiedziały jej to anioły. Trudno takie uzasadnienie uznać za rzetelne...

> Dzisiaj chciałabym ją zarejestrować w KRS czyli z dnia byłaby 8.faza księżyca d
      > ąży do pełni Spólka to biuro rachunkowe dla którego ponoć dobra jest liczba prz
      > eznaczenia 4.

Czwórka nie jest optymalna dla biznesu, gdyż jest to wibracja zamykająca w schematy, ograniczająca, zawężająca pole działania, ma charakter Saturniczny, nie daje swobody i rozmachu. Oczywiście trzynastka skrajnie niekorzystna w tym przypadku. Ponadto, aktem "urodzenia" spółki jest zawsze umowa podpisana i potwierdzona przez notariusza.
      Dla biura rachunkowego dobrą wibracją przeznaczenia byłaby dwójka, wynikająca z nazwa 3 data 8. Dwójka to wibracja patronująca księgowym i innym profesjom nadzorującym finanse a dodatkowo to wibracja partnerstwa, współpracy, kooperacji.

> Czy wobec tego 8 / 5 / 4 ( 13) bedzie korzystne dla Spólki ? Udziałowców rok os
      > obisty będzie 5,5 dla trzeciego ur. 16/1/1984 r to jeszcze 9 czy już 1 ?

Aktualny rok osobisty dla daty 16-1-1984 (wg. systemu klasycznego oczywiście) ma wibrację 6. Nie jeszcze jakoś szczególnie korzystny dla biznesu ale też nie jest niekorzystny.
      8/5/4 nie jest korzystnym układem. Piątka jest co prawda wibracją handlową, jednak jest zbyt nieprzewidywalna, jej duża energia jest rozproszona, brak jej konkretu, do tego dochodzi wyżej wspomniana czwórka oraz dodatkowo konflikt pomiędzy piątką i czwórką, które są wibracjami skrajnie skonfliktowanymi.

>
      > Będę wdzięczna za szybka odpowiedź i serdecznie pozdrawiam

Nie udało się szybciej, ale to i tak nic nie zmienia...
      Pozdrawiam
      • ksiegowauz Re: Prośba - numerologia dla firmy 13.01.14, 12:23
        Bardzo dziekuję za odpowiedź.
        Czy uważa Pan że zmiana nazwy spółki pomogłaby w naszym przypadku?
        Czy wówczas zostaje data narodzin spółki (8) ? czy liczy się data zmiany nazwy ( tylko w KRS)?
        Jaki jest rok osobisty prawidłowo wyliczony na dzień 30/8/2013 r dla wspólników
        26/10/1961
        16/1/1984
        25/5/1985
        i czy są one korzystne?
        Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
        Pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Prośba - numerologia dla firmy 20.01.15, 14:51
          Witaj ponownie
          ksiegowauz napisał(a):

> Bardzo dziekuję za odpowiedź.
          > Czy uważa Pan że zmiana nazwy spółki pomogłaby w naszym przypadku?
          W tym przypadku nie ma innej możliwości. Istotne by usunąć 9 z przeznaczenia. Nazwa ustawiona na 3 byłaby ok.

> Czy wówczas zostaje data narodzin spółki (8) ? czy liczy się data zmiany nazwy
          > ( tylko w KRS)?

Data podpisania umowy spółki jest najważniejsza. Niemniej jednak, data wpisu dotycząca nowej nazwy też powinna być korzystna.

> Jaki jest rok osobisty prawidłowo wyliczony na dzień 30/8/2013 r dla wspólników

Wg. kolejności rok, miesiąc, dzień osobisty:

> 26/10/1961
          6/5/8 umiarkowanie korzystnie
          > 16/1/1984
          5/4/7 neutralnie
          > 25/5/1985
          9/8/2 niekorzystnie z uwagi na rok 9
          > i czy są one korzystne?

Pozdrawiam

> Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
          > Pozdrawiam serdecznie
      • kokozuza Re: Prośba - numerologia dla firmy 13.01.15, 23:32
        Witam serdecznie Panie Januszu i proszę o wskazówki jesli będzie to możliwe
        Zamierzam otworzyć działalność usługowo-artystyczną w małym lokalu- adres (8 z 71)
        nazwa firmy przy rejestracji 8 ze 170
        data założenia zaplanowałam na numerologiczną 1
        data założenia 1 (16.02.2015)+ nazwa 8=9 zupełnie nie wiem czy to dobrze czy nie
        ja jestem numerologiczną 8 z 35
        czy to jest dobry czas na założenie działalnosci czy wstrzymać siię z jej założeniem ?

• janus50 Re: kokozuza 20.01.15, 14:59
          Witaj
          kokozuza napisała:

> Witam serdecznie Panie Januszu i proszę o wskazówki jesli będzie to możliwe
          > Zamierzam otworzyć działalność usługowo-artystyczną w małym lokalu- adres (8 z
          > 71)
          > nazwa firmy przy rejestracji 8 ze 170

> data założenia zaplanowałam na numerologiczną 1
          > data założenia 1 (16.02.2015)+ nazwa 8=9 zupełnie nie wiem czy to dobrze czy ni
          > e

Jeśli nazwa jest na osiem, to dzień nie może być na 1, gdyż daje nam przeznaczenie o wibracji dziewięć, czyli otwarcie firmy w celu doprowadzenia jej szybkiego upadku.
          Jeśli ma to być działalność kreatywna, artystyczna to idealny będzie dzień o wibracji uniwersalnej 8.

> ja jestem numerologiczną 8 z 35
          > czy to jest dobry czas na założenie działalnosci czy wstrzymać siię z jej założ
          > eniem ?

No ale bez daty urodzenia urodzenia trudno jest coś powiedzieć.....

Pozdrawiam
          >
          >
          • kokozuza Re: kokozuza 20.01.15, 16:14
            Kurcze najpierw napisał Pan ze trojeczka a teraz ze 8,i się już za motyla
            Dzien urodzenia 8 05 1975
            Pomocysmile
            • kokozuza Re: kokozuza 20.01.15, 16:15
              Zamotalam nie zamotylasmile
            • janus50 Re: kokozuza 20.01.15, 19:30
              Witaj ponownie
              kokozuza napisała:

> Kurcze najpierw napisał Pan ze trojeczka a teraz ze 8,i się już za motyla
              > Dzien urodzenia 8 05 1975

Przepraszam, to ja zamotałem...

Wklejam, żeby pokazać błąd:
              > data założenia zaplanowałam na numerologiczną 1
              > data założenia 1 (16.02.2015)+ nazwa 8=9 zupełnie nie wiem czy to dobrze czy ni
              > e

Jeśli nazwa jest na osiem, to dzień nie może być na 1, gdyż daje nam przeznaczenie o wibracji dziewięć, czyli otwarcie firmy w celu doprowadzenia jej szybkiego upadku.
              Jeśli ma to być działalność kreatywna, artystyczna to idealny będzie dzień o wibracji uniwersalnej 8. Oczywiście powinno być o wibracji uniwersalnej 3

Przepraszam raz jeszcze...
              Pozdrawiam

> Pomocysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka