Dodaj do ulubionych

Numerologia ślubu

13.04.14, 19:43
Witam Pana Janusza smile

Proszę o pomoc zinterpretowania daty ślubu dnia 03,05,2014
Moja data urodzenia 13,03,1985
i mojego partnera 18,07,1983
Okres narzeczeństwa był bardzo burzliwy i jestem ciekawa jak potoczy się dalsze życie..

Serdecznie podziękować za pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numerologia ślubu 15.04.14, 21:29
      Witaj
      joannab333 napisał(a):

> Proszę o pomoc zinterpretowania daty ślubu dnia 03,05,2014
      > Moja data urodzenia 13,03,1985
      > i mojego partnera 18,07,1983
      > Okres narzeczeństwa był bardzo burzliwy i jestem ciekawa jak potoczy się dalsze
      > życie..

Data ślubu jest generalnie korzystna. Tak się składa, że oboje macie identyczne lata osobiste, a co za tym idzie, także miesiące i dni osobiste.
      Planowana data ślubu ma miejsce w roku osobistym 5, który przynosi dynamikę, mobilność i zmiany, można to określić jako umiarkowanie korzystne w kontekście ślubu. Maj to wasz miesiąc osobisty o wibracji jeden, więc bardzo korzystnie. Dzień osobisty wibruje czwórką co także jest korzystne, gdyż czwórka to budowanie trwałych struktur.
      Co do samego związku, to nie jest on niestety optymalny, niewiele jest elementów harmonijnych. Słabe dopasowanie wibracji urodzeniowych - ty 3 a twój narzeczony 1 - jest w gruncie rzeczy relacja obojętna, jednakże zawiera w sobie ziarno konfliktu, gdyż rozproszenie trójki może nieco irytować pragmatyczną jedynkę. Z kolei twój dzień urodzenia 4/13 z pewnością prostuje rozproszenie trójki, wprowadza ład, jednak w kontekście dnia urodzenia twojego przyszłego męża 9 - też nie jest optymalna dla waszej relacji, gdyż dziewiątka to dusza swobodna, otwarta, trochę lekkoduch - to także może być zarzewiem napięć.
      Nic więc dziwnego, że okres narzeczeństwa był burzliwy. Jeśli sądzisz, że po ślubie wszystko się ułoży, to szanse na to nie są duże niestety.
      Trzeba się liczyć z tarciami.
      Powyższe wyłącznie z dat urodzenia. Wibracje imienne mogą wprowadzać pewne modyfikacje.
      Pozdrawiam
      >
      > Serdecznie podziękować za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka