Dodaj do ulubionych

Data rozpoczęcia działalności

14.07.14, 10:07
Witam,
Bardzo proszę o pomoc, planuję /muszę/ rozpocząć działalność, jest to handel. Nazwa wraz z imieniem i nazwiskiem daje cyfrę 1 i nie bardzo mogę z tego wybrnąć. Z tego co wyczytałem literę Ł należy traktować jak L,tak? Nazwa już jest na rynku i ja ją przejmuje więc raczej pozostanie, no chyba, że dodam cyfrę 2 (wtedy dałoby to 3) ale i tak będę się posługiwać podstawową nazwą. Jak ustawić datę rejestracji? czy jeżeli będzie to 3 (korzystnie) ale jako przeznaczenie da 4 więc już chyba nie bardzo.
Moja data 31.01.1968, bardzo proszę o wskazówki.Imię i nazwisko + imię z bierzmowania
L - 2
N -2
O- 2
U -1
K -2
A- 4
J -1
D-1
B-1
N -2
E -1
W-2
I - 2
G-1
S-1
Obserwuj wątek
    • max2013 Re: Data rozpoczęcia działalności 18.07.14, 22:01
      Aktualizuje, nie podałem nazwiska używanego kilkanaście lat temu, nie wiem czy też należy brać pod uwagę. Sadownie zostało usuniete, jakby nigdy nie istnialo, łącznie ze zmianą aktu urodzenia. Gdyby jednak należało je liczyć, to wtedy liczba wszystkich liter byłaby następująca
      A 5
      B 1
      C 2
      D 1
      E 1
      G 2
      I 2
      J 1
      K 3
      L 2
      N 3
      O 2
      S 1
      W 2
      U 2
      Y 1
      Z 1
      Bardzo proszę o interpretację i wskazówki. Z góry dziękuję.
      • janus50 Re: Data rozpoczęcia działalności 27.07.14, 12:11
        Witaj ponownie
        max2013 napisał(a):

> Aktualizuje, nie podałem nazwiska używanego kilkanaście lat temu, nie wiem czy
        > też należy brać pod uwagę.

Jeśli nazwisko to pozostaje w twojej świadomości i powiązane jest z doświadczeniami, które w sposób trwały są zapisane w twojej podświadomości, należy to nazwisko brać pod uwagę...

Sadownie zostało usuniete, jakby nigdy nie istnialo,
        > łącznie ze zmianą aktu urodzenia. Gdyby jednak należało je liczyć, to wtedy li
        > czba wszystkich liter byłaby następująca
        > A 5> B 1> C 2> D 1> E 1> G 2> I 2> J 1> K 3> L 2> N 3> O 2> S 1> W 2> U 2> Y 1> Z 1
        > Bardzo proszę o interpretację i wskazówki. Z góry dziękuję.

Twoje wibracje imienne mają wartość 8-1-9 i są to bardzo korzystne wibracje, szczególnie dla biznesu. Możesz się skutecznie realizować jako samodzielny przedsiębiorca.
        Jednocześnie jesteś w drugim cyklu o wibracji 4 i równolegle czwórką z dnia urodzenia, więc jesteś żywotnie zainteresowana realizowaniem się w sferze materialnej i masz wystarczająco dużo determinacji by z pełną mocą zaangażować się w pracę.
        Byłbym zdziwiony, gdyby się tobie nie udało....
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: Data rozpoczęcia działalności 27.07.14, 12:03
      Witaj
      max2013 napisał(a):

> Witam,
      > Bardzo proszę o pomoc, planuję /muszę/ rozpocząć działalność, jest to handel. N
      > azwa wraz z imieniem i nazwiskiem daje cyfrę 1 i nie bardzo mogę z tego wybrną
      > ć. Z tego co wyczytałem literę Ł należy traktować jak L,tak? Nazwa już jest na
      > rynku i ja ją przejmuje więc raczej pozostanie, no chyba, że dodam cyfrę 2 (wte
      > dy dałoby to 3) ale i tak będę się posługiwać podstawową nazwą.

Jeśli pozostanie nazwa 1 wówczas jedyną rozsądną datę będzie data o wibracji dwa, co da w rezultacie korzystne dla biznesu przeznaczenie 3.
      Jeśli natomiast zdecydujesz się na nazwę o wibracji 3 wówczas należy wybrać datę o wibracji 8 co da nam przeznaczenie 2/11.

Pozdrawiam
      • max2013 Re: Data rozpoczęcia działalności 28.07.14, 09:10
        Witam,
        Panie Januszu bardzo dziękuję za wskazówki. Z tych dwóch opcji data rozpoczęcia działalności korzystniejsza jest w 2 czy w 8? Czy daty 5 i 11 sierpień są dobre, chodzi mi o wpływ planet.
        Mam jeszcze pytanie, chodzi o zmianę miejsca prowadzenia działalności za jakiś czas. Czy wtedy datę należy liczyć jakby od nowa, czy odnieść do daty powstania i policzyć w jakim okresie jest wtedy firma, jak to ma miejsce przy zmianach w życiu? Np. teraz powstałaby 5.08.2014, jeżeli zmienię adres 10.06.2015, to liczę datę zmiany jako 6, czy jako 3?
        Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka