Dodaj do ulubionych

do Pana Janusza

03.11.14, 21:03
Witam Pana,
Coś się dzieje dziwnego, albo raczej złego i już naprawdę nie wytrzymam więcej ...
1) brak pracy
2) brak kasy
3) problemy ze zdrowiem w rodzinie
wszystko było ok, aż od jakiegoś czasu chyba z 10 lat trwa jakaś straszna wojna z wiatrakami, jestem silna, ale mam dość, naprawdę dość. Próbowałam już coś zrozumieć, ale nadal nic nie rozumiem i obracam się w kółko, tak, że wykopałam już niezły dołek...albo raczej rów!
Moja data urodzenia to: 7-11-1977 godz 6:30 Marzena Aneta (z bierzmowania Hanna).
Jeśli nie ma Pan czasu bardzo proszę o podsunięcie mi tytułu książki, dzięki której sama dojdę, co i jak.
pozdrawiam
Marzena
Obserwuj wątek
    • maarzenix Re: do Pana Janusza 06.11.14, 23:08
      usłyszałam ostatnio przypadkiem o cyklach Saturna ..., Jowisz też nie jest najłaskawszy, a okresy te mogą trwać czasem w życiu całkiem sporo. Zastanawiam się jak to numerologicznie/astrologicznie wyjaśnić chociaż z małym zrozumieniem. Tak naprawdę już nie chcę być 33 wolę być zwyczajnym, normalnym, szarakiem, zdecydowanie tak... Czy jest to możliwe?
      • janus50 Re: do Pana Janusza 07.11.14, 09:24
        Witaj ponownie
        maarzenix napisał(a):

> usłyszałam ostatnio przypadkiem o cyklach Saturna ...,

Cykl Saturna trwa ok. 29 lat i każde jego zamknięcie (29, 58, 87 rok życia) to kamień milowy w życiu człowieka. Niezależnie od tego, Saturn tworzy okresowe niekorzystne aspekty, które działają podobnie do opisanej przeze mnie 4/13.

Jowisz też nie jest najł
        > askawszy, a okresy te mogą trwać czasem w życiu całkiem sporo.

Jowisz jest planetą dobroczynną i zwykle nas wspiera, choć w specyficznych układach może działać niekorzystnie. Cykl Jowisza to 12 lat.

Niezależnie od tego, jest oczywiście możliwe, że aktualnie przechodzą u ciebie jakieś trudne tranzyty astrologiczne i one w powiązaniu z nie najłatwiejszą drogą życia, będą uwypuklać problemy...

>Zastanawiam się
        > jak to numerologicznie/astrologicznie wyjaśnić chociaż z małym zrozumieniem. Ta
        > k naprawdę już nie chcę być 33 wolę być zwyczajnym, normalnym, szarakiem, zdecy
        > dowanie tak... Czy jest to możliwe?

W twoim przypadku 33 nie jest oczywiste, generalnie, liczenie wg. podstawowej reguły daje wynik 6/42. Ponadto, nigdy tak nie jest, że jesteśmy 33 i już. Zawsze jesteśmy szóstką a 33 to ewentualny, możliwy do osiągnięcia wyższy potencjał, który nie każdemu udaje się osiągnąć.
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: do Pana Janusza 07.11.14, 09:14
      Witaj
      maarzenix napisał(a):

> Witam Pana,
      > Coś się dzieje dziwnego, albo raczej złego i już naprawdę nie wytrzymam więcej
      > ...
      > 1) brak pracy
      > 2) brak kasy
      > 3) problemy ze zdrowiem w rodzinie
      > wszystko było ok, aż od jakiegoś czasu chyba z 10 lat trwa jakaś straszna wojna
      > z wiatrakami, jestem silna, ale mam dość, naprawdę dość. Próbowałam już coś zr
      > ozumieć, ale nadal nic nie rozumiem i obracam się w kółko, tak, że wykopałam ju
      > ż niezły dołek...albo raczej rów!
      > Moja data urodzenia to: 7-11-1977 godz 6:30 Marzena Aneta (z bierzmowania Hanna
      > ).

Twoja droga życia, która wynika z daty urodzenia, nie należy do najłatwiejszych. Do 30 roku życia szczyt 9 - wszystko dla innych nic dla siebie. Od 30 do 39 roku życia szczyt 4/13, który przynosi przeszkody i utrudnienia. Jest to szczyt pracy, mozolnej i wytężonej. Nic nie przychodzi samo, na wszystko trzeba zapracować pracą własnych rąk. Mogą zdarzać się sytuacje, gdzie musisz wykonywać pracę nie dającą satysfakcji ani emocjonalnej ani materialnej. Sukcesy przychodzą trudno i są okupione wielkim zaangażowaniem, często ponad siły. Trzynastka przynosi doświadczenie pracy. Musimy się uporać z tą lekcją podejmując się ciężkich zadań. Każde kolejne będzie coraz łatwiejsze i bardziej satysfakcjonujące. Jeśli jednak nie chcemy podejmować pracy, która wydaje się nam nieodpowiednia czy nawet upokarzająca, wówczas zamykamy się w błędnym kole nawarstwiających się trudności, które trwa tak długo aż podejmiemy żmudną wspinaczkę, zaczynając od najniższego stopnia drabiny.
      Jakby to źle nie wyglądało, szczyt 4 pozostawia po sobie trwałe materialne osiągnięcia, które pozostaną na długie lata. Dlatego warto się maksymalnie zaangażować.
      Szczyt 4/13 będzie kontynuowany także w kolejnym, trzecim szczycie, który będzie trwał do 48 roku życia. Musisz się więc przygotować na wysiłek i nie bać się go, gdyż to najgorsze z możliwych nastawień. Musisz sobie uświadomić, że budujesz trwałe struktury życia i do tego jak przepracujesz ten okres, zależy twoje przyszłe życie.
      Twoja droga życia jest dość pasywna. Jesteś w cyklu siedem, który może przynieść pewien marazm, zastój, czarnowidztwo. Nie możesz się temu poddawać.
      Bardzo możliwe, że twoje wibracje imienne nie wspierają cię dostatecznie i stąd trudności w przezwyciężaniu życiowych zakrętów.
      Dlatego podaj zawartość liter wszystkich posiadanych imion (także z bierzmowania) oraz nazwisk (rodowe i wszelkie pozyskane). Najlepiej zrobić to na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Pozdrawiam

> Jeśli nie ma Pan czasu bardzo proszę o podsunięcie mi tytułu książki, dzięki kt
      > órej sama dojdę, co i jak.
      > pozdrawiam
      > Marzena
      • maarzenix Re: do Pana Janusza 11.11.14, 23:12
        Bardzo dziękuję za wszystko co Pan napisał, wszystko się zgadza. Poniżej zawartość wszystkich liter imion i nazwisk: A ? 8 razy
        E ? 2 razy
        H ? 1 raz
        K ? 2 raz
        L ? 1 raz
        M ? 1 raz
        N ? 4 razy
        O ? 1 raz
        R ? 1 raz
        S ? 1 raz
        T ? 1 raz
        W ? 1 raz
        Z ? 1 raz
        To, że wszystko przychodziło mi w życiu 10 razy trudniej, niż innym osobom już zaobserwowałam. Nie rozumiem tego, że jeśli już do czegoś dojdę (poprzez tą silną i mozolną pracę-często ponad moje siły), dzieje się coś, bądź ktoś, kto niszczy w sekundę moje kilka/kilkanaście lat pracy. Potem odbudować to jest bardzo trudno, albo jest to wręcz niemożliwe. W chwili obecnej tak mam, od 2012 roku nie mogę znaleźć, żadnej stałej pracy, a każda kolejna jest gorsza i cięższa. Od sierpnia szukam pracy ... i niccccc, tylko spotkania, testy i strata czasu. pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękuję
        • janus50 Re: do Pana Janusza 12.11.14, 17:21
          Witaj ponownie
          maarzenix napisał(a):

> Bardzo dziękuję za wszystko co Pan napisał, wszystko się zgadza. Poniżej zawart
          > ość wszystkich liter imion i nazwisk: A ? 8 razy > E ? 2 razy> H ? 1 raz> K ? 2 raz> L ? 1 raz
          > M ? 1 raz> N ? 4 razy> O ? 1 raz > R ? 1 raz> S ? 1 raz > T ? 1 raz> W ? 1 raz> Z ? 1 raz
          > To, że wszystko przychodziło mi w życiu 10 razy trudniej, niż innym osobom już
          > zaobserwowałam. Nie rozumiem tego, że jeśli już do czegoś dojdę (poprzez tą sil
          > ną i mozolną pracę-często ponad moje siły), dzieje się coś, bądź ktoś, kto nisz
          > czy w sekundę moje kilka/kilkanaście lat pracy. Potem odbudować to jest bardzo
          > trudno, albo jest to wręcz niemożliwe. W chwili obecnej tak mam, od 2012 roku n
          > ie mogę znaleźć, żadnej stałej pracy, a każda kolejna jest gorsza i cięższa. Od
          > sierpnia szukam pracy ... i niccccc, tylko spotkania, testy i strata czasu. po
          > zdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękuję

Twoje wibracje imienne mają wartość 5/14-1-6. Nie są one korzystne. Jest w nich zawarta sprzeczność pomiędzy piątką i szóstką, które mają kompletnie inne aspekty i są ze sobą skonfliktowane. To co kocha piątka jest koszmarem dla szóstki.
          Karmiczna liczba 14 może przynosić wydarzenia nagłe i niespodziewane, brak stabilności, chaos w życiu, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń, brak umiejętności wyciągania wniosków z doznanych porażek. Z pewnością takie wibracje imienne nie wpierają ciebie w pokonywaniu zakrętów twojej drogi życia wynikającej z daty urodzenia. Ponadto brak jest tobie wibracji siedem w zawartości liter. Nie masz więc w swoich imionach i nazwiskach liter o wartości 7 czyli G, P oraz Y. Ten brak może być odczuwalny, gdyż jesteś w cyklu siedem i z dnia urodzenia siedem. Może on przynosić depresyjność, szukanie winy u innych, podejrzliwość, szukanie dziury w całym, skłonność do popadania w uzależnienia.
          Takie wibracje z pewnością nadają się do zmiany numerologicznej.
          Pozdrawiam
          • maarzenix Re: do Pana Janusza 13.11.14, 22:38
            Panie Januszu, bardzo dziękuję za odpowiedź.To co Pan napisał wcześniej oczywiście się wszystko zgadza:"Twoje wibracje imienne mają wartość 5/14-1-6.Nie masz więc w swoich imionach i nazwiskach liter o wartości 7 czyli G, P oraz Y.Takie wibracje z pewnością nadają się do zmiany numerologicznej". Zaopatrzyłam się w numerologiczny słownik imion i proszę o pomoc i wytłumaczenie, gdyż nie jestem pewna czy dobrze myślę. Jakie imię mam wybrać, gdyż są te o kombinacji 7/7 (samogłosek/spółgłosek) takie jak Ameilia, Aneta, Arletta, Izabella dają wartość podstawową 5, czy Marion 7/9, Walentyna 7/9, Wiktoria 7/9 dające wartość podstawową 7? Czy może używać Marzena Aneta G. (Kowalska)?,z imieniem "Hanna" z bierzmowania, wcale nie jestem związana w żaden sposób. W papierach mam tylko "Aneta", ale też nie jestem jego fanką, przyzwyczajona jestem tylko do Marzeny. A może Marzena G/P/Y i nazwisko? Czy może są jeszcze jakieś inne metody, oj wiem, że to wcale nie jest takie łatwe jak nam się wydaje. Proszę o pomoc w dobraniu odpowiedniego imienia i poprawieniu choć trochę tego wszystkiego. dziękuję i pozdrawiam
            • janus50 Re: do Pana Janusza 16.11.14, 12:14
              Witaj
              maarzenix napisał(a):

> Panie Januszu, bardzo dziękuję za odpowiedź.To co Pan napisał wcześniej oczywiś
              > cie się wszystko zgadza:"Twoje wibracje imienne mają wartość 5/14-1-6.Nie masz
              > więc w swoich imionach i nazwiskach liter o wartości 7 czyli G, P oraz Y.Takie
              > wibracje z pewnością nadają się do zmiany numerologicznej". Zaopatrzyłam się w
              > numerologiczny słownik imion i proszę o pomoc i wytłumaczenie, gdyż nie jestem
              > pewna czy dobrze myślę. Jakie imię mam wybrać, gdyż są te o kombinacji 7/7 (sa
              > mogłosek/spółgłosek) takie jak Ameilia, Aneta, Arletta, Izabella dają wartość p
              > odstawową 5, czy Marion 7/9, Walentyna 7/9, Wiktoria 7/9 dające wartość podsta
              > wową 7? Czy może używać Marzena Aneta G. (Kowalska)?,z imieniem "Hanna" z bierz
              > mowania, wcale nie jestem związana w żaden sposób. W papierach mam tylko "Aneta
              > ", ale też nie jestem jego fanką, przyzwyczajona jestem tylko do Marzeny. A moż
              > e Marzena G/P/Y i nazwisko? Czy może są jeszcze jakieś inne metody, oj wiem, że
              > to wcale nie jest takie łatwe jak nam się wydaje. Proszę o pomoc w dobraniu od
              > powiedniego imienia i poprawieniu choć trochę tego wszystkiego. dziękuję i poz
              > drawiam

Trochę źle mnie zrozumiałaś... Chodzi o pozyskanie imienia, które będzie zawierać litery o wartości 7 czyli jakąś literę z zestawu G, P oraz Y. Jednocześnie imię to musi ustawić twoje wibracje imienne na korzystne.
              Np. dla wibracji imiennych 1-9-1 Harmony, Zoya, Priscille, Gwen
              Albo dla 1-8-9 Perpetua, Bernardyna, Cezaryna, Fernandyna...
              Pozdrawiam
              • maarzenix Re: do Pana Janusza 20.11.14, 23:15
                Panie Januszu, czyli, jeśli zdecyduję się na - Zoya i będę się podpisywać Marzena Zoya Kowalska (posiadając jeszcze Aneta Hanna), będzie ok? pozdrawiam serdecznie
                • milena405 Re: do Pana Janusza 31.03.15, 17:23
                  Droga Marzeno znam się trochę na rzeczy widzę że Twoje problemy powinny się wkrótce skończyć wydaje mi się że ostatnio ktoś bardzo Ci szkodził na rynku pracy. Być może były pracodawca bądź jakieś zazdrosne koleżanki.... Czy mam rację? Ale ich wpływ na Twoje losy już wkrótce się skończy i wejdziesz w nowy świetlany okres. Będziesz szczęśliwa i spełniona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka