Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

10.01.15, 07:40
Witam Panie Januszu oto moje dane c. d 18,06,1968, N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Serdecznie pozdrawiam i bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 14.01.15, 15:29
      Witam Panie Januszu oto moje dane c. d 18,06,1968, N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Serdecznie pozdrawiam i bardzo dziękujęDorota
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 20.01.15, 14:36
        Witaj
        dorota1806 napisała:

> Witam Panie Januszu oto moje dane c. d 18,06,1968, N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-
        > 2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem
        > imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się lic
        > zy ! Serdecznie pozdrawiam i bardzo dziękujęDorota

Imię Ewa, nadane w szpitalu, będzie oddziaływać, gdyż jest obecne w twojej świadomości i podświadomości. Jest powiązane z sumą doświadczeń całego życia... No chyba że dowiedziałaś się o tym fakcie całkiem niedawno.
        Podana przez ciebie zawartość liter daje wibracje imienne o wartości 1-4/13-5/14. To niekorzystne wibracje. Jest obecny w nich konflikt pomiędzy czwórką a piątką oraz dwie liczby karmiczne, które mogą przynosić problemy z ustabilizowaniem życia we wszystkich płaszczyznach.
        Brak jest także wibracji 7 i 8 w zawartości liter. Braki takie mogą dawać jakieś utrudnienia w obszarach, którym patronują te wibracje. Siódemka odpowiada np. za pozyskiwanie wiedzy, duchowość, w negatywie może przynosić problemy w kontaktach społecznych, samotność. Ósemka odpowiada m.in za finanse i jako brak może dawać jakieś utrudnienia w tej sferze...
        Twoje wibracje nadają się z pewnością do zmiany.
        Pozdrawiam

>
        • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 21.01.15, 09:08
          Dziękuję bardzo za interpretację i poświęcony czas. Zawsze się zastanawiałam dlaczego mam w zyciu pod górkę tylko obowiązk,i zadania od najmłodszych lat.Bardzo proszę Pana o pomoc w zmianie wibracj,i gdyż jestem poczatkująca ,proszę o jakies wskazówki jak się do tego zabrać.Jeszcze raz Panu dziękuję i pozdrawiam Dorota .
          • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 21.01.15, 12:45
            Witaj
            dorota1806 napisała:

> Dziękuję bardzo za interpretację i poświęcony czas. Zawsze się zastanawiałam dl
            > aczego mam w zyciu pod górkę tylko obowiązk,i zadania od najmłodszych lat.Bardz
            > o proszę Pana o pomoc w zmianie wibracj,i gdyż jestem poczatkująca ,proszę o j
            > akies wskazówki jak się do tego zabrać.Jeszcze raz Panu dziękuję i pozdrawiam D
            > orota .

Jeśli chodzi o zmiany numerologiczne, to najlepiej zgłosic się do doświadczonego w tej materii numerologa. Ja mam pełne zaufanie do Pani Iwony Łukiewskiej z Bydgoszczy. www.numerologia.net.pl

Pozdrawiam

>
            • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 21.01.15, 15:53
              Jeszcze raz dziękuję Panie Januszu za informacje, postaram się trochę poczytać i się douczyć Brak7 i 8 w wibracjach imiennych, czy to znaczy że dodane imię musi posiadać litery o wartości 7 (G,P,Y) i 8(H,Z ) a wibracja imienna wynosić 1-9-1 lub 1-8-9 .Chce trochę popracować może cos z tego wyjdzie ???Byłabym wdzięczna za kilka drogocennych wskazówek z Pana strony, gdyż na tą chwilę sytuacja materialna jest nie najlepsza (bywało dużo lepiej) i nie skorzystam z usług numerologa.Zycze Panu wszystkiego co nalepsze ,pozdrawiam Dorota .
              • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 22.01.15, 11:53
                Witaj ponownie
                dorota1806 napisała:

> Jeszcze raz dziękuję Panie Januszu za informacje, postaram się trochę poczytać
                > i się douczyć Brak7 i 8 w wibracjach imiennych, czy to znaczy że dodane imię mu
                > si posiadać litery o wartości 7 (G,P,Y) i 8(H,Z ) a wibracja imienna wynosić 1
                > -9-1 lub 1-8-9 .

Tak, dodane imię musi zawierać litery wyrażające wibracje 7 i 8. Dodane imię, wraz z pozostałymi posiadanymi imionami i nazwiskami powinno dać wibracje imienne 1-9-1 albo 1-8-9.

Chce trochę popracować może cos z tego wyjdzie ???Byłabym wdzię
                > czna za kilka drogocennych wskazówek z Pana strony, gdyż na tą chwilę sytuacja
                > materialna jest nie najlepsza (bywało dużo lepiej) i nie skorzystam z usług num
                > erologa.

Mogę poszperać w moich bazach imion i znaleźć dla ciebie propozycje imion.

Zycze Panu wszystkiego co nalepsze ,pozdrawiam Dorota .
                >

Pozdrawiam
                • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 22.01.15, 19:56
                  Panie Januszu będę bardzo wdzięczna za okaząną pomoc..Dziękuję, żę istnieją jeszcze na świecie takię wspaniałe osoby jak Pan.Czekam na propozycje imion dla mnie .Bardzo dziękuję smile
                  • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 22.01.15, 22:56
                    Witaj ponownie
                    dorota1806 napisała:

> Panie Januszu będę bardzo wdzięczna za okaząną pomoc..Dziękuję, żę istnieją jes
                    > zcze na świecie takię wspaniałe osoby jak Pan.Czekam na propozycje imion dla mn
                    > ie .Bardzo dziękuję smile

Pośród polskich imion niestety nie znalazłem żadnego, które by wypełniało brak 7 i 8 oraz ustawiało wibracje imienne na dynamiczne 1-9-1.
                    Pośród imion zagranicznych znalazłem ELYZABETH oraz jedno imię podwójne SOPHIE-MADELEINE.
                    Pozdrawiam
                    >
                    • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 23.01.15, 20:55
                      Dziękuję pięknie Panie Januszu .Imiona bardzo mi się podobają na pewno jedno z nich wybiorę ,Jako ciekawostkę powiem że moja mama chciała zebym miała na imię Elżbieta ,ale ojciec upierał się i tak zostałam Dorotą .Jestem bardzo szczęśliwa i mam nadzieję że zmieni się na lepsze ,ale najpierw do pracysmile))).Panie Januszu kłaniam się bardzo nisko i bardzo bardzo dziękuję za okazane serce .Zyczę szczęścia dla Pana oraz najbliższych smileDorota
                      • dorota1806 Re: Prośba do Pana Janusza 04.02.15, 12:45
                        Witam Panie Januszu bardzo proszę o analizę daty urodzenia mojego syna 29,05,2002 A-2,P-1,I-3,O-1,R-3,T-1,N-2,D-1,Z-2,E-2,J-1,W-2,Y-1,C-1,K-1 oraz wibracje imienne .Dziękuję i pozdrawiam
                    • rudoufo81 Re: Prośba do Pana Janusza 01.02.15, 10:40
                      Panie Januszu. Zwracam się z wielką prośbą, probuję na stronach internetowych znaleźć w jaki sposób obliczyć liczbe karmiczną i na każdej stronie pisze coś innego : ( Moja koeżanka ma pewną znajomą która potrafi interpretować z daty urodzenia, podałam jej moją datę i wyszło jej że mam karmę władzy co wychodzi jako 19, próbowałam to liczyć na wszelkie sposoby i nie mam pojecia skąd ona to wzięła. Moja data urodzenia to 06.04.1981 mam na imię Monika, mam tez drugię imię w dowodzie ale go nie używam wogóle w życiu Magdalena, od bierzmowania Julia. Nazwisko podaję zaszyfrowane 4687131 , po ślubie doszło drugie 4133872. będe bardzo wdzięczna za odpowiedź. Z góry bardzo dziekuję!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka