Dodaj do ulubionych

Wdowieństwo a numerologia

20.02.15, 14:01
Witam Panie Januszu, mam pytanie czy z daty urodzenia da się odczytać, że ktoś zostanie wdową wdowcem?Czy są jakieś szczególne wibracje?Zastanawiam się nad moją mamą ,która została wdową w wieku 31 lat ( jej data ur 16.08.1950)
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Wdowieństwo a numerologia 22.02.15, 12:37
      Witaj
      owieczka_1983 napisała:

> Witam Panie Januszu, mam pytanie czy z daty urodzenia da się odczytać, że ktoś
      > zostanie wdową wdowcem?Czy są jakieś szczególne wibracje?Zastanawiam się nad mo
      > ją mamą ,która została wdową w wieku 31 lat ( jej data ur 16.08.1950)

Bezpośrednio wdowieństwa nie widać. Widać jednak problemy związkowe, np. rozstanie. Odejście małżonka w wyniku zgonu, to także rozstanie....
      W przypadku twojej mamy obecne są dwa elementy, które wskazują na nietrwałość związku. Pierwsza okoliczność to pierwszy szczyt sześć, który przynosi małżeństwo dość wczesne lub też zawarte poprzez zmuszającą do tego sytuację, np. nieplanowaną ciążę. Związki takie zwykle kończą się rozpadem, nie wytrzymują próby czasu - z różnych względów.
      Drugim elementem jest karmiczna szesnastka, która przynosi klęski w sferze związków. Może to być nieszczęśliwa miłość, toksyczny związek, problem z budowaniem trwałych relacji, samotność.
      Ponadto mama twoja została wdową w swoim 31 roku życia i przebywała wtedy w roku osobistym siedem, który nałożył się na cykl 7/16, co spotęgowało jego oddziaływanie.
      Pozdrawiam
      • owieczka_1983 Re: Wdowieństwo a numerologia 22.02.15, 13:47
        Panie Januszu dziękuję, wszystko się zgadza, mama wzięła ślub ponieważ dowiedziła sie, że jest w ciąży ( miała wtedy 19 lat)
        pozdrawiam
      • aga1976-31 Re: Wdowieństwo a numerologia 09.05.15, 05:58
        Do Pana Janusza: czy mamy szansę na udany związek, on 31.01.1972 wdowiec od trzech lat, ja 05.07.1976 jeszcze mężatka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka