Dodaj do ulubionych

Silna więź

29.04.15, 08:49
Panie Januszu, bardzo poproszę o interpretację partnerską. 10 lat temu poznałam mężczyznę. Nasz związek to rozstania i powroty. Ale też duże uczucie. Od prawie 4 lat nie jesteśmy ze sobą i oboje nie ułożyliśmy sobie życia z innymi partnerami. Nadal czuję dużą więź między nami. Czy według naszych liczb byłaby szansa na ponowne zejście się, jeśli tak, czy miałoby to rację bytu? Oboje po rozstaniu zaczęliśmy rozwijać się duchowo. Dorota 22.12.1966 i Jakub 28.06.1971.
Będę wdzięczna za Pana cenną wiedzę, może coś mi się rozjaśni smile
Pozdrawiam serdecznie, Dorota
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Silna więź 05.05.15, 20:59
      Witaj
      do_rota11 napisał(a):

> Panie Januszu, bardzo poproszę o interpretację partnerską. 10 lat temu poznałam
      > mężczyznę. Nasz związek to rozstania i powroty. Ale też duże uczucie. Od prawi
      > e 4 lat nie jesteśmy ze sobą i oboje nie ułożyliśmy sobie życia z innymi partne
      > rami. Nadal czuję dużą więź między nami. Czy według naszych liczb byłaby szansa
      > na ponowne zejście się, jeśli tak, czy miałoby to rację bytu? Oboje po rozstan
      > iu zaczęliśmy rozwijać się duchowo. Dorota 22.12.1966 i Jakub 28.06.1971.
      > Będę wdzięczna za Pana cenną wiedzę, może coś mi się rozjaśni smile
      > Pozdrawiam serdecznie, Dorota

Z numerologicznego punktu widzenia jesteście związkiem, który ma szanse na perspektywiczną relację. Zarówno wibracje urodzeniowe - ty 2/11 i on 7, jak i wibracje dnia urodzenia 4 i jeden - są zgodne. Trudno powiedzieć dlaczego się to rozpadło. On, będąc siódemką urodzoną dnia o wibracji jeden, jest z pewnością osobą poszukującą niezależności, posiadającą mocne poczucie własnej wartości, niechętnie poddającą się kurateli innych osób. Ty z kolei, będąc dwójką z wysokim potencjałem 11, urodzoną dnia 4/22, mogłaś mieć tendencje do zawłaszczania jego osoby, często mogło być to nieświadome działanie. Osoby urodzone dnia 4/22 mają silne poczucie materii, chcą mieć wszystko poukładane tak, by nic ich nie mogło zaskoczyć. Dążą do bezpieczeństwa poprzez zapewnienie sobie maksymalnej stabilności materialnej oraz kontrolę otoczenia. Przez osobę taką jak siódemka urodzona dnia o wibracji 1 może być to postrzegane jako próba podporządkowania, dominacji.
      Możliwe, że nie jest do końca tak jak piszę, szukam trochę dziury w całym i to pierwsze co mi się rzuciło jako możliwe źródło konfliktu.
      Może być też tak, że problem jest posadowiony w wibracjach imiennych, które należałoby pod tym kątem sprawdzić.
      Pozdrawiam
      • do_rota11 Re: Silna więź 11.05.15, 08:59
        Serdecznie dziękuję za odpowiedź smile Mam jeszcze jedno pytanie - czy ten rok byłby korzystny dla nas na powrót do siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka