Dodaj do ulubionych

prosba do Pani Teresy

29.01.17, 21:44
Witam Pania.
Domyslam sie,iz jest Pani rozchwytywana i zapewnie nie ma Pani duzo czasu, ale bylabym wdzieczna za krotka (pozytywna smile ) prognoze.
Moja data urodzenia to 11marca1981. Od ostatnich kilku lat jestem niestety singiellka i powoli trace nadzieje. czy jest szansa iz niedlugo cos sie zmieni?
Dziekuje bardzo i pozdrawiam!!
kluwka
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: prosba do Pani Teresy 29.01.17, 23:28
      Kluwko, w Twojej dacie urodzenia przeważają tendencje sprzyjające mało uporządkowanemu/ustabilizowanemu życiu.
      M.in. z uwagi na powyższe tendencje chyba byłoby najkorzystniej, byś w najbliższych latach nie zakładała stabilnej rodziny.
      W przypadku Twojej daty urodzenia chyba lepiej byłoby obecnie postawić na związek damsko-męski o luźniejszym charakterze, bez różnego rodzaju długofalowych zobowiązań/obietnic/umów/ograniczeń, itp. Nie sądzę, byś ze swoim urokiem osobistym miała w najbliższym czasie poważniejsze trudności z poznaniem Kogoś do pary... Pozdrawiam
      • kluwka Re: prosba do Pani Teresy 31.01.17, 18:43
        Dziekuje Pani Tereso.
    • speedy_gonzo Re: prosba do Pani Teresy 31.01.17, 11:19
      A ja się wtrącę, bo też jestem 33 smile Generalnie w sferze miłosnej nie powinnaś mieć problemów jako 33, jeżeli jest inaczej tzn, że najprawdopodobniej negatywną wersją 33 (w obecnych czasach zdecydowana większość podąża w tym kierunku), oczyść się a wszystko przybierze właściwy obrót sprawy. Czego ci z całego serca życzę.
      • speedy_gonzo Re: prosba do Pani Teresy 31.01.17, 12:03
        Jeszcze coś. Sporo mistrzowskich jest w dzisiejszych czasach opętanych. (Ja np. tez niestety do tej grupy się zaliczałam). Jeżeli ciągnie Cię do mrocznych typów, czujesz się poniżana i lekceważona, jesteś bardzo nerwowa, to sprawdź również swoją aurę. Mam nadzieję, że Ciebie to jednak nie dotyczy, ale piszę na wszelki wypadek..
        • butterfly.flower Re: prosba do Pani Teresy 20.04.17, 21:17
          speedy_gonzo
          Na prawdę tak dużo mistrzowskich jest opętanych? Dlaczego tak jest? Pytam się z ciekawości bo jestem 22

Pozdrawiam smile
        • clara.asunta Re: prosba do Pani Teresy 23.04.17, 17:41
          Nie ma wibracji opętanych! Jeśli masz zamiar złorzeczyć z uwagi na braki wiedzy numerologicznej, zmień forum.
          Żaden numerolog nie potwierdzi takich bzdur.
      • kluwka Re: prosba do Pani Teresy 31.01.17, 18:44
        Dzieki Gonzo.
        Milo czytac optymistow smile
    • clara.asunta Re: prosba do Pani Teresy 21.04.17, 22:09
      Kluwka - podaj proszę ilość liczb przyporządkowanych w swoich wibracjach własnych.
    • clara.asunta Re: prosba do Pani Teresy 23.04.17, 17:39
      Kluwko, z jednej strony jesteś osobą delikatną, z drugiej strony charyzmatyczną. Za wszelką cenę potrzebujesz harmonii w życiu i otoczeniu, jednak trudno ci ją osiągnąć bowiem targają Tobą problemy emocjonalne, wewnętrzne rozterki, narastająca frustracja.
      Jesteś numerologiczną 6 z 24 a więc wibracją bardzo rodzinną, towarzyską. Istotna jest dla Ciebie rodzina, potrzeba poczucia bliskości.

W negatywie, nie jesteś przygotowana na prowadzenie walki z przeciwnościami losu, problemy mogą powodować u Ciebie stany chwilowego załamania. Do tego potęguje się pasywność. Światło dzienne może ujrzeć też kolejna negatywna strona jaką jest dominacja w uczuciach, pesymizm czy zachłanność, gdzie istotne jest posiadanie, władanie, bez znaczenia jego istoty. Można też stwierdzić iż ciężko z Tobą uzyskać kompromis, bowiem trudno Ci zrozumieć że inni też mają swoje słabości. Ponadto lubisz krytykować co dodatkowo zniechęca otoczenie do Twojej osoby.

Z daty urodzenia nie wynika u Ciebie potrzeba bycia samemu ani samotność która jest Ci wpisana niejako w DŻ. Dopytywałam o ilość wibracji w imionach i nazwiskach, bowiem to może potęgować negatywne aspekty Twojej daty urodzenia. Wymagałoby to skorygowania bądź uzupełnienia wibracji aby zrównoważyć chociażby umiejętność współpracy, empatię, wprowadzić wibracje które są przeciwne wahaniom, władczemu zachowaniu, a sprzyjają umiejętności komunikacji.

Natomiast chciałabym mocno podkreślić iż Twoja data nie wskazuje że masz być samotna. Samotność u Ciebie może wynikać jedynie z przyjętej postawy, stąd niezwykle ważna jest analiza całościowa Twojego portretu, zidentyfikowanie problemu z którym się borykasz, blokady z którymi walczysz a następnie harmonizacja portretu by łatwiej Ci było osiągnąć wewnętrzne zadowolenie i równowagę.

Jeśli masz potrzebę indywidualnego kontaktu, proszę odezwij się na adres email clara.asunta@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka