Dodaj do ulubionych

Zmiana pracy? - do Pani Teresy

24.01.19, 10:25
Witam serdecznie Pani Tereso,
proszę o wskazówki odnośnie ewentualnej decyzji co do zmiany pracy w tym roku (moja data ur. 25.06.1973).
U aktualnego pracodawcy jestem zatrudniona od 01.10.2011 roku. Od około roku zaczęłam zauważać pewne aspekty w mojej pracy, a mianowicie małe zarobki, brak możliwości awansu, rozwoju (w zasadzie robię cały czas to samo), a do tego atmosfera czasem jest nie do zniesienia. Czuję się niedoceniona, a wręcz są wytykane najmniejsze błędy. Narasta we mnie złość i ochota, żeby rzucić tą pracę z dnia na dzień, ale mam swoje zobowiązania i dwoje dzieci na utrzymaniu. Pewnie wpływ ma jeszcze lęk przed zmianą. Szczególnie z jedna osobą, z którą pracuje (data ur. 25.07.1974) nie mogę sobie "poradzić", w tym sensie, że mam blokadę przed tym, żeby powiedzieć jej wprost pewne rzeczy, które leżą mi na sercu i to, że czasem chce zrzuca na mnie odpowiedzialność za "błędy" w pracy. Pozostałe osoby, z którymi pracuję: 07.10.1949 i 18.07.1943 też nie są bez znaczenia.
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam, Agnieszka
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 25.01.19, 10:04
      Pani Agnieszko,

w najbliższych latach Pani niezadowolenie z obecnego układu w pracy może nie słabnąć, a chwilami może wzrastać:
      -
      • sakuraaga Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 25.01.19, 13:21
        Witam,
        bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i wskazówki. Niestety pracujemy tylko w trzy osoby w małym zakładzie pracy i nie ma możliwości pracy na innym stanowisku, awansu lub jakiejkolwiek innej zmiany. Dlatego też zaczęłam zastanawiać się nad zmianą pracy. Tak, czytałam przed swoim wpisem, wcześniejszą korespondencję z Panią. Wezmę sobie do serca wszystkie Pani wskazówki i solidnie przygotuję się do zmiany. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam serdecznie,Agnieszka
      • sakuraaga Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 25.01.19, 13:38
        Miałabym jeszcze pytanie, czy z numerologi można dowiedzieć się w jakiej branży ewentualnie miałaby być ta własna działalność gospodarcza lub jakie predyspozycje ma człowiek?

Pozdrawiam,
        Agnieszka
        • teresa.numerolog Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 25.01.19, 14:36
          Pani Agnieszko,
          w przypadku Pani daty urodzenia najważniejszą kwestią nie jest kwestia Pani predyspozycji, bo one – wg Numerologii – są wszechstronne, bardzo zróżnicowane, itp.
          Najważniejszą kwestią przy wyborze branży lub przy wyborze pracy w nowej firmie jest – moim zdaniem – kwestia różnych uwarunkowań/ograniczeń/przeciwwskazań/itp. w Pani dacie urodzenia, o których napisałam Pani w całej naszej dotychczasowej korespondencji.
          Czyli to od tychże uwarunkowań/ograniczeń/przeciwwskazań/itp. należałoby zacząć:

-
          • sakuraaga Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 28.01.19, 12:27
            Witam serdecznie,
            dziękuję Pani Tereso za wyjaśnienia i wskazówki. Nie pomyślałabym nawet o doradcy zawodowym i to jest bardzo przydatna uwaga, z której na pewno skorzystam.

Pozdrawiam,
            Agnieszka
            • sakuraaga Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 15.02.19, 12:27
              Witam serdecznie Pani Tereso,
              wskazówka dotycząca wizyty doradcy zawodowego była bardzo pomocna bo też dzięki tej wizycie sprawy zmiany pracy ruszyły do przodu. 14 lutego złożyłam swoje cv do nowej firmy. Przeglądając swoje dokumenty w podanej przeze mnie dacie zatrudnienia w obecnej pracy popełniłam błąd, gdyż jestem zatrudniona tutaj od 01.06.2011r. nie wiem czy ma to wpływ na moją datę urodzenia. Gdyby mogla Pani sprawdzić będę wdzięczna.
              Pozdrawiam serdecznie,
              Agnieszka
              • teresa.numerolog Re: Zmiana pracy? - do Pani Teresy 15.02.19, 12:55
                Pani Agnieszko,

data 1.06.2011 sporo zmienia wink

Ale pomyłki nie są dziełem „przypadku” → zawsze są „po coś”, zawsze coś oznaczają wink
                Widocznie Pani pomyłka musiała zaistnieć, by coś drgnęło w Pani sferze zawodowej...

Pozdrawiam Panią serdecznie,
                Teresa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka