Dodaj do ulubionych

daty , cyfry?? własny interes !! pomocy

10.01.06, 00:04
potrzebuję pomocy. Wiem , że jestem numerologiczną Ósemką , charakterystyke
znajdę w internecie , wiec nie chce tym pana dodatkowo obciążać. Bardziej mi
chodzi o podanie jeśli jest Pan w stanie jakichś dat , "magicznych" cyfr na
które w swoim życiu powinnam zwracać uwagę. Najbardziej zależy mi na sferze
zawodowej, prowadzę własną działalność , ostatnio dopada mnie bezsilnośc,
wszystko się wali.. jest mi Pan w stanie cos doradzić ?? Moja data urodzenia
06.01.81
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: daty , cyfry?? własny interes !! pomocy 11.01.06, 13:36
      jeśli są problemy w interesach to moim zdaniem powinieneś sprawdzić w pierwszej
      kolejności firmę, jakie wibracje ma data powstania firmy, nazwa. Być może
      jesteś aktualnie w latach pustki.
      Jako numerologiczna 8 masz głowę do interesów i raczej problem nie leży w tobie.
      Jesteś w dobrym cyklu 1 i szczycie 7 co nie powinno negatywnie oddziaływać na
      interesy. Wiele odpowiedzi może dać numerologia firmy. Radziłbym tez zrobić
      analizę firmy przez specjaliste z feng shui. Często bywa, że po przeprowadzce
      firma nagle przestaje funkcjonować jak dotychczas i wszystko się wali.
      Najczęściej okazuje się wtedy że firma ma wejście w strefie katastrof, zmiana
      strefy następuje nawet po przerobieniu wejścia, kiedy zmienia się kierunek
      wejścia, nagle się okazuje że biznes chyli się ku upadkowi.
      Pozdrawiam
      • shilla01 Re: daty , cyfry?? własny interes !! pomocy 11.01.06, 18:29
        hmm , niestety ( jesli to dobre słowo ) żadnych zmian nie
        przeprowadzałam.Wszystko jest tak jak było. To mały interes, a nie wielkie
        przedsiębiorstwo. Chodzi o date założenia działalności w ogóle ?? czy date
        rozpoczęcia tej konkretnej?? Bo działalnośc założyłam ( nie pamietam dokładnej
        daty musiałabym w papiery zerknąć ) ok 20 maja 2000 roku. A tą konkretną
        rozpoczęłam ok 20 czerwca 2005. I o ta wlasnie mi teraz chodzi. Firma nazwy
        nie posiada , zakładana na moje nazwisko. czy to coś Panu da?? Jeśli tak , bede
        wdzieczna za odpowiedź. Pozdrawiam
        • janus50 Re: daty , cyfry?? własny interes !! pomocy 12.01.06, 00:26
          data urodzenia firmy to data ktora jest na zezwoleniu na dzialnosc gospodarcza.
          trzeba przeanalizowac numerologicznie wlasciciela i firme. nazwa firmy tak jak
          na pieczatce...
          pozdrawiam
          • shilla01 Re: daty , cyfry?? własny interes !! pomocy 12.01.06, 20:56
            od czasu zgłoszenia działalności ( handel artykułami przemysłowymi ) zmieniałam
            branże i lokalizacje. Czy na pewno ma to ze sobą związek?? Za kazdym razem
            interes niexle sie rozwijał, kończył się z przyczyn wyższych jesli tak to moge
            nazwać. 1) wypowiedzenie umowy najmu lokalu ( bo syn potrzebował miejsce, ja
            odpowiednieniego lokalu nie znalazłam, zmuszona byłam zrezygnować ) 2)inna
            branża inna lokalizacja - 2 włamania, a na końcu spalenie. Czy to co dzieje
            się teraz może mieć związek z tym co dziąło się do tej pory ??
            Jeśli jednak jest potrzebna data zgłoszenia działalności , poszukam w
            papierach , ale jutro smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka