Dodaj do ulubionych

czarne szczyty

05.04.06, 16:31
Witam!
Chiałabym wiedzieć co oznaczają czarne szczyty przypisane dla danych liczb?
jakie konkretnie wad, słabości oznaczają?
Zwłaszcza interesuje mnie 1,5,6.
Możliwe, że taki wątek już był ale jakoś nie mogę go zlokalizować...
dzięki!!!
nika
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: czarne szczyty 05.04.06, 21:38
      Witaj
      Twoje czarne szczyty czyli wady:
      1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń
      na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania
      wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
      5 - – jest to jedno z najtrudniejszych ostrzeżeń, przy tej wibracji można zajść
      bardzo wysoko albo upaść bardzo nisko. Ma podwójne znaczenie – z jednej strony
      wszystko odnosisz do uczuć, z drugiej dajesz ludziom i sprawom pełną wolność,
      przez co odnoszą wrażenie, że ich odrzucasz. Naucz się, kiedy i jak powinnaś
      iść, jeżeli masz zamiar zmienić porządek rzeczy. Nie kręć się w kółko dookoła
      tych samych problemów. Czarny szczyt 5 niesie z sobą niebezpieczeństwo stania
      się seksualnym maniakiem lub wręcz przeciwnie, seks nie jest do niczego
      potrzebny. Ciągłe szukanie nowych wrażeń, zaspokajanie instynktów,
      eksperymentowanie, próbowanie różnych używek, hazard, kręcenie się w kółko
      wokół własnych doświadczeń, ciągłe wzloty i upadki,
      6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie
      podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Nie dochodzi do ciebie, nie możesz
      tego zrozumieć, że nikt nie lubi być zmuszany do podporządkowywania się komuś.
      Uważasz, że nigdy nie popełniasz błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności
      giną w twoim wysokim mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na
      zewnątrz masz tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego
      rodzaju fobii i gadulstwa. Nadopiekuńczość.

Oczywiście powyższe przedstawia pewien standard, w jakim stopniu realizuje się
      u ciebie zależy od wibracji z imion i nazwisk...
      POzdrawiam
    • nika.78 a 9? dzięki! 06.04.06, 08:58
    • landrynka8 Re: czarne szczyty 06.04.06, 15:52
      Najlepiej poobserwowac najbliższych + poczytać ksiazkę. Wtedy masz pełną
      wiedzę.
      w zaleznosci od wibracji podstawowej kazdy szczyt (i wyzwania) odczytywany
      powinnien być własnie w takim powiazaniu.
      Ogólnie:
      1- oz. brak przebicia, pomimo aktywnosci i całej energi włożonej w realizację.
      Czesto ma sie poczucie że jest sie samemu w życiu, towarzyszy poczucie pustki.
      5- oz. zawirowania w zyciu, pełna ich gama (taka wibrację np. ma J.Aniston
      b.zona Pitta)
      6- ozn. zachamowania i problemy w życiu rodzinnym i w związkach. Brak równowagi
      krótko mówiac.
      • janus50 Re: czarne szczyty 06.04.06, 18:27
        landrynko, mam wrażenie, że to co podałaś to nie czarne szczyty tylko negatywy
        wibracji drogi życia... Na jakiej podstawie ta wiedza?
        Pozdrawiam
        • landrynka8 Re: czarne szczyty 06.04.06, 19:14
          > landrynko, mam wrażenie, że to co podałaś to nie czarne szczyty tylko
          negatywy
          > wibracji drogi życia...

Janus50 masz złe wrażenie.
          • janus50 Re: czarne szczyty 06.04.06, 19:23
            landrynko, skoro mam złe wrażenie, dlaczego nie podasz źródła??
            zwróć uwagę, że treść twojego wpisu dotycząca czarnych szczytów, jest dokładną
            odwrotnością pozytywów drogi życia 1, 5 i 6.. A to zupełnie inna bajka.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka