sanyu 15.04.08, 19:28 Moja data urodzin to 04.01.1980 a mojego partnera to 24.07.1978. Jakie są szanse na powodzenie tego związku? Bardzo proszę o interpretacje. Bardzo mi zalezy.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ychtis Re: Prośba w desperacji... 16.04.08, 16:11 Piątka i Dwójka Oboje kochają zmiany i ciągłe poszukiwania, chętnie wymieniają się swoimi doświadczeniami lub ruszają razem po przygodę. Może to być bardzo interesujący i udany związek, choć brakuje w nim stałości, zdecydowania i systematyczności. Odpowiedz Link
sanyu Re: Prośba w desperacji... 16.04.08, 19:33 dzięki, a cos więcej da się z dat urodzin wyczytać? Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba w desperacji... 16.04.08, 21:35 Witaj Nastąpił u was dość niecodzienny układ. U twojego partnera, który jest urodzeniową 11/2,jest w cyklu 6 i szczycie 4, a więc dążyć powinien do partnerstwa, pragnie miłości i adoracji, pojawił się rok własny 5, który mocno odbiega od aspektów 2/11, pragnie wolności, zmian, nie chce się wiązać, brać odpowiedzialności, raczej pasuje mu wolny związek niż jego sformalizowanie. U ciebie natomiast, urodzeniowej piątki, pozostającej w szczycie 5, nastał rok własny 6, który z kolei jest zaprzeczeniem roku własnego 5 twojego partnera. Pragniesz szczęsliwego i trwałego związku, domu rodzinnego pełnego dzieci, chcesz wziąć odpowiedzialność za rodzinę. Tak więc, na ten rok własny, który będzie trwał do 1 października (tu upraszczam nieco, gdyż moment wejścia w kolejny rok własny może odbiegać trochę od podanej daty, ale mniej więcej tak to jest) postawił was w sytuacji, która sprowadza was na ścieżkę działań skrajnie różnych od tych, które wynikają z waszych dróg życia. Teoretycznie od października sytuacja powinna się zacząć stabilizować i powracać do pierwotnego układu. Takie to moim zdaniem są przyczyny zawirowań których aktualnie doświadczasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link