Dodaj do ulubionych

prosze pomozcie w interpretacji

31.08.08, 15:49
bardzo prosze o pomoc w interpretacji dat urodzenia mojej (15.01.1983) i mojego przyjaciela (10.03.1974). zrobilam wykresy cykli i szczytow, ale niestety niewiele mi one mowia (poza tymi samymi liczbami na rogach wykresu - rzeczywiscie jestesmy do siebie baaaardzo podobni).
z gory dziekuje i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • joddy Re: prosze pomozcie w interpretacji 31.08.08, 16:00
      przyznam, ze do tej pory nie interesowalam sie numerologia, stad tez nie do
      konca wiem, czy charakter problemu ma jakiekolwiek wplyw na interpretacje.
      dlatego na wszelki wypadek zdradze, ze jestem zakochana, on tez, ale w innej... sad
    • joddy Re: prosze pomozcie w interpretacji 03.09.08, 21:01
      Panie Januszu, bardzo prosze o interpretacje. widzialam, ze dzis udzielil pan
      odpowiedzi innemu forumowiczowi, wiec i moze dla mnie znajdzie Pan chwile czasu?
      bylabym bardzo wdzieczna.
      pozdrowienia dla Pana i Rodziny smile
      • janus50 Re: prosze pomozcie w interpretacji 06.09.08, 22:04
        Witaj
        Jesteś urodzeniową jednynką, aktualnie w pierwszym cyklu 1 oraz
        pierwszym szczycie 7/16. Pierwszy cykl w powiązaniu z urodzeniową
        jedynką daje z pewnością dużą dynamikę, chęć działania odwagę w
        podejmowaniu decyzji, z kolei pierwszy szczyt 7/16, który będzie trwał do 35 roku życia, przynosi chęć do nauki, umiejętność dogłębnej
        analizy, bogate życie wewnętrzne, mądrość i rozwagę w podejmowaniu
        decyzji. Pewnym zaburzeniem tego układu może być piątka w pierwszym
        czarnym szczycie, która może powodować dużą impulsywność, ciągłe
        wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, brak umiejętności wyciągania
        wniosków z popełnionych błędów, spontaniczne i nierzadko pochopne
        decyzje. W powiązaniu ze szczytem 7 może przynieść jakieś
        uzależnienie.
        16 z pierwszego szczytu, która jest podliczbą i jednocześnie liczbą
        karmiczną, może przynosić bolesne doświadczenia w sferze związkowej.
        Twój partner jest z kolei urodzeniową siódemką, w drugim cyklu 1 oraz
        drugim szczycie 4/22. Ma w czarnych szczytach dwie dwójki, co
        przynosić może duże przewrażliwienie, kompleksy, depresyjność.
        Generalnie urodzeniowa jedynka z urodzeniową siódemką nie mają
        emocjonalnie zbyt wielu zbieżnych aspektów, zazwyczaj też nie tworzą
        udanych związków. Fakt dużej wzajemnej fascynacji może wynikać z
        identycznych cykli oraz zgodności twojego pierwszego szczytu 7 z jego
        urodzeniową siódemką.
        Trudno powiedzieć jak to się może rozwinąć, myślę że twoja piątka z
        czarnego szczytu może tutaj trochę namieszać, gdyż za jej sprawą
        trudno jest dłużej wytrzymać w jednym związku.
        Mimo wszystko życzę oczywiście wszystkiego co najlepsze.
        Pozdrawiam
        • joddy Re: prosze pomozcie w interpretacji 07.09.08, 11:24
          Bardzo dziękuję za odpowiedź.
          To co Pan napisał zgadza się w 100% z rzeczywistością, zwłaszcza w mojej
          charakterystyce. nie doszukałam się nigdzie informacji na temat okresów trwania
          czarnych szczytów, czy jesteśmy nimi obciążeni podczas wszystkich cykli? ta
          nieszczęsna 5 w moim pierwszym czarnym szczycie bardzo uprzykrza mi życie i
          chciałabym przynajmniej jakoś złagodzić jej działanie. również 16 karmiczna daje
          mi się we znaki, w sposób jaki pan określił. skoro już znam przyczyny moich
          życiowych bolączek, zastanawiam się teraz nad wizytą u numerologa i zmianą
          karty. czy mógłby mi Pan polecić dobrego numerologa przyjmującego w Krakowie? z
          góry dziękuję.
          a co do przyjaciela, o którym pisałam, to nie jesteśmy w związku, ja bym tego
          bardzo chciała, ale w tej chwili jest to niemożliwe, bo on jest bardziej
          zainteresowany inną kobietą. ona również jest 1 (6.08.1985), więc teoretycznie
          szanse na udany związek z nią ma takie same jak ze mną. tylko ja już nie wiem
          czy przy niekorzystnym prognozowaniu jest sens walczyć o jego głębsze uczucia...
          no nic, czas pewnie pokaże co jest nam pisane.
          jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam smile
          • joddy Re: prosze pomozcie w interpretacji 09.09.08, 20:23
            czekajac na namiary na dobrego krakowskiego numerologa poczytalam troche o
            transformacjach i jestem coraz bardziej przekonana do przeprowadzenia jej u
            mnie. oczywiscie nic na sile, jesli specjalista uzna, ze jest mi ona
            niepotrzebna, nie bede nalegac, ale na prawde chcialabym wprowadzic teraz w
            swoim zyciu pewne zmiany na lepsze. do tej pory przewaznie mialam pod
            przyslowiowa gorke, ciagle z czyms walczylam i ambitnie twierdzilam, ze sobie
            sama ze wszystkim poradze. ale mam juz dosc, chce wyluzowac, pozwolic sobie
            pomoc i mam wrazenie, ze wlasnie zmaiana numerologiczna bedzie ta odpowiednia
            dla mnie pomoca.
            dlatego ponawiam prosbe o polecenie specjalisty, juz niekoniecznie krakowskiego,
            w takim celu chetnie rusze swoje cztery litery i na drugi koniec swiata wink
            wyczytalam na forum, ze zwykle poleca Pan Pania E.G. z warszawy, ale informacja,
            ze nadaje ona i piec nowych imion troche mnie powstrzymuje przed wizyta u tej
            Pani. mam chyba wystarczajaco duzo chaosu w sobie w tej chwili, zeby zrezygnowac
            z zaopatrzenia sie w tyle nowych wibracji... no chyba ze to nie dziala tak, jak
            mi sie wydaje.
            wyczytalam tez o Pani numerolog z bydgoszczy, ktora jak rozumiem jest Pana
            autorytetem i ktora dokonuje zmian tylko z checi pomocy...
            bardzo prosze o rade i dobry kontakt.
            pozdrawiam serdecznie smile
            • joddy Re: prosze pomozcie w interpretacji 16.09.08, 17:04
              Panie Januszu, jeszcze raz prosze o kontakt do dobrego numerologa.
              pozdrawienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka