re.ne 04.03.09, 06:44 Chciałam zapytać co oznacza 9 w podświadomości i jaki ma wpływ Z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 12:15 Witaj Jeśli chodzi tobie o liczbę podświadomości wyrażoną wibracją 9, to nie ma takiej możliwości. Liczbę podświadomości otrzymujemy odejmując od liczby dziewięć liczbę (ilość) lekcji karmicznych, czyli po prostu braków wibracji w naszych imionach i nazwiskach. Aby wyszła nam dziewiątka musielibyśmy więc mieć dziewięć braków, czyli po prostu nie mieć kompletnie imion i nazwisk, taka sytuacja jest niemożliwa. Największą liczbą podświadomości może być osiem, czyli osiem braków wibracji w imionach i nazwiskach. Jeśli ktoś nosiłyby imię i nazwisko np. Aja Ajas to jest to możliwe. No chyba że miałaś zupełnie coś innego na myśli.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
re.ne Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 14:57 Dostałam wróżbe od Pani Numerolog i napisała, że z daty urodzenia mam 9 w podświadomości. Niewiem co to oznacza. Odpowiedz Link
janus50 Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 19:16 No bo to była wróżba właśnie, trzeba wywróżyć co to znaczy No ale żarty na bok.. Możesz podać swoją datę urodzenia oraz zawartość wszystkich liter w imionach i nazwiskach (bez podawania ich brzmienia) i wspólnie się zastanowimy co ta Pani miala na myśli.. Drugim wyjściem jest po prostu do tej Pani zadzwonić lub napisać i po prostu się jej spytać co to znaczy oraz skąd się wzięło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Post Scriptum Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 19:18 Nie doczytałem, chodzi o datę urodzenia oczywiście, więc ta wystarczy. Odpowiedz Link
an491 Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 20:50 Witam.Przeczytałam w książce Lucjana Parfianowicza że dzień urodzenia to człon z daty urodzenia symbolizujący naszą podświadomość, miesiąc urodzenia to świadomość a rok to liczba określająca nasze możliwości w sferze nadświadomości a więc określa nasze wnętrze duchowe.Jeżeli to co tkwi w naszej podświadomości niejako "urządza" nam życie [przynajmniej dopóty, dopóki nie uświadomimy sobie naszych tzw.wzorców zachowań i nie wyzwolimy się z nich] ,to by się zgadzało, że liczbą podświadomości jest dzień urodzenia, czyli jednocześnie liczba cyklu produktywnego obejmującego okres naszego "dorosłego" życia.Panie Januszu może napisałam to nieco zawile ale myślę że Pan zrozumie i ciekawa jestem czy Pan jest tego samego zdania czy też może się mylę.Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 9 w podświadomości 04.03.09, 22:02 Witaj Rzeczywiście masz rację, mam również tą książkę, ktorą przeglądałem kiedyś i uznałem ją nieco za bardzo "pojechaną" i nie zaglębialem się w nią. Szkoda że autor nie wyjaśnia znaczenia poszczególnych liczb w opcjach proponowanych przez siebie. Podchodzę do tego z pewną rezerwą i w zasadzie nie mam zdania. Generalnie treści numerologicznej jest niewiele bo zaledwie 40 stron i do tego sporo przemieszane, bo bierze coś z Zaleskiego, ktory zajmował się systemem Cheiro, trochę z Eneagramu, trochę z Czarmińskiej. Dlatego nie wzbudziło to mojego zainteresowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link