kiki_de_montparnasse 02.03.05, 14:10 Ktoś był? Kolega mi bardzo polecał, ja jeszcze sie nie wybrałam. Można tam tez coś zjeść? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: passe-partout 03.03.05, 11:44 Chyba glownie zjesc bo reklamuja sie jako restauracja. Odpowiedz Link
kiki_de_montparnasse Re: passe-partout 03.03.05, 23:51 Aaaa! Bo mi reklamowano jako kawiarnię. Ktoś był? Odpowiedz Link
niech Re: passe-partout 04.03.05, 13:12 Nowak: serwisy.gazeta.pl/cjg/1,33251,2582278.html Odpowiedz Link
1aa1 Re: passe-partout 13.03.05, 21:06 Owszem byłam już kilka razy. Miło przytulnie, gustownie. Jedzenie - no cóż dziwne zestawienia np. łosoś zawilany boczkiem jak dla mnie profanacja. Ale desery niezłe. Kelnerka tylko nęka ciągłym wybieraniem cherbaty z zestawu pudełkowego Lipton. Ostatnio zaskoczyła mnie muzyka - poważna na żywo. Harfa i skrzypce, grają fajnie, ale jak na taki mały lokal to za głośno i chyba przesada z tym zadęciem artystycznym. Ale latem będzie miło jak otworzą ogródek. AA Odpowiedz Link
rafi.raf Re: passe-partout 16.04.05, 23:42 bylem tam dzis! odaja wysmienita czekolade! biegnijcie i pijcie! super! niestety mialem pelny brzuch, ale podobno desery nie sa tam zle, a nawet slyszalem, ze pyszne :))) Odpowiedz Link
fulvia16 Re: passe-partout 18.04.05, 22:50 byłam, jedzenie całkiem smaczne w skali od 1 do 6 na 4+, ceny średnie, kolacja dla 2 osób ok. 100 zł. Odpowiedz Link
spaldi Re: passe-partout 19.04.05, 12:14 Była, widziałam, jadłam i jestem średnio zadowolona. Niestety obsługa nie popisała się ,ale jesli chodzi o jedzenie, to jest smacznie. Ceny nie należą według mnie do średnich, bo za mały kawałek sernika trzeba zapłacić aż 12 zł., to sporo. Co do reszty, to chyba wybiorę sie, aby sprawdzić. Odpowiedz Link
dwato Re: passe-partout 21.04.05, 16:56 według plotek w maju mają otwożyć ogródek może być miło Odpowiedz Link
rafi.raf Re: passe-partout 31.05.05, 09:59 wlasnie wczoraj bylem w ogrodku i polecam! bylo fantastycznie. nieco wietrznie, ale mimo to milo! Odpowiedz Link
rafi.raf Re: passe-partout 31.05.05, 09:59 rafi.raf napisał: > wlasnie wczoraj bylem w ogrodku i polecam! bylo fantastycznie. nieco wietrznie, > > ale mimo to milo! bylo wietrznie poniewaz burza sie zblizala. sam ogrodek jest ogrodzony i cudowny! Odpowiedz Link
kiki_de_montparnasse Re: passe-partout 23.06.05, 22:56 Nareszcie wybraliśmy sie z mężem! Zjedliśmy dobre makarony i pyszne desery. Cudny ogródek, a obsługa na 4-. Generalnie polecam :-) Odpowiedz Link