Dodaj do ulubionych

Sex-shop w Birczy?

24.11.13, 19:50
Rynek w Birczy, jak wszyscy jesteśmy zapewne świadomi, stanowi kopalnię wiedzy na temat bieżących spraw w naszej gminie. Tutaj można dowiedzieć się rzeczy, które się filozofom nie śniły. Ja na ten przykład, wracając z zakupów nie tak dawno jak we wtorek dowiedziałem się mimochodem że w Birczy ma powstać nowy sklep. Nie będę zdradzał z czyich ust padły te słowa bo nie o to nam chodzi, ale chciałbym zapytać, czy prawdą jest, że w Birczy ma powstać sex-shop. Słyszałem że jeden z przemyskich biznesmenów poważnie myśli o założeniu u nas sex-shopu. Podobno bedzie tam również salon "masażu". Osobiście uważam, że pomysł nie byłby najgorszy, jako że sam jestem kawalerem i nie ukrywam że czasem mógłbym skorzystać. Obawiam się jednak że tego typu lokal mógłby się spotkać u nas z protestami mieszkańców, nie wiem jednak dlaczego, skoro wszyscy jesteśmy dorosłymi ludźmi i nikt nas do niczego nie zmusza. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • darino Re: Sex-shop w Birczy? 24.11.13, 22:21
      Według mnie sklep się nie utrzyma w tak małym miasteczku. Natomiast dyskretny "salon masażu" miałby szansę działać. Może patrioci lokalni zaprzestaną wydawania kasy w sąsiednich gminach :))).
    • klawisz2 Re: @ Birczanin 25.11.13, 14:22
      A ja nie jestem kawalerem, i też chętnie skorzystam:):) Ale na serio, jezeli mówi się o rozwoju infrastruktury społecznej , agroturystyce to nie można bojkotować pomysłów jakiegoś przedsiębiorcy. Bircza jest zatem zadupiem, że nawet PR w tym negatywnym sensie będzie miał pozytywny wydżwięk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka