Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie ma odpowiedzi władz w sprawie

03.02.07, 14:49
Prezesa Grygiera? Czyżby nowe władze gminy cosik ukrywały? A może są to po
prostu pytania niewygodne, w związku z czym nie doczekamy sie na nie
odpowiedzi? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • eeelllooo Re: Dlaczego nie ma odpowiedzi władz w sprawie 06.02.07, 11:25
      Zostawcie prezesa w spokoju :) spoko z niego ziomek, dostal dobra fuche niech
      sie cieszy :)
    • sirpumpernikiel Re: Dlaczego nie ma odpowiedzi władz w sprawie 06.02.07, 12:59
      papa666 gryzie Cię to że Pan Marcin G. dostał posadę prezesa a Ty nie? Być może
      spełni się jako prezes lepiej niż jego poprzednik (nie wiem czy taki był ale
      mniejsza o to) Trzeba było iść i się starać o tą posadę a nie siedzieć cały
      czas na forum i pisać bezsensowne posty. Wcale się nie dziwie że nikt nie chce
      odpisywać bo temat zaczyna się robić nudny jak i wiele innych tematów
      poruszanych na tym forum.
      • papa666 spokojnie dziadku 12.02.07, 00:18
        bo jeszcze zawału dostaniesz!!! a wiesz ze w dzisiejszych czasach to bardzo
        łatwo o to. Ja nie muszę starać się o posadkę, bo mam bardzo miłą i przytulną i
        nawet odrobinę lepiej płatną to raz, a dwa to nie mam zamiaru teraz ani kiedy
        indziej pchać się w gniazdo żmij jakie obecnie jest w gminie i w
        spółce.pozdrawiam
    • demonv poco odpowiedź 12.02.07, 00:58
      I co ci da odpowiedź:DD A tak wogóle Marcin G. jest wykształcony jak dobrze mi
      się wydaje w kierunku zarządzanie i marketing, a w frmie w dzisiejszych czasach
      zawet mile są widziani ludzie na stanowisku kierowniczym którzy znają się na
      zarządzaniu (czyli działalności inwestycyjnej i finasowej), a nie tylko na
      działalności operacyjnej. Tak więc podejrzewam że o stanowisku nie zadecydowały
      układy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka