ksidar 18.03.08, 00:00 Jest to temat nie zwiazany z forum ale może ktoś coś zaproponuje chodzi o to jak odszukać osobę za pomocą internetu nie majac nic oprócz imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino ciężka sprawa ... 18.03.08, 08:14 Jeśli ma rzadkie imię i nazwisko, to jeszcze nie ma problemu, chociać będziesz musiał przejrzeć kilkaset stron w internecie. Jeśli bardziej popularne - to nie będzie lekko ... Podobno w internecię są jakieś strony osób poszukujących znajomych, ale nigdy na takową nie trafiłem. W każdym bądź razie życzę sukcesu w poszukiwaniach ! Odpowiedz Link
meiske Re: ciężka sprawa ... 18.03.08, 09:56 jest opcja szukania znajomych na nasza klasa Odpowiedz Link
carexic Re: poszukiwania 18.03.08, 19:20 możesz spróbowac przez internetową ksiązke telefoniczna zarówno abonentów tp jak i sieci komórkowych sam kiedys szukałem numeru do pewnej osoby i tez znałem tylko imie i nazwisko , pozdro Odpowiedz Link
savage6 Re: poszukiwania 19.03.08, 21:18 Da się w przyrodzie nie ma rzeczy nie możliwych a w sieci tym bardziej problem jest na ile to bedzie legalne dzialanie dana osoba może sobie tego nie życzyc a bazy danych szczegolnie polskie są ciekawe hehe w tym całym bałagnie można sie zabawić pytanie jaki to ma cel i czy dana osoba korzysta z sieci ;) Odpowiedz Link