fumba1 28.02.09, 09:30 Chciałbym uprzedzić, że wszystkie wpisy nie związane z gminą Bircza będą usuwane. Pretensje w sprawie usuniętych w bieżącym tygodniu wpisów proszę również kierować do mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
birczanin7 Re: W sprawie forum 28.02.09, 21:51 Oczekiwać by należało, że forum zmieni marazm senny, ale kwiatuszkiem jest uwiędłym, bo w gminie gorzej,coraz gorzej, internet zdrowieć nie pomoże, dziesięciu gości tłucze słomę w fikcji strzeżono- dozwolonej. Odpowiedz Link
dymek25 Re: W sprawie forum 01.03.09, 16:43 Chyba słuszna decyzja. Zainteresowani drażliwymi tematami lub dyskusją dla dyskusji znajdą sobie miejsce na innych forach, które zresztą doskonale znają. Oby tylko cenzura nie poszła dalej, wszak i w Birczy jest wiele punktów zapalnych. Odpowiedz Link
rodot Re: W sprawie forum 01.03.09, 19:08 Usuwanie postów to żadna dyskusja,faktycznie zawężono grono tego forum,Szkoda-czyżby faktycznie administratorzy nie wytrzymali siły argumentów ?. Odpowiedz Link
krados Re: W sprawie forum 01.03.09, 19:32 Chcieli tylko o gm. Bircza.Przedwczoraj napisałem o mordzie na rodzinie Sugierow w Sufczynie. I też usunęli.Buraki. Odpowiedz Link
dymek25 Re: W sprawie forum 01.03.09, 19:54 Nie zgodzę się z tym "zawężeniem grona forum", ciągle mam nadzieję, że o historii Birczy, jej sprawach aktualnych, będzie można wypowiadać się swobodnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarnateczka1 Re: W sprawie forum 01.03.09, 19:09 "dymek25 napisała: (...) > Oby tylko cenzura nie poszła dalej, wszak i w Birczy jest wiele punktów zapalnych.>" I poszła. W temacie o pomnikach dla UPA, wczoraj podałem link do artykułu o mordzie zbiorowym w Hutcie Pieniackiej na Lwowszczyźnie. Dziś już go nie widzę - prawda w oczy kole?! Odpowiedz Link
fumba1 W sprawie forum - cenzura 01.03.09, 19:38 Jak już pisałem, piszemy o naszej gminie - więc Huta Pieniacka odpada. Co do Sugierów, proszę założyć osobny wątek na ten temat, a nie zniknie. Odpowiedz Link
pz55 Re: W sprawie forum 01.03.09, 20:03 Na forum Bircza,tylko o gm. Bircza.Co to jakieś getto chcą zrobić?. Odpowiedz Link
carexic Re: W sprawie forum 01.03.09, 20:40 "getto"(czyt. zero tolerancji) dla tych którzy szukają tu m-ca do klepania setek postów na tematy w ogóle nie mające związku z naszą gminą i jej historią. Jest kilka innych for na których m.in. tematyka Wołynia itp. itd. jest non top wałkowana a jeśli nie odpowiada wam wypowiadanie się na nich zawsze możecie założyc sobie własne fora ( co moim zdaniem jest swoistego rodzaju najlepszą alternatywą) dla tych którzy mają zamiar nadal z uporem maniaka wpisywać wątki i tematy nie związane z gminą Bircza na tym forum . Odpowiedz Link
birczanin7 Re: W sprawie forum 03.03.09, 14:53 Internet tym na świecie słynie, że wolno to co w świecie ginie w nietolerancji i zakazie. Zatem dla racji ogół-środka zacząć należy od wychodka, bo ten akurat cuchnie w gminie i Podkarpackiej u- Krainie. Odpowiedz Link
birczanin7 Re: W sprawie forum 03.03.09, 14:53 Internet tym na świecie słynie, że wolno to co w świecie ginie w nietolerancji i zakazie. Zatem dla racji ogół-środka zacząć należy od wychodka, bo ten akurat cuchnie w gminie i Podkarpackiej u- Krainie. Odpowiedz Link