krzemir 25.10.06, 14:17 Gdzie jest jakiś solidny sklep-serwis z oponami? Piaseczno i okolice. Żeby ktoś nie wciskał jak leci tylko coś doradził. I oczywiście w sensownych cenach ;) dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owrank Re: OPONY W PIASECZNIE 25.10.06, 15:19 a z norauto masz zle doswiadczenia _ w mysiadle tez cos jest. Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: OPONY W PIASECZNIE 26.10.06, 08:35 Ja polecam sklepy internetowe (ceny dużo niższe niż w sklepach stacjonarnych, nawet po doliczeniu kosztów montażu - wysyłka zazwyczaj gratis): www.opony.com.pl/ - super serwis dużo artykułów, dobre ceny www.opony24h.pl/Torek Odpowiedz Link Zgłoś
lambs Re: OPONY W PIASECZNIE 26.10.06, 15:04 W Wolce Kozodawskiej vis a vis stadionu. Zródlana. Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: OPONY W PIASECZNIE 26.10.06, 15:52 A ja polecam firmę w Iwicznej, jadąc z Piaseczna w stronę Magdalenki zaraz za torami po lewej stronie ulicy jest brama, a po jej bokach wysokie flagi. To tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuskarenifer Re: OPONY W PIASECZNIE 27.10.06, 14:14 hej, polecem zaklad na ul.Jana Pawla w Piasecznie. Nie pamietam dokladnie numeru ulicy, ale latwo trafic, bo jest dokladnie na wprost skrzyzowania z ul.Powstancow Warszawy. Jest reklama przy wjezdzie. Sa dobrzy i moge ich smialo polecic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwieniec Re: OPONY W PIASECZNIE 28.10.06, 21:55 A ja byłem tam tylko raz(4 lata temu) i więcej nie pojadę. Opony wymieniali mi na zapiaszczonym placu, po wymianie sam musiałem takie up... włożyć do samochodu, o workach nawet nie było mowy. Szef próbowaał wcisnąć mi 10 letnie opony twierdząc, że to prawie nówki, na szczęście DOT opony potrafię rozszyfrować. Polecam Iwiczną, za torami po lewej stronie, ale tylko na zmianę opon, bo jeśli chodzi o kupno to w internecie jest najtaniej, jeszcze są promocje i do 200PLN można wyrwać markowe opony, dostawa przeważnie w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annalena Re: OPONY W PIASECZNIE 28.10.06, 18:15 na obwodnicy - nie pamiętam adresu, wyjeżdżając ze staszica na wprost, przejechać przez obwodnicę i od razu w lewo w bramę. Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: OPONY W PIASECZNIE 28.10.06, 20:46 A ma ktos może doświadczenie z Norauto? Ceny opon wyglądają sensownie,a do tego montaż gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
iwieniec Re: OPONY W PIASECZNIE 29.10.06, 11:25 Montaż tak, ale upewnij się, czy nie płacisz za wyważenie. a to u nich pewnie 4x15PLN=60zeta. Tak było kiedyś tzn. rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
orik1 Re: OPONY W PIASECZNIE 29.10.06, 17:14 "Eko-Gum" Opony i felgi światowych liderów tej branży. 05-510 Chylice, ul. Piaskowa 1 - woj. mazowieckie tel. (022) 7500033. Dobre ceny i obsługa. A jeśli wogóle chodzi o obsługę, to akurat nie w tym przypadku ale ogólnie trzeba sprawdzać i patrzeć na ręce. " Nie myli się ten, kto nic nie robi" Odpowiedz Link Zgłoś