panna2002 29.10.08, 01:40 Chcę córce wyprawić urodziny dla koleżanek i kolegów będzie ok 20 osób, co możecie polecić, proszę o namiary na adres tego portalu, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koniczy-nka155 Re: Urodziny dla 6-latków 29.10.08, 02:23 Polecam Klub Dziecka na ul. Orężnej.Mój syn był zapraszany już dwa razy na przyjęcia urodzinowe kolegów z klasy. Mieli tam świetną zabawę. Ja też niebawem przymierzam się do zorganizowania mu tam urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
nionik Re: Urodziny dla 6-latków 02.11.08, 21:52 Polecam klub w Zalesiu Dolnym KALEJDOSKOP. Moje dziecko bawiło się tam na imprezie Halloween i było zadowolone. Na pewno organizują też imprezy urodzinowe. www.kalejdoskop.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goldenmila Re: Urodziny dla 6-latków 03.11.08, 15:09 polecam Koalę koło parku w Piasecznie - www.koala.com.pl , tel.7567368 - bardzo fajne miejsce na urodziny dla dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
werona.beauty Re: Urodziny dla 6-latków 05.11.08, 23:10 Ja również polecam KALEJDOSKOP. Mój synek chodzi tam do przedszkola. Miał też wyprawiane urodziny. Byliśmy zadowoleni. www.kalejdoskop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowenutki Re: Urodziny dla 6-latków 10.11.08, 22:04 Zapraszam do skorzystania z usług Bajkowych Nutek. Organizujemy wspaniałe przyjęcia urodzinowe, choć firma dopiero powstała do organizacji przyjęć mamy zatrudnionych pedagogów z dużym doświadczeniem. Zapraszamy, konsultacja i prototyp scenariusza GRATIS. www.bajkowenutki.pl tel. 504 057 529 Odpowiedz Link Zgłoś