hasan4 13.10.10, 20:05 Spotkania pielęgnacyjne z doborem kosmetyków do pielęgnacji twarzy i całego ciała, nauka makijażu chętnych proszę o kontakt: wicinka@wp.pl tel. 604234281 Agata doradca do spraw pielęgnacji skóry i wizażu www.marykay.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pcmarykay Re: MARY KAY 29.10.13, 10:37 Witam! Jestem Niezależną Konsultantką Kosmetyczną Mary Kay z Warszawy. Jeżeli jesteś zainteresowana wypróbowaniem kosmetyków tej marki napisz lub zadzwoń. pcmarykay@wp.pl lub 501047523. Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link
123sabina123 Re: MARY KAY 10.11.13, 16:35 a ja znalazłam te kosmetyki allegro.pl/mary-kay-cudowny-zestaw-timewise-dwa-rodzaje-cery-i3688688153.html cena jest dużo niższa od katalogowej.. Odpowiedz Link
hasan4 Re: MARY KAY 13.01.14, 18:08 Witam ponownie Kupując na portalach internetowych klient pozbawiony jest wielu ważnych przywilejów, które oferują konsultantki kosmetyczne: - osobistą opiekę konsultantki z doborem kosmetyków - indywidualne warsztaty pielęgnacyjne oraz wizażowe MARY KAY - gwarancja 100% satysfakcji MARY KAY, gdzie zakupiony produkt można zwrócić lub wymienić na inny Poza tym nie wiadomo czy to jest produkt oryginalny, nieużywany i co jest w środku Każda zainteresowana osoba może nabywać kosmetyki po promocyjnych cenach i zyskać jeszcze więcej. W jaki sposób? Zapraszam indywidualnie na rozmowę kontakt jw. Odpowiedz Link