assett 26.09.07, 11:41 Witam, prosze sasiadów o pomoc przy wyborze routera do naszego internetu. mam na oku d-linka- DI524 ale nie wiem czy jest ok może macie jakieś lepsze pomysły. Zgóry dziekuje za pomoc asset Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponurus Re: Router 26.09.07, 15:17 Osobiście polecam firmę Planet bądź Linksys i jej routery. Kiedyś miałem d-link-a ale inny model i było z nim trochę problemów. Wg opinii z internetu d-link jest bardzo wrażliwy na skoki napięcia w sieci elektrycznej. Podobni nawet małe zmiany powodują zawieszenie się sprzętu Odpowiedz Link
webadmin3 Re: Router 26.09.07, 16:15 Używałem w poprzednim mieszkaniu d-linka DI524 ponad rok. Internet z kablówki rozsyłał po kablu do komputera stacjonarnego i przez WiFi do laptopa. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Byłem z niego zadowolony. Obecnie mam blueconnect HSDPA (na SM nie zdecydowałem się jeszcze) i szukam routera z wejściem na kartę sim (z modemem 3g) lub przez ExpressCard. Może ktoś zetknął się z takim routerm. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Zbyszek Odpowiedz Link
webadmin3 Re: Router 26.09.07, 20:42 Przepraszam, mój router to model d-link DI-624+, a nie 524, jak napisałem wcześniej. Nawiasem mówiąc, jest na sprzedaż. Pozdrawiam. Zbyszek Odpowiedz Link