Dodaj do ulubionych

wiosenne porządki

23.05.05, 18:03
Zaczęło się.Drogowcy z wielkim opóźnieniem wyszli na drogi załatać zimowe dziury.Kierując autkiem już nawet nie klnę pod nosem,widząc zastawione barierkami całe odcinki dróg.Naprawa mostu na drodze do Jasienicy zaowocowała ciekawym znaleziskiem z czasów wojny.Co niektórzy byli pewnie zadowoleni przymusową ewakuacją z miejsc pracy.:)Zaczęto nawet gruntownie odmładzać wewnątrzzakładowe wiadukty,by dostosować je do zwiększającego się ruchu dużych samochodów.Ruszyło się również w sprawie zachodniej obwodnicy Szczecina,która sięgnie też Polic.MOże wreszcie będzie można zrealizować przeprawę przez Odrę.Najważniejsze,że coś się dzieje.
pzdr
Obserwuj wątek
    • iza-bela8 Re: wiosenne porządki 25.05.05, 13:42
      I bardzo mi sie ten ruch podoba ! Znaczy - coś się dzieje ! Żeby
      tylko "bombowo" juz wiecej nie było !
      • parkowy Re: wiosenne porządki 25.05.05, 17:43
        Każdemu się podoba.:) Jednak zgadzam się z Bozką,nie można wiecznie łatać dziur.Może wystarczy zmienić złą polską normę i położyć nakładki asfaltowe od razu tak jak trzeba?
      • bozka70 Re: wiosenne porządki 29.05.05, 09:56
        zaczepiając wątek iza-beli8 to sądze że bąbowo będzie jeszcze nie raz, za
        każdym razem gdzie kolwiek zaczynają jakiś remont lub budowe zastanawiam się
        ile znajdą niespodzianek kryjących się pod ziemią i czy w końcu nie dojdzie do
        tragedii
        • sheki Re: wiosenne porządki 29.05.05, 20:18
          Dziś jechałem do Szczecina przez Siedlice,koszmar...Dziura na dziurze.Czy ktoś pamięta również o tej drodze??
          • iza-bela8 Re: wiosenne porządki 31.05.05, 13:09
            sheki napisał:

> Dziś jechałem do Szczecina przez Siedlice,koszmar...Dziura na dziurze.Czy
            ktoś
            > pamięta również o tej drodze??

Ja, ja pamietam ! ....... bo nią jeżdżę !!! :))
            • sheki Re: wiosenne porządki 31.05.05, 23:46
              Qrcze,odnoszę wrażenie,że nie tylko my czytamy to forum.Jadąc dziś do Szczecina,zauważyłem na drodze ekipę łatającą dziury!! Ma się tę "moc opiniotwórczą",co?:))
              • iza-bela8 Re: wiosenne porządki 01.06.05, 06:24
                I o to chodzi , o to chodzi !!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka