Dodaj do ulubionych

Netia i II Etap

21.10.05, 12:34
Podpisali ze mna umowe 3.10, teraz sie okazuje, ze nie maja technicznej
mozliwosci podlaczenia mi telefonu - ktos sie orientuje o co tu chodzi ?
Studzienki sa, jakies slupki telekomunikacyjne sa. Ciekaw jestem dlaczego nie
moga podlaczyc :(
Obserwuj wątek
    • lemontea Re: Netia i II Etap 23.10.05, 21:54
      tja... mnie w końcu podłączyli ale jestem z I etapu ;)
      • piotrt75 Re: Netia i II Etap 24.10.05, 10:14
        a dlugo podlaczali ?
        • lemontea Re: Netia i II Etap 24.10.05, 16:01
          dzięki opiekunowi poleconemu przez jednego z sąsiadów w ciągu 7 dni miałam
          Net ;))) Proponuję ten sam kontakt, bo przez numer BOK Netii to przez miesiąc
          czekałam na info czy mogą u mnei zainstalować łącze ;)
          • piotrt75 Re: Netia i II Etap 25.10.05, 12:09
            a mozesz podeslac mi ten kontak na e-maila ?
            • lemontea Re: Netia i II Etap 26.10.05, 14:44

• Re: Internet ponownie
              grabowscy 28.09.05, 12:15 + odpowiedz

Odszukalem i dodzwonilem sie do handlowca ktory kiedys zostawil nam ulotke.
              Tomasz Morawski 500-371-904.
              Z polna nie ma problemu 7 do 14 dni. Przyznal, ze trudniej jesli chodzi o
              Polnych Kwiatow.
              Obecnie oczekuje na oferte przeslana mailem.
              Jerzy
              • piotrt75 Re: Netia i II Etap 26.10.05, 15:17
                > Tomasz Morawski 500-371-904.
                mam jego ulotka na korytarzu, ale nie moglem sie dodzwonic i skontaktowalem sie
                z T. Durmajem (te z kolei ulotke mialem w garazu), no i umowe mam, a kabla nie
                :( Ale zadzwonie do tego Morawskiego moze da rade cos przyspieszyc.
    • zielinski.j Re: Netia i II Etap 27.10.05, 15:39
      Ja podpisałem umowę 6.09.05r. w umowie zapis, "ostateczny termin uruchomienia
      usługi 6.10.05r." (mnia być uruchomiona 1.10.05r.). Ośmieliłem się więc koło 15
      bm. zadzwonić i spytać czy może ktoś już podłączył a ja oniczym nie wiem.
      Okazało się, że niestety moja umowa została wprowadzona do systemu dopiero
      3.10.05r. a w dniu dzisiejszym nie da się nic więcej ustalić i powinienem
      zadzwonić po niedzieli (dzwoniłem w piątek). Jako że zadzwoniłem w czwartek nic
      się nie posunęło o zostałem tylko przeproszonyi poinformowano mnie, że moje
      zlecenie otrzymało statys priorytetu, a co za tym idzie na pewno ktoś się ze
      mną skontaktuje już w przyszłym tygodniu i będe wiedział coś wiecej. I wiem już
      w srodę zadzwoniła Pani, że już wszystkie problemy techniczne są usunięte i już
      na początku listopada będzie uruchomiona usługa. Rozumiem, że skoro u mnie to
      i u innych też. Ja jednak wolałbym usłyszeć, że możliwości techniczne będą w
      przyszłym roku a mieć założony telefon w połowie listopada niż odwrotnie.
      Jeżeli komuś udało się pieszyć i uzyskać jakieś zadośćuczynienie od takich firm
      jak TP, Netia czy Dialog to gratuluję i poproszę o informacje jak to zronić
      pozdrawiam
      Jarek z rodziną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka