Dodaj do ulubionych

Irygator do zębów.

13.12.09, 14:38
Zastanawiam się czy ktoś z Was używa irygatora do zębów?

Mam bardzo ściśnięte zęby - a teraz doszedł jeszcze do tego aparat - i nie mam szans żeby dotrzeć wszędzie z nitką więc pomyślałam, że irygator byłby dobrym rozwiązaniem.

Przeglądam sieć i znalazłam TEN - ma dość dobre opinie wśród użytkowników.

A może Wy macie swoje typy?
Obserwuj wątek
    • mysmo Re: Irygator do zębów. 13.12.09, 23:09
      Pamiętam jak około tygodnia spędziłem na czytaniu który irygator lepszy i dlaczego... wink

ja używam tego:

aptekajakmarzenie.pl/braun-oralb-professional-care-oxyjet-center-koszt-wysylki-zlotych-towar-dostepny-reki-p-7582.html
      To jest "kombajn" ze szczoteczką ale sam też można kupić. Tylko uważaj na ceny, bo zdarzają się dwukrotne przebitki!
    • agusiaki Re: Irygator do zębów. 20.12.09, 00:27
      Byłam zadowoloną użytkowniczką TEGO właśnie irygatora niemal 2 lata aż się
      tydzień temu zepsuł! Muszę go oddać do serwisu a niestety w moim mieście
      takowego nie ma. Inna opcja - reklamować u sprzedawcy też nie wchodzi w grę, bo
      kupiłam na wyjeździe. Grrrr...
      • mysmo Re: Irygator do zębów. 21.12.09, 18:04
        Ja swój mam dopiero od tegorocznych wakacji.

Gdzie kupujesz końcówki do szczoteczki? Wszędzie są tylko te z dużą główką, a szukam tych do przestrzeni międzyzębowych, tych mniejszych, wąskich, co są też w zestawie.
        • agang Re: Irygator do zębów. 03.01.10, 19:52
          ma od paru miesięcy Oral B i jestem zadowolona
        • ksuwala4 Re: Irygator do zębów. 12.07.13, 09:59
          Różne końcówki do szczoteczek możesz znaleźć tutaj. Mają też dostępne irygatory i końcówki do nich
      • agusiaki Re: Irygator do zębów. 19.12.10, 14:19
        Znalazłam swój post sprzed roku i dla porządku muszę napisać, że dystrybutor sprzętu tej marki przyjął moją reklamację i odesłano mi kurierem nowy irygator smile Pełne zadowolenie smile
        • robak.rawback Re: Irygator do zębów. 30.04.11, 18:15
          kupilam ten

waterpik water flosser cordless plus
          www.nature.com/bdj/journal/v209/n6/full/sj.bdj.2010.859.html
          ale teraz sie zastanawiam czy on jest naprawde potrzebny jesli sie szczotkuje, uzywa i nici i wyciorkow i plucze dobrze zeby

wiec sie zastanawiam teraz czy go wlasciwie nie oddac glownie dlatego ze jest drogi i to dodatkowa zabawka ktora mi czas zajmie..... a bycmoze nic dodatkowego nie wniesie
          jakies opinie na ten temat?

• msf13 Re: Irygator do zębów. 17.12.13, 09:25
      A czy ktoś uzywał irygatora Sowash, takiego nakładanego na kran, bez własnego silniczka?
      Warto to kupić?
      • sloooneczko Re: Irygator do zębów. 15.01.14, 21:35
        Jak irygator to tylko Waterpik i tylko pod kabel, ze się tak wyraze. Najbardziej popularny model to WP-100. Ma specjalistyczne koncowki w tym do aparatow orto.Braun to psikadlosmile

www.domowydentysta.com.pl/waterpik-wp-100-e2-ultra-7-koncowek-id-8.html
        Jeżeli szczoteczka elektryczna to tylko soniczna przy aparatach ortodontycznych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka