Dodaj do ulubionych

ORTOPROTEX w Łodzi

24.02.10, 21:52
Myślałam, że nie mam już szans na ładny uśmiech. Mając 42 lata, zawitałam do Ortprotexu. Moje zęby były istnym wyzwaniem dla pani dr Joasi Ślusiewicz.Równo w ciągu roku dokonała cudu.Walczyła o każdy milimetr zgryzu. To prawdziwa wizjonerka, pasjonatka ortodoncji, przyjaciel zakompleksionych.Leczenie jest profesjonalne i uczciwe, do tego piękne gabinety i szczerze przyjazna atmosfera. Od trzech lat mam zdjęty aparat i nadal mogę liczyć na bezpłatne wizyty kontrolne i bezpłatną pomoc ortodontyczną.
Obserwuj wątek
    • martunia60 Re: ORTOPROTEX w Łodzi 24.02.10, 22:34
      cosik tu nie gra .....
      jedna pisze tak a druga tak
      bo chyba o tej samej klinice mowa , czy sie myle ???

forum.gazeta.pl/forum/w,23692,107351185,107351185,UWAGA_NA_ORTO_W_LODZI.html
      • yeee Re: ORTOPROTEX w Łodzi 25.02.10, 00:42
        ojejejej
        ORTOPROTEX to nie ORTO...
        nie mylić...
        • martunia60 Re: ORTOPROTEX w Łodzi 25.02.10, 10:14
          smile to ok
    • ewakuch Re: ORTOPROTEX w Łodzi 07.05.10, 22:22
      Wszystkim, którzy mają problemy ze swoim zgryzem polecam "Ortoprotex" i panią dr
      J.Ślusiewicz. Zapytacie dlaczego właśnie ona? Na założenie aparatu decydowałam
      się dość długo, chociaż doskonale wiedziałam, że powinnam założyć go już dawno.
      Zwlekałam, bo nie umiałam zaufać żadnemu z ortodontów do których zawitałam.
      Wreszcie, dzięki stronie internetowej trafiłam do "Ortoprotexu" - to było
      kolejne podejście, tym razem bardzo udane. Już po pierwszej wizycie, a w
      zasadzie pod jej koniec podjęłam decyzję, że swój zgryz oddam w ręce p. dr
      Ślusiewicz. Wreszcie znalazłam ortodontę, który wiedział co robić - od początku
      do końca. Aparat nosiłam 2 lata - warto było. Pani dr sprawiła, że po 25 latach
      życia z wadą zgryzu wreszcie uwierzyłam w siebie.Teraz oddałam w ręce pani dr
      swojego syna, który ma wadę genetyczną po mnie i to, czego już dokonała jest
      tylko dowodem na to,że dr Ślusiewicz to faktycznie pasjonatka ortodoncji - kocha
      to, co robi i nie boi się wyzwań.To profesjonalistka w swoim fachu. Każda wizyta
      to sama przyjemność. Polecam gorąco wszystkim tym, którzy mają jeszcze jakieś
      wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka