lukasosedi 05.11.12, 14:55 Witam, pewnie już ten temat gdzieś się przewinął...ale mimo wszystko chciałem zebrać jakieś świeże opinie na temat dr Piotra Fudaleja. Potrzebuje ortodonty pilnie, dlatego pytam)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7mirka Re: Piotr Fudalej 16.11.12, 20:23 Hi, Dr Fudalej jest najlepszym specjalista w Polsce,moge tak powiedziec gdyz zanim mnie wyleczyl chodzilam do roznych pseudo ortodontow i wszyscy twierdzili,ze nic z ta wada jaka mam nie da sie zrobic i trzeba z tym zyc !Dr Fudalej przywrocil mi chec do zycia i gdyby nie jego leczenie dzisiaj wygladalabym jak potwor. Polecam kazdemu,jest GENIALNY !!!!!!!! Dziekuje Doktorze !!! Odpowiedz Link
lukasosedi Re: Piotr Fudalej 19.11.12, 11:21 Dzięki wielkie "7mirka")) pójdę za Twoją radą! Popytałem jeszcze wśród znajomych i nieznajomych ;p i każdy mi go poleca. Jestem umówiony na wizytę w piątek - dam znać jakie było moje pierwsze wrażenie pozdrawiam! Odpowiedz Link
lukasosedi Re: Piotr Fudalej 26.11.12, 13:21 Jak obiecałem tak piszę byłem na wizycie w piątek w klinice dr Piotra i od samego początku wszystko z czym się zetknąłem zrobiło na mnie miłe wrażenie. Ze względu na to, że mój zgryz nie jest aż tak tragiczny (zdjęcia twarzy i zębów) - dowiedziałem się jak będzie wyglądało leczenie, plus minus jak długo, a koszty przeliczyłem sobie sam Gość ma nieprawdopodobną wiedzę, doświadczenie - to od razu widać! Zresztą znalazłem w necie, że został profesorem na jakimś uniwersytecie za granicą - to też coś znaczy. Mogę polecić gabinet dr Fudaleja, przynajmniej na tym etapie W trakcie leczenie też coś skrobnę! Odpowiedz Link
7mirka Re: Piotr Fudalej 26.11.12, 19:17 Ciesze sie,ze rozpoczales leczenie. Przekaz dr pozdrowienia od Marty z Rzeszowa i wszystkiego najlepszego . Odpowiedz Link
7mirka Re: Piotr Fudalej 26.11.12, 19:27 Ciesze sie ze,podjales leczenie u dr. Prosze przekazac pozdrowienia od Marty z Rzeszowa i pozyczyc mu wszystkiego najlepszego w dalszej karierze naukowej w Szwajcarii. Odpowiedz Link
lukasosedi Re: Piotr Fudalej 27.11.12, 16:49 Też się bardzo cieszę)) pozdrowię go na pewno!!! Odpowiedz Link
janinawarszawa Re: Piotr Fudalej 26.11.12, 13:38 Potwierdzam, potwierdzam i jeszcze raz potwierdzam! Ludzie nie marnujcie czasu na innych lekarzy!!! Partacze i do tego nie wykształceni! Bujałam się po Warszawie i okolicy przez ładnych parę miesięcy o ilości wydanych pieniędzy już nie wspomnę i, zresztą całkiem przypadkowo trafiłam do dr Piotrka Fudaleja - REWELACJA!!! Walcie jak w dym! Odpowiedz Link
lukaniowarszawa Re: Piotr Fudalej 03.12.12, 12:44 Zgadzam się z wami w 100%. W zeszłym tygodniu miałem ściągany aparat i wygladam super! Bujałem się po kilku lekarzach i każdy mi mówił, że to wiąże się z ekstrakcją, albo że to za późno na leczenie...bezedura! Całkiem przypadkowo trafiłem do dr Piotra Fudalej, bo akurat koleżanka z pracy miała jakiś epizod z jego gabinetem, więc go poleciła. Nie żałuje bo, choć leczenie trwało prawie 2 lata - ponoć standard - mam świetny uśmiech! Aa i od razu napisze...ceny są takie jak w większości gabinetów w Warszawie (w cenie są wliczone materiały eksploatacyjne, a nie wszędzie tak jest). Jakby ktoś chciał więcej info piszcie! Odpowiedz Link
michaldance Re: Piotr Fudalej 03.12.12, 19:04 Jezus Maria, przecież to widać... że te posty są pisane przez jedną i tą samą osobę która sobie sama odpowiada na posty mimo że z innych nicków... Ale widać niektórzy lekarze potrzebują silnej reklamy żeby pacjenci do nich trafiali Odpowiedz Link
krk23r Re: Piotr Fudalej 03.12.12, 19:18 Wiecie to jest tak jak z tym Piskorskim z Zakopanego. Dużo pozytywnych komentarzy w necie a w praktyce rozczarowanie. Czysty PR który nie ma przełożenia na rzeczywistość niestety!!!NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link
michaldance Re: Piotr Fudalej 03.12.12, 20:16 krk23r napisał(a): > Wiecie to jest tak jak z tym Piskorskim z Zakopanego. Dużo pozytywnych komentar > zy w necie a w praktyce rozczarowanie. Czysty PR który nie ma przełożenia na rz > eczywistość niestety!!!NIE POLECAM !!! A teraz wyładujmy swoją frustrację Dobremu lekarzowi na pewno to nie zaszkodzi Odpowiedz Link
lukasosedi Re: Piotr Fudalej 04.12.12, 11:57 Tak czy owak, rozpocząłem u niego leczenie i jest ok. Pozdro! Odpowiedz Link