magda1976r 12.06.06, 14:04 Polećcie mi ortodonte, który leczt=y aparatem lingwalnym w Szczecinie? Czy ktoś ze Szczecina ma taki aparat? jak wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sicha1 Re: aparat lingwalny w Szczecinie??? kto ma? 12.06.06, 16:02 Ja mam aparat staly metalowy zakladany w Szczecinie i kazdy mysli ze to sa brylanciki na zebach poniewza jest bardzo maly i profesjonalnie zalozony i ja czuje sie z nim super moge usmiechac sie do bolu ) Zakladany byl w klinice prywatnej Hahs ul czwartakow w Szczecinie polecam goraco.Pa. Odpowiedz Link
mariusz781 Re: aparat lingwalny w Szczecinie??? kto ma? 12.08.06, 12:21 ja nosze aparat 2 lata. zakładałam u dr Ziemby. przyjmuje na TkackieJ. Jestem bardzo zadowolona. polecam. Odpowiedz Link
ortodonta dr Radosław Grygiel 12.08.06, 14:16 Polecam dr Radosława Grygiela, www.orto-perfekt.pl, którego doświadczeniu w aparatach językowych nikt w Szczecinie i okolicach równac się nie może. Jeśli, ktoś w Szczecinie założył aparat językowy ,to były to pojedyńcze przypadki. Dr Grykiel nie tylko założył kilkadziesiąt aparatów językowych ale również zakończył z powodzeniem leczenie wielu pacjentów. Jest jedynym w Polsce autorem prac naukowych dot. ap. językowych. Odpowiedz Link