renika7 10.08.06, 23:46 Zależy mi na naprawdę dobrym specjaliście który zna sie na rzeczy . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plpk Re: Dobry ortodonta - KRAKÓW 11.08.06, 22:18 Dr Anna Zalewska z ORTO PRAXIS czy jaokś tak. Przyjmuje na ul.Benedykta chyba 20 na Podgorzu mała uliczka znajdziesz bez problemu Uwazam ze jest swietna. prawdziwa profesjonalistka, wizyty zawsze punktualne, miła i sympatyczna. Ja własnie wczoraj zdjełam aparat i efekt rewelacyjny!!! Odpowiedz Link
plpk Re: Dobry ortodonta - KRAKÓW 12.08.06, 14:05 wizyta kosztuje 50zł za jeden łuk i 100zł za dwa łuki. Aparat metalowy 1600 1 łuk. Odpowiedz Link
gosia2751 Re: Dobry ortodonta - KRAKÓW 20.08.06, 10:24 ja polecam dr Justynę Łyszczarz z Centrum Zdrowego Usmiechu, stronak internetowa www.nieboli.pl, pracuje również w Uniwersyteckiej Klinice Stomatologicznej na Montelupich, ja do niej chodzę jest bardzo miła i fachowa, w razie pytanek pisz na e-maila gosia275@vp.pl Odpowiedz Link
iza_crazy Re: Dobry ortodonta - KRAKÓW 26.08.06, 18:04 plpk, prosze powiedz mi ile trwa wizyta na ktorej zdejmuje sie aparat( ja mam jeden łuk)pół godzinki czy wiecej.bardzo mi zalezy żeby to wiedziec Odpowiedz Link