moniar83 17.09.08, 13:23 No i stało się... 24 wrzesnia zakladam Damona 3... jakie macie dla mnie rady? Co jesc? czego nie jeść? Jak dbac o Damona tzn o jego higienę Proszę o wszystkie cenne wskazówki dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiaki Re: ZAKŁADAM APARAT DAMON - PROSZĘ O WSKAZÓWKI I 17.09.08, 13:58 Proponuję najpierw lekturę forum - to wszystko już było i to nie raz Odpowiedz Link
moniar83 Re: ZAKŁADAM APARAT DAMON - PROSZĘ O WSKAZÓWKI I 17.09.08, 17:54 Przejrzalam nie raz. Takze uprzejmych i milych prosze o rady Odpowiedz Link
agusiaki Re: ZAKŁADAM APARAT DAMON - PROSZĘ O WSKAZÓWKI I 17.09.08, 21:26 Skoro przeczytałaś i dalej nie wiesz to jak Ci pomóc? Odpowiedz Link
sisigma Re: ZAKŁADAM APARAT DAMON - PROSZĘ O WSKAZÓWKI I 19.09.08, 13:19 Jak założysz i będziesz miała konkretne pytania to na pewno Ci odpowiemy. To o co teraz pytasz pod hasłem "porozmawiajmy o moim aparacie" już na prawdę było na tym forum więc lepiej podciągnij któryś z istniejących wątków niż dopisuj kolejny bo więcej w ten sposób uzyskasz. Co do higieny - nikt ameryki na nowo tu nie odkrywa. Jest przypięty wątek p. Orto o szczotkowaniu - tam dowiesz się naprawdę WSZYSTKIEGO na temat higieny. Odpowiedz Link
moniar83 Re: ZAKŁADAM APARAT DAMON - PROSZĘ O WSKAZÓWKI I 25.09.08, 12:38 No i założyłam wczoraj DAMONA. Jakoś specjalnie nie boli, może dlatego że staram się jeść miękkie rzeczy. Macie może jakieś sprawdzone menu? Poki co jem serki danio, jogurty, zupki gorący kubek he he. Nie za wiele tego Odpowiedz Link