misiagg 14.01.09, 09:26 Hej, Czy ktoś z Was zakładał tam aparat? Zastanawiam się jakie macie doświadczenia, jak to wygląda w dentalclubie cenowao. Z tego co wiem przyjmuje tam ortodonta dr Gałązka. dzięki za informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achonek81 Re: DentalClub Warszawa 16.01.09, 12:38 Ja mialam zakladany aparat w tej klinice u Dr. Galazki i jestem mega zadowolona. Jest troszke drozej niz w innych klinikach ale naprawde warto. Przygotuj sie tylko na to, ze nie ma poblazania, wiec jesli padnie haslo hyrax lub expander (ja jestem juz na etapie expandera) to trzeba bedzie w nim wytrzymac kilka miesiecy. Ale efekt juz teraz jest wysmienity. Odpowiedz Link
pacjent49 Re: DentalClub Warszawa 30.01.14, 22:52 śmieszne !!! chyba sama sobie wystawiłaś ten komentarz ! Odpowiedz Link
pacjent49 Re: DentalClub Warszawa 30.01.14, 22:48 ortodonta Agnieszka Gałązka to konował, jedynie na czym się zna to na wyciąganiu pieniędzy od pacjenta, zostałam przez nią oszukana, leczenie miało trwać 1,5 - 2 lata tak mi powiedziała na początku a trwa już 6 rok i powiedziała, że jeszcze potrwa 3 lata. Wyciągnęła ode mnie sporo pieniędzy ok 20 tyś., zakładała aparaty których nie powinna była ale robiła to żeby na tym zarobić kolejne pieniądze, żaden ortodonta nie chciał podjąć się kontynuacji leczenia nawet jej koleżanka z gabinetu na ul. Siennej w Warszawie. Brała ode mnie nawet po 250 zł. za wizytę. Nie otrzymałam od niej ani jednego rachunku, co jest dowodem, że nie zapłaciła podatku od żadnej mojej wizyty. Ciężko jest się z nią dogadać, ale niestety jak już podjęłam leczenie nie miałam odwrotu, poza tym zachowuje się lekceważąco w stosunku do pacjenta np. na zadane pytania odpowiadała stojąc tyłem i z maską na ustach więc było słychać co mówi tylko jakiś bełgot . Jestem nie zadowolona i żałuję, że trafiłam do niej, to jakiś był pech. OSTRZEGAM !!!! wszystkich przed tym konowałem, uważam, że mi zeszpeciła uśmiech. Odpowiedz Link